Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Upgrade Audio la W212

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Upgrade Audio la W212

  Salut colegii!

  Am de cateva luni un W212 E220CDI 2011 fara sistemul audio HK dar cu COMMAND 4.5 din cate stiu, adica functia online, HDD, bluetooth si SD sunt incluse cu tot cu TV.

  Muzica in masina este dupa parerea mea mult sub standard pentru un MB. Spre deosebire de sistemul HK din S-Klasse tatului meu, sunt foarte dezamagit, dar ma gandesc ca nu are rost sa comparam asa..
  Oricum vroiam sa intreb daca se merita sa caut un sistem audio HK original sau daca ceva aftermarket ar fi mai potrivit. Nu sunt audiofil, dar trebuie sa zguduie tabla pe ea daca vreau, sa se auda tweetere-le clar si bassul sa fie precis. La multe melodii EDM am problema ca atunci cand intra un drop, frecventele inalte sunt taiate grav de bass, dar care nici ala nu tine pasul... Ar ajuta schimbarea difuzoarelor sau trebuie facute mai multe? M-am gandit macar sa separ frecventele intre tweeter si midwoofer.

  A facut cineva un upgrade de genul? Mie mi-ar ajunge numarul de boxele care sunt pe masina si eventual un sub, adica fara surround sau central cum e HK. Este o diferenta foarte mare cu HK?

  Va multumesc de ajutor! Colegul cl600 cred ca m-ar putea ajuta din cateva am vazut pe aici

 • #2
  Eu zic sa te mai joci pe la setări și mai ales sa încerci CD Audio sau alt format înafara de MP3.

  NTG4.5, pe w212 sună destul de bine, la un volum decent.

  In opinia mea, sună mai bine decât generația nouă, cu Burmester.

  Găsești aici pe forum colegi care au pus Harman, nu e f greu. Poate găsești la dezmembrare difuzoarele și amplificarea. Cablaje, te ajut eu sa le iei.
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #3
   Am configurat tot ce puteam si se aude decent, dar din pacate nu ai un EQ normal ca la un AUDIO20 in Engineering Mode. Suna bine, dar imediat cum maresti volumul, boxele sunt depasite, de aia intrebam daca nu ar ajuta un upgrade aftermarket. Intotdeauna ascult muzica prin bluetooth de pe Spotify, nu este cea mai buna calitate, stiu asta, dar simt ca NTG4.5 ar putea livra mai mult. Nu se poate schimba amplificatorul sau nici macar nu are daca nu e HK? Nu m-am interesat pana acum.

   Asta am observat si eu, generatia a noua, daca nu e sistem Burmester, se aude chiar foarte jalnic, cel putin in W213.

   Atunci o sa dau mai multe ture pe la dezmembrarile auto din zona sa vad daca pot aduna tot ce trebuie. Mi-e frica eventual de trasul cablurilor si asa mai departe, dar ma gandesc ca nu ar fi un capat de lume.

   Am doar 21 de ani, inca mai ascult ocazional muzica prea tare

   Comment


   • #4


    Originally posted by cl600 View Post
    In opinia mea, sună mai bine decât generația nouă, cu Burmester.
    O fi poate strict W212, W213, insa Burmester ul de pe S e altceva comparativ cu W212 NTG4.5

    Garantat. Testat săptămânal


    Last edited by Zeus; 08-06-2019, 17:15 PM.

    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

    Comment


    • #5
     Am revenit dupa putina munca si idei. Am pus un center frumos luat de pe un forum mercedes german de la un baiat care chiar stia, cu tot cu suport scos la imprimanta 3d ca sa incapa bine si frecventa setata bine. Am luat si Sub-ul original de la HK, i-as pune un amp de la Magnat care sta degeaba pe la mine si boxa lui de surround o leg la tweeterul de spate. Intrebarea este alta: de unde iau eu semnal sa intre in amp, ca imi trebuie intrare in amp low voltage, cinch pe doua canale. Are cineva idei? Sau are NTG4.0 iesire de sub ceva pe spate?
     Multumesc anticipat de ajutor

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF