Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Romania trezeste-te !!!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Romania trezeste-te !!!

Stimati colegi m-am gandit sa deschid acest thread pentru a afla si discuta parerile voastre despre scumpa noastra patrie ROMANIA .
    Sigur multi dintre noi au fost plecati in excursii sau cu munca in afara hotarelor tarii noastre, doresc sa va spun ce am intalnit eu in plimbarile mele pe care le-am avut de-a lungul timpului cat am lucrat intr-o companie de vase de croaziera .
    Am fost angajat asa cum spuneam si mai sus la o companie de vase de croaziera si am avut ocazia sa vizitez gratuit doua treimi din aceasta planeta .
    Pot sa va spun ca am vazut Alaska , Canada , Mexic , Puerto Rico , America de Sud & Nord , Africa , Insulele Caraibe , Costa Rica (Canalul Panama) , Venezuela , Europa (trei sferturi din ea), si multe multe altele pe parcurs am sa va mai spun cand imi voi amintii .
    Subiectele pe care doresc sa le dezbatem sunt : ce ati vazut voi pe unde ati fost, cum este ROMANIA vazuta de catre cei cu care v-ati intalnit si le-ati spus ca sunte-ti romani , daca v-a fost frica sau rusine sa spune-ti ca sunte-ti romani si ce parere au strainii de noi ca oamani dupa ce ne-au cunoscut personal fara sa compare cu cea ce au vazut la televizor sau au citit in presa.
    Am sa incep sa va povestesc acum una din multe-le intamplari patite de mine si pe parcurs am sa va mai scriu si de restul.
    La prima mea plecare pe primul vas de croaziera. Trebuia sa ma imbarc din Puerto Rico si pentru a ajunge acolo, compania mi-a facut 'o surpriza' deosebita , am primit biletul de avion Otopeni - Puerto Rico cu 4 escale dupa cum urmeaza Bucuresti-Berlin , Berlin-Frankfurt , Frankfurt-New York , New York-Puerto Rico (timp total de zbor 28 ore si timp pe drum fara somn Bucuresti-Puerto Rico 44 ore). In aeroport, in New York in terminalul unde trebuia sa ne imbarcam in avionul cu acea destinatie eram trei romani, la controlul pasapoartelor si al biletelor acel agent de la cheking ne-a privit foarte suspicios si ne-a tras din acea linie (coada) la care stateau pasagerii sa se imbarce in avion . Ne-a pus in lateral si a cerut un control amanuntit corporal si al bagajelor mult mai amanuntit unor colegi din aeroport , acest control a fost foarte jignitor pentru noi pentru ca toata lumea se uita la noi ca la niste infractori , teroristi sau comunisti . La controlul corporal am avut parte de acea pipaiala de sus pana jos foarte agresiva , cu o penseta si un tifon am fost atinsi pe corp si acel tifon introdus intr-o masinarie pentru a vedea daca am avut contact cu droguri sau material exploziv , bagajele au fost controlate foarte amanuntit precizez ca ne-a pus sa scoatem tot din ele , ganditi-va ca aveam bagaje pentru un contract de munca de 8 luni minim , la final am fost introdusi pe rand intr-o capsula care era montata langa acel aparat de control al bagajelor , in acea capsula am fost dezifectati cu un abur care venea din toate partile la fel si hainele si bagajele noastre . Imaginati-va cum se uita lumea la noi , la urcarea in avion toti se fereau de noi ca si cum am fii avut nu stiu ce cuvant pot folosii : lepra , ciuma , sau draci pe noi . Toate astea sau intamplat pentru ca eram din ROMANIA adica eram din est-ul Europei , eram comunisti , eram posibili teroristi si am primit pe bilet o superba notificare adica : S S S S . La aterizarea in Puerto Rico am fost asteptati special de agentii portuari suiti in autocar si transportati la hotel si dimineata la vapor.
    Astept sa scrieti aici intamplarile traite de voi sau tratamentul primit pentru faptul ca suntei romani sau ca sunteti din ROMANIA.
    Pe parcurs am sa va mai povestesc mult mai multe intamplari.
    Vorba lu' Mircea Badea : TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.
    E200-W210 Avantgarde 2.0K-16v 142Kw-193Cai 280Nm, RASTA MAN .
Working...
X
Logan | Dacia Logan |Anulare DPF