Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Motor tremura la relanti cand se incalzeste peste 70C- A180cdi w169 automat 2006

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Motor tremura la relanti cand se incalzeste peste 70C- A180cdi w169 automat 2006

  Buna ziua. Detin un Mercedes A180 cdi w169 din 2006 cu transmisie automata si am urmatoarea problema:
  • Dupa ce atinge temperatura de 70C la relanti motorul are o vibratie foarte puternica (tremura si este zgomotos)
  • Acul turometru rot/min variaza foarte putin dupa ce atinge 70c
  • Daca accelerez pe loc cand apare trepidatia in moment decelerare se aude si un alt zgamot continuu ca un scartait (suierat) pana revine la relanti
  • Am observant de asemena o scadere a intensitatii luminii in habitaclu (torpedo)
  • Daca pornesc AC-ul pe rece vibratia se reduce semnificativ (aproape nici o vibratie/tremur)

  Mentioez ca masina in mers nu are nici o trepidatie si nici un zgomot, accelereaza in parametri nu e lenesa, iar la pornirea motorului la rece nu are nici o problema pana se incalzeste.
  Nu scoate fum nici la rece, nici la cald.

  Am cumparat-o de curand si cand am luat-o nu am sesizat problema, pare sa aibe motorul spalat, dar nu stiu.

  I-am facut schimb ulei motor, filtre ulei, polen, motorina si pe tester nu a dat nici o eroare, dar are aceleasi simptome.  Pareri, idei, ati mai intalnit problema?

 • #2
  Salutare.
  Nu cunosc masina, dar as tinde sa cred ca sunt ceva probleme la cureaua de accesorii, la role, prin zona aceea.
  Ideal ar fi sa o ridici pe elevator cand se aude zgomotul si sa se verifice de catre mecanic.
  Succes.
  W168 or nothing!

  Comment


  • #3
   Ai reusit sa repari? pare o problema la cuplajul electromecanic de la compresorul AC, eu am un b class la care oscileaza rau relantiul si pe langa asta e si un zgomot la cureaua de accesorii, zgomot care se accentueaza daca opesc AC. Masina probabil a avut rar dezactivat AC si a aparut rugina la acel cuplaj, nuti bate capul sal schimbi ca nu e lucru usor de scos fulia aia, mai ales la A class, tine AC pornit . e mai usor daca ai climatronic, lasi pe AUTO. Am aceeasi situatie si la alta masina din alt grup, nici un zgomot in Auto mod, iar daca opresc AC parca am agatat o tinicheaua de toba.

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF