Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Geometrie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geometrie

Uitandu-ma la rotile din fata am observat o uzura puternica la interior,chiar pe muchie,unul ajuns bine la sarma si unul foarte aproape.Am fost cu masina la un service no-name sa ii fac geometria,stupoare,masina este perfecta pe fata,pe spate as fi avut o dereglare dar prea putin.Imi explica dom' mecanic ca mi se deschid rotile in mers,ca poate am joc pe undeva,sevice-ul avand si stand de revizii,am zis hai sa vedem...am fost si acolo si...masina perfecta,nici pic de joc...bun,hai la Autosoft,ca sunt faimosi.Ajuns acolo,mecanicul inainte trage bine de roti cu mainile ca,zicea el ,sa nu cumva sa aiba masina ceva jocuri,pune senzorii pe roti si..masina este perfecta,un pic o roata spate este 0.04,adica cu un bobarnac se indreapta zise mecanicul de la Autosoft.Acuma intreb,ma duc si la reprezentanta,mai fac o verificare,dar daca e ca ei ce fac,arunc masina?Cauciucurile sunt Firestone made in england,masina o am de la 4000 de km acum are 108000,mentionez ca pana la vreo80-90de mii a tocit uniform toate cauciucurile vara iarna,acuma are cineva vreo explicatie?Sau solutie....
Working...
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF