Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

As ave nevoie de pareri,w124 200e

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • As ave nevoie de pareri,w124 200e

  Buna seara tuturor.As avea nevoie de sfatul vostru pentru achizitionarea unui w124 200e cu motor de M111.Masina este a d-lui mr.g de pe forum [ http://www.clubmercedes.ro/w124-200e-t36161.html ] Intreb in special pe cei care au sau au avut w124 pe benzina cu motorul respectiv,cam ce consum au?Bine,stiu ca depinde de talpa si de mai multe criterii,dar totusi?In oras,drum intins,mixt...ca habar n-am.Eu pana acum am avut dieseluri numai,un passat din '89 1.6 td,consum 4% in oras...am mai umblat cu un w124 din '90 250d,cam 6% in oras.Sincer ma cam feresc de benzina,dar masina asta chiar m-a prins...Si inca ceva,am mai gasit pe aici prin apropiere un w124 300T turbodiesel din '92.Masina ca dotari,nu are clima,insa are turela,4 geamauri electrice si incalzire in scaune,dar pretul este usturator...3500 de euro.Voi ce ziceti?Pentru mine ar fi mai ideal modelu' break,dar nu la aceasta suma.Va multumesc,cu stima si respect: Sanyi.

 • #2
  Am si berlina si coupe si cabrio cu aceasta motorizare . Este diferenta mare intre diesel si motorul acesta de 136 cai pe benzina.
  Ambele mele masini le-am trecut pe gaz . Ambele au clima .
  Consumul pe benzina la drum intins , fara talpa si fara acceleratii fulminante nu sare de 7-7,5 . Mers frumos , maxim 120 km/ora . In oras , iarna (stau in zona de munte , cu nameti mari uneori ...) consumul maxim a fost 14,5 litrii la 100 km. Din acest motiv le-am trecut pe gaz , instalatie secventiala , montata de noua la service autorizat .Tomasseto este marca instalatiei , pe coupe am rezervor de 80 litri iar pe berlina de 100 litri. Cabrio are de 40 litri , tip roata de rezerva...Mai mare nu am avut loc .Insa incap cam 80 % . Am mers cu coupe-ul pe gaz pina in Croatia , iar media de gaz consumat la 100 km a fost 10,5 litri . Dar am mers si cu 160 km/ora...Si clima era pornita !
  Referitor la acea masina de pe forum , am vazut-o , imi place si mie , arata bine iar pretul e bun . Verifica sa nu fie lovita ...pentru ca daca a fost lovita vreodata ...indiferent unde si de cine a fost reparata ...nu mai e masina !!!
  Insa dupa cum am citit in anunt ...se pare ca a luat-o un coleg care a mai avut una dar a lovit-o si a vindut-o aici la mine in judet...
  Poate cu asta are mai mult noroc .
  Deci sa recapitulez consumurile :
  Berlina sau coupe cu motorizarea de 1998 cu motor cu doua axe cu came , respectiv motorul M 111 in carte scrie ca ar consuma 6,7-7 litri la drum intins . Real si fara chestii gen rulat cu motor oprit ...sau scoasa din viteze , eu nu am reusit sub 7,5 consum . Sigur depinde si de stilul de condus ...dar nici sa rulezi ca mortu'...
  In oras in carte scrie 10-11 litri . Eu maxim am consumat 14,5 litri , dar asta in conditii extreme .
  Precizez ca 7,5 consum am realizat toamna , fara aer conditionat .Mai precis cu aerul oprit .
  Last edited by rocco1974; 08-10-2013, 18:04 PM.

  Comment


  • #3
   Am si eu o intrebare . La modelul E200 pe benzina cu cutie automata care are 4 rapoarte, nu este un dezavantaj la consumul de combustibil fata de acelasi model dar cu cutie manuala in 5 trepte ma refer la un mers de croaziera pe autostrada. Nu cunosc rapoartele de la cutia automata deci nu pot sa fac o comparatie de consum la aceleasi viteze.

   Comment


   • #4
    De stiut, cu cutia manuala scoti un consum mai bun decat cu automata!
    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

    W126 280SE
    W123 280CE
    W126 500SEC
    W220 500L

    'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

    Comment


    • #5
     Mai bine caută diesel, este mult mai economic, întradevăr rularea cu un benzinar este mai elegantă
     Suntem cei mai buni : in aer , pe apa si pe pamant !!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF