Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Mercedes-Benz S320 Diesel model anilor 2000

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Srg93
    replied
    08-22-2008, asta e data la care scria colegul lucaionut. De atunci s-au mai schimbat preturile si el nu a mai luat S.

Leave a comment:

• Fan Brabus
    replied
    Colegu daon masa . Aia e masina colegutzule. Uitete ce pret are. SI eu sunt in cautare de Facelift S600 cu juma de mie de cai. si am gasit la bani astia . Uitate te rog pe In cautare de S600 ( misiune imposibila ) este postat de mine. Parerea mea esti sa shazi cuminte pe curu tau cu dieselurile . Stiu ca au probleme si S320 si S400. Si inca o treaba .... asta nare nici o dotare ... Navi nare etc. . E alb ... daon in masa de culoare orcum albu nu sta bine pe S . Pe S sta bine argintiu si negru. Parerea mea este sa cauti un benzinar ceva de genu cum cauta colegu paryzyanu un S320 benzinar. Dieselurile nus reusite. SI la bani aia itzi iei facelift colegu. Si asa astea non facelift au probleme cu suspensiile. E Foarte scumpa nu te combina cu ea. Bafta

Leave a comment:

• edwardmihail
    replied
    Originally posted by sandu View Post
    Faina masina.Nu ai gusturi rele.Si eu caut unu.Eu as vrea s400cdi.
    Daca iti place, ai banii si e in stare buna iao.
    nu faci o alegere rea

Leave a comment:

• edwardmihail
    replied
    Originally posted by lucaionut View Post
    Salut .

Sunt nou in domeniu auto ( doar am luat carnetu ) , si asi vrea sami achizitionez un Mercedes-Benz S320 Diesel model anilor 2000 .

Ce parere aveti despre aceste modele ?

Mam gandit la un asemenea model datorita sigurantei si confortului .

Am vazut astfel de masini si la summit-ul NATO 2008 , deci dupa parerea mea sunt mercedesuri adevarate.

PS: Vreau sal cumpar din germania , am gasit pe un site www.mobile.de :

Pret: 17.000 EUR
    km: 123.000
    Mpotor: 197 CP Diesel
    Consum: 8,0-11,5 l/100km
    An: 5/2000

Merita cumparat ?
    cred ca da,are istoric service?eu am una tot alba varianta lunga s 400 cdi din 2001 si e un pic cam zgomotoasa la motor dar se simte excelent in afara orasului,daca ai cumparato spune mi te rog cum se comporta si consumul care e,la mine sub 14 l in oras nu scade,mersi

Leave a comment:

• paryzyanu
    replied
    Cred ca ne-a transmis dezaprobarea lui fata de colegul care s-a reorientat spre alta masina. Desigur cu prescurtarile de riguare

Leave a comment:

• Carmine
    replied
    Originally posted by ZEU View Post
    eeee s.t.f t
    Incerci sa ne transmiti ceva ?

Leave a comment:

• ZEU
    replied
    eeee s.t.f t

Leave a comment:

• lucaionut
    replied
    Nota 10 , dar mam reorientat la un VOLVO S80

Leave a comment:

• orca
    replied
    De exemplu la aceeasi bani, asta: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...e&pageNumber=1

Mercedes-Benz S 320 CDI COMAND NAVI/LEDER/XENON/PARKTRONIC/AUT

Preis:16.995 EUR
    Kilometerstand:108.000 km
    Leistung:145 kW / 197 PS
    Kraftstoffart: Diesel
    Kraftstoffverbr. kombiniert: ca. 8,0 l/100km
    Getriebe: Automatik
    Schadstoffklasse:Euro3
    Erstzulassung:10/2000
    HU:10/2010
    AU:10/2010
    HU/AU:Neu
    Klimatisierung:Klimaautomatik
    Herstellerfarbbezeichnung:Silber metallic
    Farbe:Silber metallic

Ausstattung:
    ABS , Einparkhilfe , El. Fensterheber , El. Wegfahrsperre , ESP , Garantie , Lederausstattung , Leichtmetallfelgen , Navigationssystem , Scheckheftgepflegt , Servolenkung , Sitzheizung , Tempomat , Xenonscheinwerfer , Zentralverriegelung

Fahrzeugbeschreibung
    8 Airbags, Alufelgen 16-Zoll, Außenspiegel anklappbar, Außenspiegel beheizt, Außenspiegel el., Außentemperaturanzeige, Autom.Heckklappenbetät., Bordcomputer, Colorverglasung, Heckantrieb, Edelholzausstattung, Innenraumfilter, Komfortsitze belüftet, Kommunikationspaket, Kopfstützen im Fond, Lenkrad Leder, Lenksäule einstellbar, Mittelarmlehne, Multifunktionslenkrad, Multikontursitz, Nav. Plus/Comand, Nebelscheinwerfer, Niveauregulierung, Parktronic v.+h., Leder Exclusiv Schwarz, Radio/CD-Wechsler, Radio/Cassette, Regensensor, Scheinwerferreinigung, Sitze orthopädisch, Sitzbelüftung, Skisack, Soundsystem, Spiegel abblendbar, Telefonvorbereitung, Wärmeschutzglas, 1. Hand, EURO 3 KAT, LUFTFEDRERUNG, SEHR GEPFEGTES FAHRZEUG, SCHECKHEFT GEPFLEGT, DARÜBER HINAUS BIETEN WIR IHNEN DIE MÖGLICHKEIT, IHREN WAGEN BEIM KAUF EINES NEUEN GEBRAUCHTWAGEN IN ZAHLUNG ZU NEHMEN UND EINE FINANZIERUNG IST MÖGLICH.ÄNDERUNGEN, IRRTÜMER UND ZWISCHENVERKAUF VORBEHALTEN.

Leave a comment:

• doktor4carz
    replied
    Pai daca nu intrebatzi... eu ce sa va fac... Mai facetzi si la baiatu' cite o intrebare, ca imi apar diverse chiftele care se duc al dracu de repede, ca d-aia sint chiftele... Sau avetzi impresia ca numai in Cobre ma gasitzi ?

Si daca shtia ce si cum, nu mai intreba. Corect ?

Leave a comment:

• sandu
    replied
    Originally posted by doktor4carz
    ca si altzii de altfel, dupa cum se poate vedea...

Daca el a pus aici poze ma gandeam ca deja a vazut ce are si ce nu.Daca el e multumit bravo lui.Eu unu caut un w220 de 1 luna si ceva, si pana acuma nu am gasit nici una care sa ma multumeasca.
    Last edited by doktor4carz; 10-08-2008, 13:24 PM.

Leave a comment:

• cipa
    replied
    Permiteti`mi si mie sa intervin... Mie mi se pare un pret cam mare pt. masina si pt. dotarile care se observa pe ea, exact cum zice Doktoru`, nici macar dvd cu cu tv si navi nu are... Era daca nu ma insel aici pe forum un S320 cdi de vanzare gata inmatriculat si din poze reiese ca masina e f. intretinuta si arata bine... si la un pret de 17 900 iepuroi... eu zic sa arunci un ochiometru...

Leave a comment:

• doktor4carz
    replied
    Daca mai citeshte careva chestia asta, despic si eu putzin problema...

Ne-ai dat la detalii despre mashina de ne-ai umplut cu respect... In afara de pretz nu ne-ai oferit nimic. Kilometrii pot fi aia sau nu, asta e alta poveste...

Strict pe ce vad in poze. La banii cerutzi, mashina e cam cheala. Nu vad Parktronic, nu vad KeylessGo, nu vad Navi, parca vad totushi un AirMatic, dar nu e sigur...si cine shtie ce nu ash mai vedea, daca ash avea poze mai detaliate... Ori, care ishi ia S-Klasse W220, ar trebui sa aiba ceva pretentzii... Deci, ori furnizezi mai multe detalii despre ce shtie mashina asta sa faca, ori te duci si o iei pe barba ta, si o sa-tzi bagi unghia in git dupaia, cind vei vedea alta care a costat mai putzin ca a ta, dar care e mai deshteapta... Deci ashtept mai multe detalii, ca se vede ca nu shtii cam cu ce se maninca S-urile... ca si altzii de altfel, dupa cum se poate vedea...

Leave a comment:

• andrei190d
    replied
    Originally posted by Emilliano View Post
    Man, abia ai luat carnetul si vrei un S-class. E clar ca nu iti place sa te incurci . Partea buna la aceste masini este ca nu prea au fost folosite ca taxi "in afara" si ar trebui sa gasesti la mai putini km. Insa acu 2 zile am gasit eo una la 1,340,000 km, exact ca cea din imagiena ta+ cateva dotari si o vindea cu 13500 parca.
    Mama cati km pt un S!!!! . ,
    Last edited by doktor4carz; 10-08-2008, 13:24 PM.

Leave a comment:

• mezzo
    replied
    Interiorul este mult prea alb....Nu zic ca nu`mi place,dar nu prea ii vad utilitatea/usurinta de intretinere...

Leave a comment:

Working...
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF