Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Diagnoza mercedes la Tmisoara ??

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Diagnoza mercedes la Tmisoara ??

  Cine face diagnoza Mercedes la Timisoara ??
  Va rog un nr de telefon de contact.Caut diagnoza cu Star.
  Multumesc mult.Sunt nou membru in clubul Banat MB

  Alex
  Last edited by mircea600sel; 05-07-2010, 12:03 PM.

 • #2
  Bine ai venit,
  Iti las un numar de contact pt diagnoza: 0722611876 (Puiu)
  Last edited by Luxian; 08-24-2010, 20:25 PM.
  W203 C180K Wetterauer Stage 1|K&N Intake|MAE Rims|H&R Spacers|CL Smoked Taillights|Llumar|Stein Springs
  E93 335i COBB V3|BBS Rims|H&R Spacers|HiFlo Gas Pump|Catless X Pipes|NGK Iridium|BMS Dual cone intake|V-max On|Performance Grills
  YFZ 450 5V|DOHC|HMF Stage 4 DynoJet|HMF Race Spec Exhaust|K&N Intake|ProTaper HandleBar|ÀDX Nerfbars|White Brothers Spacers|NGK Iridium IX Spark|Smoked Headlamps|DID Chain|ZipTie Mod
  GRAND CHEROKEE 4.0 Ironman

  Asphalt F*ck*r

  Comment


  • #3
   Bine ai venit!!


   Remus
   0722211718


   Face diagnoza la orice masina...bafta
   Last edited by Luxian; 08-24-2010, 20:25 PM.

   sigpic

   "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

   Comment


   • #4
    Vasile (Giarmata)
    0744 800 285


    Lucreaza cu Star original, nu versiuni chinezeşti simplificate cum am văzut la alţii. Are experienţă în Mercedes (a lucrat chiar la reprezententanţă mult timp). A fost singur care mi-a zis cu adevărat care sunt problemele, alţii ridicau din umeri sau mă puneau să schimb piese după ureche.


    PS: cu ocazia asta o să fac topicul sticky, să fie mai uşor de găsit.
    ...

    Comment


    • #5
     Originally posted by SergiuMB View Post
     Bine ai venit,
     Iti las un numar de contact pt diagnoza: 0722611876 (Puiu)
     Multumesc pt. incredere
     ma puteti contacta la acest nr. pt teste,
     reparatii ECU ,blocatoare de volan ,contacte,rescriere chei
     la orice tip de Mercedes inclusiv modelele noi w204,w212 etc.

     Puiu

     Comment


     • #6
      Salutare stimati colegi de forum,

      Este primul meu post si am nevoie de ajutorul vostru.
      Am un E-Klasse W213 model 2017 bine dotat si caut un Tehnician cu experienta si aparate profesionale Originale pentru a activa:
      - Engineering Mode (ma intereseaza pentru functia Screen Mirroring - Android ).
      - Video in Motion (pentru familie, ... sa am liniste in timp ce eu sunt ocupat cu sofatul ).
      - poate mai exista ceva interesant, dar acum nu imi vine nimic in minte.

      Eu sunt din Resita dar Marti pe data de 06 August am drum la Timisoara.

      Multumesc.

      Comment


      • #7
       @cI600 Mi-as fi dorit sa iti pot multumi pentru raspuns.
       ...Dar din pacate nu pot face acest lucru.
       Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni, de aceea am sa iti raspund acum, o singura data si apoi voi ignora tot ceea ce vei scrie!

       1. Important este sa nu razi o trecere de pietoni plina de copii în timp ce apar țâțișoare apetisante: Aici probabil ca te identifici pe tine.

       2. Pe de altă parte, e și mai absurd să pretinzi că imaginile sunt pt copii, eventual pt bunici: Insinuezi ca am pretins ca imaginile sunt pt copii, eventual pt bunici desi nu am facut acest lucru. Pentru locurile din spate nu este nici o problema insa pentru pasagerul din dreapta fata, DA! la drumuri de 300-400 de km sau mai mult, mai bine imi las sotia sa se uite la ce vrea ea, iar eu am liniste sa imi vad de condus. Mai mult decat atat, pentru linistea ta, nu am avut niciodata nici o problema din acest motiv cu autoturismele anterioare. In opinia mea, important este sa fi intotdeauna concentrat la ceea ce faci in momentul respectiv indiferent ca esti la volan, la serviciu, sau in alta parte. Fiecare conducator auto trebuie sa aiba capacitatea de a ramane concentrat la condusul autovehiculului, sau din contra poate fi un prost si sa aiba diverse alte preocupari in timp ce se afla la volan.

       3. Video pe ecranul din fața în timpul mersului este ilegal și aberant: Sunt consient de acest lucru. Dar...sa inteleg ca esti o persoana care nu a facut si nu face niciodata nimic ilegal (si pentru ca suntem la subiect, nu ai tinut nici macar o singura data in mana un telefon in timp ce te aflai la volan)?
       Pentru tine, toti cei care indiferent de marca de autoturism pe care o conduc, au activata o astfel de functie sunt un pericol iminent pe sosele, deoarece o folosesc in permanenta si stau cu ochii doar pe ecranul multimedia, timp in care ei conduc haotic si spulbera in nestiire treceri pline de pietoni. Pe de alta parte insa, daca functia nu este activata nu mai exista nici un pericol (singura cauza de accidente a fost eliminata) .

       Nu cred ca esti in masura sa ma judeci, ori sa ma caracterizezi tu pe mine. Nu am avut ocazia sa ne cunoastem si acum dupa cele citite nici nu mi-as mai dori. Astfel de comentarii "destepte" din partea "lupului moralist" nu sunt de folos!... decat daca vrei sa te dai mare.

       Daca vrei si poti ajuta pe cineva fa-o daca nu, abtine-te!
       Vad ca esti din Bucuresti. Nu intentionez sa vin pana acolo pentru diagnoza sau alte servicii. Eu am intrebat pe “Club Mercedes Banat”.


       Va doresc tuturor: Drumuri bune!

       Comment


       • #8
        1 - da, e adevărat, eu reacționez că orice hetero,
        2 - copiii pe telefon, bunicii pe dvd și soțiile pe FB, cam asta e starea firească.
        3 - nimeni nu e perfect, sigur greșesc mereu la volan,

        Evenimentul rutier, se definește cu un cumul de factori, constant fiind argumentul " nu am avut niciodată nici o problema...", ca si cum ce a fost se aplica la ce a sa fie.

        Forumul asta e public, EU scriu in ultimul rand pt tine, mă folosesc de elucubrațiile tale pentru a face contribuție.

        Pe de altă parte, pari un tip super OK, ai o mașină super, astfel devine obligatoriu sa te detașezi, decât să spulberi copii sau chiar babe pe trecerea de pietoni...in cazul in care mașina nu are Distronic cu Cross Traffic Assist.


        Una peste alta am aberant suficient de mult, ștergem toate postările care nu au legătură cu subiectul sau bunul simț.
        http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


        www.mbretrofit.ro

        Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

        Comment


        • #9
         La Vasile în Giarmata, Timișoara, nu aș recomanda nimănui să meargă. Sunt bișnițari, în niciun caz mecanici. Tratează cu superficialitate, te duci cu o problemă și pleci cu alta. Și nu sunt singurul. Nu înțeleg cum funcționează astfel de service-uri, adevărate afaceri de jegmăneală pentru client.

         Comment


         • #10
          Salutare ,

          Unde as putea merge cu al meu GLK pentru diagnoza si mecanica in Timisoara?
          Multumesc
          Andrei

          Comment

          Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF