Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W206 - C220 d 4Matic 2023

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  18500 de km....și a costat ceva bănuți.... pica Ac-ul și tableta se pixeleaza.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #32
   Din pacate nici Mercedes nu mai este ce a fost…problema la clima s-a rezolvat cu schimbarea condensorului si a unei concucte de freon. Nu se stie care din cele doua a generat si defectarea celeillalte, s-a rezolvat pe garantie si acum e OK. O tin sub observatie, noroc ca a venit cu garantie extinsa. Azi o saptamana a venit si a doua steluta din garaj, nu am apucat sa mergem decat vreo 20 km in total cu ea, este OK. Motorul de 1,3 pare vanjos, oricum, fiind masina mai mult de oras si de deplasari peri-urbane, este suficient…

   Comment


   • #33
    Prelungește contra cost cât poți garanția dacă vrei sa ții mașina, chiar dacă nu va mai acoperi toate elementele.
    Astea "ultima recoltă" sunt niște gunoaie, la amegheu am avut pe garantie intervenții de peste 20k euro...
    Sunt prieten cu toți băieții de la divizia AMG de la prăvălie, ne vedem de cateva ori pe an.
    Acum trebuie să merg să verifice traseul de 48v hibrid, să nu ia foc mizeria... așa a ordonat neamțul.
    Tu ai avut noroc, dacă era compresorul, care pica pe capete la sistemul asta umplut cu CO2, mergeai poate și un an cu geamurile date jos, până venea pe stoc. Știu om. Cu 223.
    Last edited by Zeus; 05-08-2024, 07:54 AM.

    https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

    Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
    Va rugam sa le schimbati din User Settings.

    Comment


    • #34
     Ma bate un gand sa o dau, problema e ce iau in schimb. Ca toate sunt la fel de proaste…si nici nu stiu inca daca mai am cum sa fac asta…are garantie extinsa 4 ani, nu cred ca se poate prelungi si mai mult…cred ca daca o dau, revin la ochi migdalati, desi nici acolo nu mai e ce era odata…

     Comment


     • #35
      Da, 4 ani. Hyundai are 10...
      Daca e ok masina nu o da! Eu după 2 ani de schimbat diverse am facut-o cum trebuia sa fie. Ma bătea gândul, dar amicul de la service s-a speriat ca o luăm de la început
      Facelift la GLE e bătaie de joc față de nonfacelift, facut ca sa fie, materiale ordinare, butoane lipsă, opțiuni lipsă cu totul, faruri și stopuri urâte, doar NTG7 ăla din bord merită.
      Ei au treabă cu electricele, astea sunt toate pe linia moartă.

      https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

      Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
      Va rugam sa le schimbati din User Settings.

      Comment


      • #36
       Problema e ca la Hyundai nu am ce lua. Nu au SUV serios cu 4x4 si diesel si nici limuzina. Am avut o Kia Cerato 1,6 crdi, luata de noua, in 15 ani si aproape 200000 km, din care prima jumatate facuta pana sa iasa din garantia de 3 ani cat era pe atunci, nu am schimbat decat un ambreiaj, un rand de discuri de frana fata/spate, un cilindru de ambreiaj si o vana EGR…si avea si powerbox…la fel si Avensis-ul D4D din 2007, pe care l-am pastrat din motive sentimentale, nici o problema…daca aveau in Europa ceva similar cu clasa C, nu renuntam la asiatice…

       Comment


       • #37
        Facut zilele astea peste 3000 km cu C-ul. Plecat la drum cu morcov macsim, din cauza de pom de Craciun in bord, cu urlete ca nu mai functioneaza nici un sistem de asistenta de siguranta, senzorii de parcare offline, camera care pornea si se oprea, toate astea intr-un zgomot infernal. Dupa care martor CEL aprins in bord si masina intr-un semi limp-mode…am zis phuckit, plec asa si daca e sa crape pe autobahn, e problema asistentei Mercedes, care vine la pachet cu garantia, sa se descurce sa-mi dea masina la schimb sa pot continua calatoria. Pentru ca era totusi un drum lung in fata, am oprit la un dealer Mercedes, undeva la tara in DE, foarte amabili oamenii, au pus masina pe tester si au sters erorile. Nu au stiut sa-mi spuna ce erori au fost, banuiala mea este ca bateria de pornire a avut o cadere de tensiune, din cauza de masina nemiscata vreo trei saptamani…anormal, mai ales ca o dusesem la garaj dupa un alt drum de 5000 km. Alta masina, doar ca revine problema cu climatizarea…desi face in continuare frig, nu mai face cum facea dupa reparatia de acum doua luni. Si fasaie iar ciudat, asa cum facea si inainte de primul deces al climei…am programat-o la doctor, sa vad ce are. Aseara, bomboana pe coliva - nu mai recunostea cheia…nici macar pusa in locasul dedicat din consola…
        Sunt din ce in ce mai decis sa o dau…daca iau cat trebuie pe ea…si ajung iar la dilema ce sa iau la schimb. Ca parca Mercedes nu as mai lua…sau sa ma risc cu una facuta pentru tarile cu apa calda, nu pentru zona carpato-balcanica…​

        Comment


        • #38
         ...Nasol...

         https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

         Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
         Va rugam sa le schimbati din User Settings.

         Comment


         • #39
          Citind astea...îmi dau seamă că nu o sa trec de W212 maxim 2011....hai 2012 dar cu strângere de inima!!
          Și sa moara Greta și tanti Ursu de ciuda ca nu ma aliniez la aberațiile lor cultural educative, dar doar ptr buzunarul lor!!
          Părere personala
          Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
          Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
          Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
          SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
          https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

          Comment


          • #40
           Din pacate asa este. Problema e ce facem cand chiar avem nevoie de schimbat masina…teoretic revenim la ochi migdalati, alea inca nu par sa dea gherle asa de mari…chiar nu stiu cum sa fac mai departe…masina mai are 3 ani de garantie, dar nu-mi garanteaza nimeni ca nu mai apar probleme costitistoare de reparat si dupa aia…plus ca mi-e teama ca acum problema la AC sa nu fie de la unitatea din bord…

           Comment

           Working...
           X
           Logan | Dacia Logan |Anulare DPF