Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Achizitie ML 2008-2009

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Achizitie ML 2008-2009

  Buna ziua! As dori sa achizitionez un Mercedes ML fabricatie 2008-2009 si habar nu am la ce costuri de intretinere sa ma astept. De un an sunt mamica unui baietel si C class-ul a devenit neincapator si de aceea vreau o masina mare in care sa incapa carutul, numeroasele genti ale copilului, scaunul copilului si sa mai avem si noi loc. C class-ul a fost masina perfecta din punct de vedere al intretinerii avand in vedere ca avea 76000 km la achizitie si am facut cam 100000 km fara sa schimb mare lucru asa incat nu prea m-a golit de banuti. Bugetul nu este foarte mare si toata lumea ma sfatuie sa ma orientez spre o masina japoneza sau masina de familie (Touran, Zafira), dar pur si simplu nu ma pot convinge ca as face alegerea potrivita. ML-ul mi se pare ca le are pe toate, e mare, incapatoare si e Mercedes. La ce sa ma astept in privinta costurilor de intretinere? Multumesc!

 • #2
  Sunt anumite componente de la ML care au costuri mai ridicate dar inafara faptului ca fata de clasa C consumul va fi clar mai ridicat, vor mai creste si preturile pentru cauciucuri, asigurare, impozit, etc. din cauza motorizarii mai mari.Nici clasa E nu e o alegere deloc rea pentru o masina de familie in opinia mea.
  Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

  Comment


  • #3
   De obicei, in 99% din cazuri mamicile prefera ML indiferent de costuri sau de concurenta.

   Sugerez 2011 in sus, neaparat Euro5.
   http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


   www.mbretrofit.ro

   Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

   Comment


   • #4
    Va rog, o parere despre masina din link. Mi-a placut datorita dvd-urilor din tetiere in ideea ca ar tine un copilas ocupat. Nu stiu daca e voie sa pun link-ul, daca nu, imi cer scuze. Multumesc!https://www.olx.ro/oferta/mercedes-b...e9573;promoted

    Comment


    • #5
     Imi permit sa postez in ideea ca si eu am doi copii (ceva mai mari) si ne descurcam cu brio un e-klasse.
     Parerea mea este ca si un W212 combi ar fi super incapator. In acelasi timp W204 parca arata si mai bine combi. Fara prea multe socoteli eu zic ca "upgrade-ul" de la C la ML va aduce minim 30% costuri in plus. Motorina si toate celelalte amintite de colegi.
     Plus ca nu stiu de ce dar traiesc cu impresia ca nu-s cele mai fiabile masini din lume dar poate gresesc. Cu siguranta sistemul airmatic sau "pneOmatic" cum il numeste vanzatorul poate crea probleme costisitoare.
     Eu as merge pe un W212 sau W204 T-modell (combi) 250 cdi, aproximativ la banii astia masina ar fi mai noua si poate ar ajuta sa nu fie rulata in Ro.
     Daca banii nu sunt o problema as zice ca merita.
     Last edited by adidc; 05-12-2017, 15:26 PM.
     E220 cdi W210, 2001

     E320 W210, 1997
     C180 W202, 1994
     W123 200D, 1978 cu inima de W124


     Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

     Comment


     • #6
      Originally posted by Ana View Post
      Va rog, o parere despre masina din link. Mi-a placut datorita dvd-urilor din tetiere in ideea ca ar tine un copilas ocupat. Nu stiu daca e voie sa pun link-ul, daca nu, imi cer scuze. Multumesc!https://www.olx.ro/oferta/mercedes-b...e9573;promoted
      Copii sa se uite la DVD nu mai exista demult...
      http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


      www.mbretrofit.ro

      Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

      Comment


      • #7
       Pentru asta exista ochelari VR nu?
       E220 cdi W210, 2001

       E320 W210, 1997
       C180 W202, 1994
       W123 200D, 1978 cu inima de W124


       Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

       Comment


       • #8
        Mi se pare ceva ciudat la interior , are un luft/indoitura la bord pe partea pasagerulului ?!
        Sau nu vad eu bine ....
        De verificat sa nu fi fost ciocanita , airbag sarit etc

        Pt copii acum ....ipad altceva nu le place

        Comment


        • #9
         In cazul in care mai doriti sa achizitionati auto specificat in titlul postului, va pot oferi mai multe detalii despre cel de aici: http://www.clubmercedes.ro/vand-ml-2...km-t48849.html
         http://www.w204.ro

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF