Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Mercedes W169 A170 2004 Service not confirm

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mercedes W169 A170 2004 Service not confirm

  Bună ziua,

  Dețin un Mercedes clasa A, benzinar 1.7, an 2004.

  După ultima revizie nu am reușit să resetez intervalul de service, precizez faptul că duc toti pașii până la capăt si la final dupa puțin timp de gândire, calculatorul masinii returnează mesajul service not confirm. Mesajul de atenționare din bord este service E overdue 700 days..

  Dacă a auzit cineva de această situație sau are informații, va rog frumos sa ma ajutați.

  Mulțumesc

 • #2
  Nu te speria. Mai încearcă în menu-ul service assyst-ului. Și eu am pățit mai demult. Nu îmi aduc aminte exact ce am făcut dar cred că am intrat în submenu-urile acelea cu cancel single items, cancel full service, additional work și am resetat pe-acolo...în cele din urmă, când am intrat din nou la confirmation-full service mi-a apărut service confirmed.
  No malfunction

  Comment


  • #3
   Salutare,

   Mulțumesc frumos de mesaj.

   Incerc si revin.

   O zi plăcută!

   Comment


   • #4
    Bună seara..

    Nu a funcționat nimic de pe net.. În cele din urma am ajuns la un Domn cu STAR. Mașina nu are KM reali, aceștia au fost dați înapoi jalnic, mai exact nu au șters din assyt plus întrările de service, are 28 din 50 pana în acest moment, ultima la 460.000 de km. Am șters istoric și acum este în regulă însă trebuie să mă întorc pentru a efectua corecția și în contact, alta distracție.

    Un scurt istoric al mașinii:

    Cumpărat de la o firma din România cu km 186000, interior perfect, exterior perfect, fără rugină. Cu garanție la cutie și motor un an, plus certificat pentru km.. Adusa din Germania în luna Mai, un singur proprietar în brief.. Cumpărată de firma la licitație. I-am sunat degeaba să-i confrunt.. Mi-au dat mașina fără carte, fără numere roșii, doar acte de Germania. Am legalizat actele, am scos carte de România și când sa merg pentru a declara pe rol, surprinză, am fost refuzat pe motiv ca mașina trebuie declarata de firma prima dată. I-am sunat, au știut situația, mi-au cerut carte, copii legalizate și traduse la acte și 100 ron pentru deranj.. Ce pot sa spun, țeapa vieții. Într-un final am obtinut fiscal și am reușit sa introduc pe drumurile patriei aceasta bijuterie de care fug toți mecanicii.. Nu îmi vine sa cred cât de bun este motorul la acest număr de km, are viața în el însă sper sa nu am probleme sau sa necesite reparație majoră..

    Comment


    • #5
     Originally posted by Alexandru777 View Post
     Cumpărat de la o firma din România... Ce pot sa spun, țeapa vieții.
     Salutare.
     Bine ai venit si multi kilometri fara evenimente si fara reparatii!
     Poate totusi ar fi bine sa dai numele firmei, ca sa nu se mai incurce si altii cu ei!
     Numai bine!

     W168 or nothing!

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF