Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

W202 posibila probla tehnica vacumuri

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W202 posibila probla tehnica vacumuri

In primul rand salutare tuturor
    Nu stiu sigur daca am postat bine , dar o iau cu inceputul ,
    am un kts 520 cu care imi testez singur masina , de ficare data cand pun testerul are o eroare pe clapeta de acceleratie se sterge si merge cam o saptamana , dupa care iarasi apare , am observat ca in momentul in care accelerez intre 3000 si 4000 de ture se aude ciudat si perde din putere , adica masina se accelereza dar acceleratia nu este constanta se aude de parca ar galopa . Sper sa se inteleaga ceva din explicatia mea .

In idee eu nu cred ca este de la clapeta de acceleratie , nu am mai mers cu nici o masina la fel sa imi pot da seama cum accelereaza , masina ajunge la 145 - 150 fara probleme cu treapata 4 .
    Eu cred ca este de la vacumuri dar nu sunt sigur , pentru ca poate fi si o problema cu avansul pompei , poate a mai patit cine . Astept ajutor din partea colegilor.
Working...
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF