Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Doresc achizitionarea unui W124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Doresc achizitionarea unui W124

  Buna,

  De o buna bucata de timp am inceput sa imi doresc tot mai mult un W124, de curand am gasit una foarte frumoasa in poze, acum in principiu in titlul anuntului scrie E230 iar la capacitate scrie 1 998 cm3, avand in vedere ca nici proprietarul nu stie cate urechi are as vrea sa imi dati detalii de ambele motorizari, specific ca masina are cutie automata, astept sfaturile dvs., cateva detalii de consum ( masina are si GPL ) cum este ca masina, daca cutia la modele astea sunt cu probleme, mai pe scurt sa stiu la ce sa ma astept . an fabricatie 1989multumesc

 • #2
  Am vorbit cu baiatul care are masina, deci are motor de 2.0 benzina KE-jetronic .... astept sfaturi, multumesc

  Comment


  • #3
   Daca motorul este in toate mintile lui nu ai de ce sa iti faci probleme.Eu am un w124 2.0 benzina +gpl si sunt foarte multumit (vin la munca cu el in Danemarca si ma intorc in Romania fara probleme) Daca vei avea grija de el nu ai de ce sa iti faci probleme ca doar nu e batrana dacie 1310 sa te lase in drum cand iti este lumea mai draga:-) .Succesuri

   Stima Florin

   Comment


   • #4
    Cu un w124 orice model ar fii el diesel sau benzina ,manual sau automat,nu prea sant probleme daca au fost intretinute corespunzator cea ce in Romania e greu sa gasesti in deosebi problema cu rugina de la sarea noastra ,de gasit gasesti dar depinde si de bugetul pe care vrei sa il alocii pentru masina,spor la cumparat!

    Comment


    • #5
     Salutare, am o bijuterie de Mercedes w124 de vânzare, daca va intereseaza... este 3.200 cmc benzina din 1993 full electric, piele bej, trapa, AC. Foarte bine am întretinut-o!

     Comment


     • #6
      @Ciprian, ce ai facut ai mai cumparat W124-ul ?

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF