Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schimbare becuri cu leduri.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Schimbare becuri cu leduri.

  Salut colegi. Am un mb A160 din '99 si vreau sa ii fac un update buburuzei mele,vreau sa ii schimb becurile din interior cu leduri, becurile de la numere tot cu leduri, semnalizarile,faza scurta,faza lunga,pozitiile si bine inteles stopurile, mansalieru. Am incercat sa le schimb pe cele de la numere dat unul lumineazã foarte slab si unul deloc. Ce sfaturi imi dati ca sa fac aceasta schimbare?

 • #2
  Vezi că majoritatea-s China şi nu ţin. Am avut şi eu pe poziţii, dar nu pe A-Klass. La semnalizări o să ai sigur probleme că releul din câte ştiu eu e mecanic şi nu se împacă bine cu leduri.

  La faza / lungă scurtă nu ştiu cum o să le potriveşti în far. Majoritatea care vin îs cu ventilatoare. Plus că o să te înjure toată lumea.

  Cele de interior o să-ţi rămână aprinsă plafoniera. Rămâne ceva curent rezidual şi o să-ţi lumineze tot timpul ca un licurici. Testat pe Corsa şi pe un Focus al unui coleg. La fel cel de la odometru, se vede tot timpul în bord ca o pată albă.

  După ce o să ţi se ardă a doua oară şi o să rupi ceva plăsticăraie din bord o să-ţi treacă.

  Plus nu treci ITP-ul cu ele. Pe mine m-a pus să le dau jos, aveam doar la numere, dar aveau o tentă albastră. Testat pe propria piele acum vreo 4-5 ani pe Corsa.
  Fosta: W168 A160 '99 Benzină
  Actuala: W169 A200 '04 Benzină
  Urmează: Dacia 1300 '74

  Comment


  • #3
   Originally posted by Rusuadrian1991 View Post
   Salut colegi. Am un mb A160 din '99 si vreau sa ii fac un update buburuzei mele,vreau sa ii schimb becurile din interior cu leduri, becurile de la numere tot cu leduri, semnalizarile,faza scurta,faza lunga,pozitiile si bine inteles stopurile, mansalieru. Am incercat sa le schimb pe cele de la numere dat unul lumineazã foarte slab si unul deloc. Ce sfaturi imi dati ca sa fac aceasta schimbare?
   Salut!
   Poti sa pui linistit leduri si nu leduri can-bus, poti pune normale, cel putin la interior. La A Class nu ramane nimic aprins, am de multi ani leduri in plafoniere(fata/spate), lampa de citit, torpedou, consola, bord, +exterior.
   Nu te sfatuiesc sa pui leduri in bord, dar daca o faci, iti trebuie leduri cu dispersie foarte buna a luminii, altfel se va vedea bordul iluminat mai intens in zona unde e ledul si in rest mai slab. Deasemenea, daca ai clusterul (ceasurile de bord) alb, mai bine il lasi asa. Are deja folia portocalie si orice pui va denatura culoarea. Am pus eu becuri (nu leduri, becuri) albastre si se vedea verde...
   La fel in consola centrala, iti trebuie leduri cu dispersie foarte buna a luminii, ceea ce nu prea gasesti la dimensiunea aia.
   La exterior poti sa folosesti leduri pentru: frana, pozitii, marsarier, iluminare numar. La semnalizare poti sa pui doar pe lucas-urile de pe aripi si nu se supara releul, fata/spate n-am testat dar cred ca o ia pe camp releul.
   La faruri eu zic sa nu te bagi ca s-ar putea sa dai bani degeaba
   Pentru pozitii si lampi numar sa cauti leduri cu lumina alb cald. Adica nu mai sus de 4300k, ca duc spre albastru si s-ar putea sa ai probleme.
   Atentie la pozitiile din far, am avut leduri cu soclu din plastic si caldura becurilor le-a topit, m-am chinuit sa le dau afara...
   Toate cele bune!
   Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

   Comment


   • #4
    Salut, as avea si eu nevoie de ajutor.
    Intentionez sa modific lumina din bord cu ceva leduri, la kilometraj a fost simplu cu cele 8 becuri, dar ma intereseazã acum sa schimb becurile de la controlul aerotermei.
    Am vãzut ceva indicatii despre cum pot scoate controalele acelea, dar doar pentru pre-facelift, la care se scot pur si simplu prin tragere, dar la mine nu merge, a mea fiind un facelift din ce am gasit pe net.
    As vrea sa stiu cum pot demonta plansa de la consola sau daca exista alta modalitate de a schimba acele becuri

    Comment


    • #5
     Mda, la facelift nu iese butonul central. Asa ca iti ramane sa demontezi panoul frontal al consolei.
     Pentru asta, trebuie sa scoti radiocd, apoi cutia de stocare de sub el(vezi ca prin gaura ramasa in urma scoateri cd playerului, ai acces la un clips in spate, o parghie ce trebuie apasata). Dupa ce ai scos cutia, in fata se vad doua suruburi, le desfaci si ridici panoul.
     Cam asta e, sper sa te descurci fara sa rupi ceva
     Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

     Comment


     • #6
      Sper si eu, mulțumesc pentru explicatii

      Comment


      • #7
       Eu nu vad niciun clips..
       https://s9.postimg.org/6oaqdu6i7/IMG...331_135513.jpg

       Comment


       • #8
        Am reușit sa desfac bordul ideea e ca acolo sunt leduri lipite, nu becuri cum ma asteptam asa ca am montat tot la loc

        Comment


        • #9
         salut, eu am un gl 320 si Am schimbat toate becurile din interior cu leduri mai putin doua, cel din portbagaj din lateral si cel din centrul plafonierei spate care palpaiau continuu. imi puteti da niste sfaturi cum sa anulez acel palpait . am inteles ca sunt niste rezistente ... sunt un pic descumpanit.

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF