1. Cautati pe olx sau okazii sau alte asemenea un profil de bara (de la THULE) ca cea din fotografia atasata. NU WingBar care pe langa faptul ca sunt mai scumpe sunt si greu de potrivit cu diferite accesorii (prinderi biciclete, caiac, etc). Greu adica mai mofturoase si cu bataie de cap si de buzunar. Cele de care am eu se numesc Thule Aero TH860 si le-am luat de pe OLX pe la 150 de lei. Din pacate nu se mai fabrica, au fost inlocuite de cele WingBar (Thule 960).
2. Se cumpara de la Thule urmatoarele repere:
- Kit prindere pentru Mercedes E (modelul meu este un W211 din 2003) - cod Thule XT Kit 3026
- Thule Rapid System 753 (pe asta il gasiti pe OLX)
Impreuna, cele doua componente costa 400 de lei.
3. Se ,,imbina,, Bara cu kitul de prindere si cu Rapid System si aveti bari transversale pe masina.
PS - In ipoteza in care bara de aluminiu este prea lunga, se poate ,,lungi,, santul de dedesubt. FOARTE USOR. in 10 minute. Cei de la Thule vor spune ca bara este prea lunga ca trebuie cumparata (de la ei) o bara ceva mai scurta etc. Voi decideti. Eu va spun cum am procedat eu.
Pentru alte detalii, cu placere.
2. Se cumpara de la Thule urmatoarele repere:
- Kit prindere pentru Mercedes E (modelul meu este un W211 din 2003) - cod Thule XT Kit 3026
- Thule Rapid System 753 (pe asta il gasiti pe OLX)
Impreuna, cele doua componente costa 400 de lei.
3. Se ,,imbina,, Bara cu kitul de prindere si cu Rapid System si aveti bari transversale pe masina.
PS - In ipoteza in care bara de aluminiu este prea lunga, se poate ,,lungi,, santul de dedesubt. FOARTE USOR. in 10 minute. Cei de la Thule vor spune ca bara este prea lunga ca trebuie cumparata (de la ei) o bara ceva mai scurta etc. Voi decideti. Eu va spun cum am procedat eu.
Pentru alte detalii, cu placere.