Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Resetare computer bord!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Resetare computer bord!!

  Buna ziua!

  Am achiziotionat un mercedes e220 din 2006...pe bord sunt 173 mii la mercedes 212 mii km....problema nu e de km ...problema e ca am 2 erori ...una de srs rosu..si una ca ar fi trebuit sa fac service-ul acum 18000km ( mentionez ca masina e la zi cu toate reviziile )

  Cei de la Mercedes Restaco mi-au spus ca nu pot reseta computerul pentru ca atunci cand au fost dati km inapoi l-au dat cumva peste cap....ce e facut???

  Multumesc!

 • #2
  Nu prea am auzit de calculator dat peste cap, dute la cineva care are un star si iti rezolva km cum vrei tu, in acelasi timp sa-ti faca si o diagnoza pentru srs , s-ar putea sa fie numai o eroare care odata stearsa nu mai apare sau mai rau ceva de schimbat de obicei senzorul de sub scaunul pasagerului, si cu revizia cand o faci se reseteaza si service-ul de pe butoanele de pe volan daca nu tot iti apare ca nu l-ai facut.

  Comment


  • #3
   Asa le-am si spus sa-mi reseteze totul...cand am fost la mercedes...si au spus ca nu pot ca e dat peste cap...cica sa ma duc la Bucuresti ma costa 100euro alt aparat care se leaga de toata electronica si cu ala poate merge....totusi am aflat ca srs e aprins de la o centura pasager din dreapta spate.

   Multumesc pentru raspuns!

   Daca nu mai zice nimeni nimic 2 zile puteti inchide topicul.

   Comment


   • #4
    Nu stiu sa aiba srs legatura cu centurile de pe spate, dar se poate nu bag mana in foc, cu ce ti-au spus aia de la mercedes acuma este prima oara cand aud asta si resetul la service poti sa il faci si tu, trage un ochi aici http://www.youtube.com/watch?v=FwQy1ud37gc

    Comment


    • #5
     multumesc ...o sa incerc diseara...sper sa merga ca imi stau pe creier

     Comment


     • #6
      Tare

      Foarte bun site,ul ,si simplu,la mine a mers,daca e model pana in 2003,pui contactul in pozitia 2 si tii apasar R. BAFTA

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF