Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achizitie W140 S320

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfat achizitie W140 S320

  Salutare tuturor! Am avut foarte multe incercari esuate de a deveni fericitul posesor al unui W140, dar inca mai incerc. Din pacate sansele de a gasi unul in stare buna sunt din ce in ce mai slabe.
  Mentionez ca nu locuiesc in Romania si astazi a aparut pe un site de vanzari un W140 S320. Masina este din 1995, are 318.000 km si arata foarte bine in poze.
  Atasez si un link cu anuntul. http://www.finn.no/finn/car/used/obj...ckthrough=true

  Masina are cam toate dotarile,inclusiv Soft Close functional, incalzire scaune spate, carte service si cutie de viteze recent reconditionata.
  Va rog sa imi dati cateva sfaturi si pareri in legatura cu achizitionarea acestei masini. Va multumesc

 • #2
  Chiar nimeni? �� Sambata merg sa vad masina. La ce sa fiu atent? Ce trebuie verificat mai amanuntit?

  Comment


  • #3
   Mi'a sarit si mie masina asta in ochi acum ceva timp. Din poze arata tare bine. Nu cunosc care's bubele la modelul asta dar ca si sfat cand mergi sa o verifici asigura'te in primul rand ca functioneaza bine cutia, mai ales ca zice in anunt ca a avut probleme in trecut. Sa nu bruscheze la schimbatul vitezelor, sa mearga kickdown'ul, etc. Am reparat o cutie automata la masina mea si te avertizez de pe acuma ca nu e ieftin. Din ce vad are si ceva optiuni, verifica si fiecare buton in parte sa vezi ce functioneaza si ce nu. In rest nu stiu ce sa mai zic, trebuie luata la un test drive si vazut cum se comporta pe drum. Cu rugina nu pare sa aiba probleme, cel putin din ce se vede in poze. Daca vrei pot merge cu tine sambata sa o vezi, locuiesti in Oslo?
   dark days are coming...
   http://www.youtube.com/watch?v=M-RP9...eature=related

   Comment


   • #4
    Salutare. Locuiesc la aproximativ 450 km de Oslo, in Sogn og Fjordane. Am vb azi cu vanzatorul si spune ca este in stare perfecta. Cutia a fost recent reconditionata. Si dupa spusele lui, totul functionea. Este posibil sa ajung sambata in Oslo si ..daca tot am drum,as face si o proba. ��

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF