Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Distributie W211

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Distributie W211

  Salut ! Am achizitionat de curand un E Klasse ( w211 ) E 200 Kompresor 135 kw . Am tot auzit mai multe versiuni cum ca la 200.000 km se schimba lantul de distributie . Este cineva mai bine informat ?
  BMW-ul este facut de neamt!
  Pe MERCEDES l-a creat DUMNEZEU !!!

 • #2
  Distributie W211

  Daca nu face galagie lantul, nu o deranja.

  Stai ca acum vad ca e benzina....nu stiu cum e cu astea...

  Sent from my iPhone using Tapatalk

  Comment


  • #3
   Eu la acelasi motor pe un c klasse am schimbat distributia pentru ca zornaia la pornirea la rece , la 192 mii. E si dupa bafta.

   Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

   Comment


   • #4
    La motarele astea ori e o problema a intizatorului ori din cauza lantului care se poate intinde din cauza celor 2 pinioane de la axele cu came care se rod isi face joc.Pana cand nu face galagie prea mare la rece (bineinteles sa aiba in motor uleiul care ii trebuie si schimbat la intervale corecte de timp) nu desfa distributia!
    Atasez foto cu pinioanele roase!Ca sa le inspectezi vizual e de ajuns sa dai jos capacul de plastic care le acopera!
    Attached Files
    Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

    Comment


    • #5
     Am verificat , după cum se vede, totul e impecabil . Mulțumesc de pont !
     http://imgur.com/a/ZJiKD

     Topic inchis .
     BMW-ul este facut de neamt!
     Pe MERCEDES l-a creat DUMNEZEU !!!

     Comment


     • #6
      Eu am 200.000 km la masina mea, ce trebuie sa ii fac? Eu habar nu aveam ca se face distributia la astea. Pana acum nu i-am facut decat schimb de ulei si filtre

      Comment


      • #7
       Exact cum a facut si colegul mai sus,se poate desface capac de la supape si se verifica vizual.Vezi daca lantul este intins si cum arata pinioanele zimtate.

       Comment


       • #8
        Originally posted by LucaGeorge View Post
        Eu am 200.000 km la masina mea, ce trebuie sa ii fac? Eu habar nu aveam ca se face distributia la astea. Pana acum nu i-am facut decat schimb de ulei si filtre
        Motorul tau e om646 si dupa cum ti-am spus cand ne-am vazut la Craciun nu ai probleme cu distributia.Aici se facea referire la m271 1,8 kompressor.
        Ieri am desfacut un om646 si e cu lant dublu in grosime fata de m271 si pinioanele sunt mai groase putine sanse sa se manance asa ceva.
        Attached Files
        Last edited by broscutza2001; 04-23-2017, 18:56 PM.
        Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

        Comment


        • #9
         Am inteles dar alte chestii pe la grup sau eu stiu se schimba ceva ? Sau se merge cu masina pana cade ceva ?

         Comment


         • #10
          Pai la grup poti sa ii schimbi uleiul fac pariu ca e cel original.La fel ulei la cutia de viteze, lichidul de frana odata la 2 ani...Niciodata nu astepta sa crape ceva sa te apuci de treaba....
          Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

          Comment


          • #11
           Originally posted by Mdb View Post
           Am verificat , dupã cum se vede, totul e impecabil . Mulțumesc de pont !
           http://imgur.com/a/ZJiKD

           Topic inchis .
           Nu stiu cat de impecabil e daca il poti ridica cu mana, dupa cum am vazut din poze. Teoretic, ar trebui sa stea 'lipit' chiar si fara intinzator in actiune, deja se vede un inceput usor de uzura si pe pinioane. Si eu planuiesc sa fac operatiunea de verificare in curand si sincer l-as fi schimbat daca il gaseam asa, dar poate sunt eu mai paranoic. Probabil o mai duce o vreme fara probleme, dar uzura de pe pinioane se va amplifica si abia alea sunt scumpe (cca 500 Eur bucata), pe cand un kit de lant+intinzator Febi nu e o avere. Alinierea ai verificat-o? - ai marcate cele 2 triunghiuri cu vf in jos care reprezinta TDC al axelor cu came, la TDC ar trebui sa indice fix spre liniile brazdate in partea din spate a pinioanelor.
           Last edited by dkmg; 04-24-2017, 09:17 AM.

           Comment


           • #12
            Originally posted by broscutza2001 View Post
            Pai la grup poti sa ii schimbi uleiul fac pariu ca e cel original.La fel ulei la cutia de viteze, lichidul de frana odata la 2 ani...Niciodata nu astepta sa crape ceva sa te apuci de treaba....
            Uleiul din cutie si lichidu de frana l-am schimbat asa cum mi-ai zis Multumesc

            Comment


            • #13
             Pai vezi antigelul sa fie ok si mai ai doar uleiul in grup spate si cu fluidele esti la zi!
             Diagnoza (cu Star C3&C4SD) si reparatii Mercedes in Italia.

             Comment


             • #14
              OK, multumesc mult

              Comment


              • #15
               Buna ziua, vin și eu cu o întrebare aici chiar daca nu a mai scris nimeni de ceva timp. La w211 1.8k am problema cu pinioanele care au putina uzura și aș vrea să schimb și lanțul mare și cel mic cu tot cu patine dar mecanicul la.care e mașină a zis că pentru a schimba patinele trebuie dat motorul jos și vroiam să mă.asigur de la cei care au făcut aceasta operație daca este adevărat. Vă mulțumesc anticipat!

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF