Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

E200cdi remap, rog sugestii

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • E200cdi remap, rog sugestii

  Salut . Ușor ușor am terminat cu revizia generală a mașini mele w212 .

  Pentru viitorul apropiat m-ar interesa un soft/remap la motorizarea mea 2.2cdi 136cp 360nm. Cuplat la 7g-tronic+

  M-ar interesa o recomandare a unui tuner bun/serios . (Eu m am uitat și am ajuns să aleg TCM Tuning ,cei ce sunt la intrare in București pe A2 ;motive: măsoară puterea înainte/după,preț/puterea ce o promite,din ce știu eu au portofoliu cel mai ok ) .

  Cei ce ați făcut operațiunea ,la ce putere ați ajuns?
  Cum se comporta acest motor in timp după această operațiune?(în aceleași condiții de exploatare 80%) sa zicem de cei ce vor o rezerva de putere ,nu tinerii ambițioși de secunde și liniuțe după 00 ...

  PS: îmi recomanda cineva unde pot găsi un scut metalic nou/sh (preferabil nou) sau vreun cod de produs sa comand. Vine iarna și ....as vrea sa protejez mai bine baia de ulei ,fata d plasticul ce îl are existent...

  Trimis de pe al meu PRA-LX1 folosind Tapatalk


 • #2
  Tuning...la Taxi ... în istoria reviziilor te'ai uitat? Crezi că mai tine mult motorul?
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #3
   Originally posted by cl600 View Post
   Tuning...la Taxi ... în istoria reviziilor te'ai uitat? Crezi că mai tine mult motorul?
   Da !mașina a fost verificata . Are istoricul curat fara probleme ,reviziile făcute la zi. Service ul din Germania ,corespunde cu cel din Romania .
   daca doriți .....poț veni la o verificare (evident contra cost) . Sa vedem o părere finala ....despre starea ei tehnica. Prezent undeva 320.000km reali. Daca diferă față de una cu 200.000km in regim de "proprietar"
   Stima!

   Comment


   • #4
    Și pe mine ma interesează acest aspect. Ai făcut pana la urmă asta, colegu? Sau altcineva

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF