Daca fac ture de noapte la greu si nu ma lasa constiinta sa dorm in timpul serviciului de la un timp ma dau pe mobilu' nemtilor destul de des pentru ca ma mananca sa schimb o masina. Si din click in click dau peste o gramada de anunturi de la vanzatori care:
-vor sa fie contactati DOAR pe WhatsApp/Viber!
-poanta e ca TOTI impart vreo 3-4 numere de contact
-nu baga mai mult de 5-6 poze, majoritatea cu exteriorul
-daca ma uit la vechime/pret/dotari masina e mai convenabila ca rabla mea
-aceeasi masina in regiuni diametral opuse ale Germaniei!
Daca ar fi doar privati mi-as spune ca e vreun hatru sau mai multi care lucreaza si ei in ture de noapte si se plictisesc la greu. Sau sunt doar anunturi de masini care asteapta sa fie furate?
Interesant e ca mai apar si dealeri cu aceleasi obiceiuri. Cati d-astia ati vazut care vor sa-i contactezi doar pe aplicatii de mobil?
Pare ca vreun hacker isi face de cap prin site-ul astora. Anul trecut cand cautam o rulota vedeam acelasi lucru.
Daca tot n-am ce face acum o sa ma apuc sa dau un mail catre mobile.de sa le zic ca cineva face misto de ei. Si de toata lumea. Poate ma trezesc cu vreun recuperator cecen pe la usa
A avut cineva ocazia/ curiozitatea sa incerce sa vorbeasca cu agaricii astia?
Nu sunt nervos din cauza asta dar m-am cam plictisit de avalansa de anunturi fake
-vor sa fie contactati DOAR pe WhatsApp/Viber!
-poanta e ca TOTI impart vreo 3-4 numere de contact
-nu baga mai mult de 5-6 poze, majoritatea cu exteriorul
-daca ma uit la vechime/pret/dotari masina e mai convenabila ca rabla mea
-aceeasi masina in regiuni diametral opuse ale Germaniei!
Daca ar fi doar privati mi-as spune ca e vreun hatru sau mai multi care lucreaza si ei in ture de noapte si se plictisesc la greu. Sau sunt doar anunturi de masini care asteapta sa fie furate?
Interesant e ca mai apar si dealeri cu aceleasi obiceiuri. Cati d-astia ati vazut care vor sa-i contactezi doar pe aplicatii de mobil?
Pare ca vreun hacker isi face de cap prin site-ul astora. Anul trecut cand cautam o rulota vedeam acelasi lucru.
Daca tot n-am ce face acum o sa ma apuc sa dau un mail catre mobile.de sa le zic ca cineva face misto de ei. Si de toata lumea. Poate ma trezesc cu vreun recuperator cecen pe la usa

A avut cineva ocazia/ curiozitatea sa incerce sa vorbeasca cu agaricii astia?
Nu sunt nervos din cauza asta dar m-am cam plictisit de avalansa de anunturi fake