Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme cutie de viteze W212 2014

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme cutie de viteze W212 2014

  Salut tuturor ! Am un E class 220 din 2014, W212, bluetec si astazi, dupa un drum de aproximativ 30 km in oras, am simtit nevoia sa o accelerez mai mult pe un drum care imi permitea si am m-am oprit la un semafor. De aici incepe problema...masina nu mai are vlaga deloc, cutia de viteze nu mai schimba singura decat la 3000 de rotatii iar daca vreau sa schimb din " pedale" de la volan nu pot decat daca am minim 2000 de turatii, imediat ce iau picioarul de pe acceleratie se subtureaza imediat si schimba ea automat descrescator pana in treapta 1.
  Mentionez ca am aproximativ 250k km cu ea si am schimbat uleiul in cutie ultima data acum vreo 2000 km !

 • #2
  Masina a intrat in limp mode si probabil ai o eroare stocata . Poate fi de la motor nu neaparat de la cutie.
  https://www.youtube.com/channel/UCxJ...I7eTnRtbLLDsrQ

  Comment


  • #3
   Salutare...doar cu o diagnoza dedicata poți afla drumul pe care sa o iei!
   Pana ajungi acolo,ar mai fi următoarele intrebari:
   În bord ai becul de motor aprins?
   Alt mesaj în bord legat de o problema anume?
   Sfat: mergi la cineva priceput sa identifice exact problema...restul e simplu! Stima.
   Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
   Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
   Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
   SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
   https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

   Comment


   • #4
    Salut si multumesc de raspunsuri !
    Da, am martorul aprins in bord, acel indicator galben care indica un motor dar e aprins de vreo 2 saptamani si eroarea este " P220F77 NOx sensor heating ( Bank1, sensor 2 ) " - am schimbat aceste senzor de 3 ori( ultima data nou si alte 2 second) imi reapare eroarea dupa 10 km de condus ! Am inteles ca poate fi de la injectorul de Adblue care este infundat ! Urmeaza maine dim sa merg in service sa pun testerul pe ea sa vad xare e probleme si sa vad daca e sa schimb si injectorulbde Adblue !
    Alt mesaj in bord nu am !

    Comment


    • #5
     Motorul este Euro 6? Dacă da, ai de schimbat ambii senzori de noxe de la ad blue..Diagnoza, identificarea și rescrierea lor după schimbare a fost făcută cu un Star/Xentry?? Dacă nu, e doar pierdere de timp și bani...Nu cred ca vrei sa schimbi injectorul de ad blue... întreabă întâi prețul!
     Îți recomand pe viitor, cel puțin la capitolul senzori sa mergi pe piesa noua, de preferat original sau cel mult un Bosch, altfel cu cei sh nu faci decât sa pierzi timp și bani!!
     Rezolva întâi problema asta și ai mari șanse sa iti meargă masina iar problema sa nu fie de la cutie!! Stima.
     Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
     Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
     Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
     SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
     https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF