Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cum reglez cum trebuie relantiul

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum reglez cum trebuie relantiul

Salut.De cateva luni tot umblu la relanti pentru ca niciodata nu imi place cum merge.Cand am luat masina daca stateam la un semafor puteam sa ma jur ca masina e oprita.Nimic nu se auzea,in schimb acum...Si asta de cand mi sa rupt arcul de acceleratie si lam schimbat.Am fost zilele trecute la mecanic de mia schimbat placutele si iam zis sami regleze si relantiul.De atunci mai rau merge.Apas acceleratia si raspunde la accelerare mai tarziu,si de fiecare data cand schimb viteza se smuceste.Cum as putea sa reglez relantiul cum trebuie?Mia zis cineva sa invart de tumburusu ala pana imi place mie cum se aude motorul.Dar are vre 5-6-7 ture la care nu simt nici o diferenta la cum se aude.Exista la mecanici vreun aparat ceva care sal regleze perfect?Ca de cateva luni nu cred ca e zi in care sa nu deschid capota sal mai reglez
Working...
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF