Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

posibila achizitie cls 2018- 2019

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • posibila achizitie cls 2018- 2019

  Buna ziua.
  Fost proprietar de audi a7, am decis sa schimb marca.
  Fiind nou pe forum, rog pasionatii sa ma ajute cu cateva sfaturi referitoare la urmatoarele aspecte:
  doresc sa achizitionez un cls 300 sau 350 diesel, fabricatie 2018-2019. din ce am citit motoarele de 3000 ar fi fiabile, nu am insa info despre cel de 2000, mai ales un motor tunat, precum cel de 245 de cai.
  desi incerc sa ma feresc, am gasit cateva oferte pentru cls-uri din 2018 (la inceput de productie). Merita an 2018 cu ceva dotari in plus sau sa caut un an mai nou?. Sunt ceva boli ale copilariei ale modelului (gen probleme cu distributia precum la bmw sau turbina etc?
  Ceva dotari pentru cls care sunt must- have?
  Apreciez Orice alte informatii de folos in legatura cu acest model.
  Multumesc

 • #2
  Salutare...de preferat motorul de 3.0 pe acel utilaj..depinde mult de km si intretinerea pe care o are pana sa o cumperi tu...probleme, dar undeva dupa 180-200 tkm ar fi termostatul, garniturile de la termoflot(racitorul de ulei) deoarece implica multa manopera si posibil altele mai mici ca saibe injectoare,egr,tampoane cutie-motor....repet, astea in general apar dupa km amintiti...Plus, dar asta e problema generala pe toata gama Mercedes ar fi senzorii de noxe si sistemul de ad blue....Aici, e in functie de cat noroc ai...la unii au picat piese de gen pe la 70-80 000 la altii dupa 200 tkm.
  Dotari minime sunt,in functie de ce dorinte ai....cat mai multe si de toate ar fi cel mai bine.. ...bun or sa vina si carcotasii ca..panoramicul are probleme(daca nu e gresat la timp) suspensia pneumatica e scumpa(dar asa ne luam caruta) calculatorul ptr senzorii de unghi mort mai pica.....dar repet, nimic nu e vesnic iar atunci cand se strica..exista piese noi..
  In final, e un model destul de reusit si de rezistent, pentru epoca consumeristica in care traim! Stima.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment


  • #3
   Multumesc pentru reply.
   Revin cu intrebarea referitoare la posibile ``boli ale copilariei``.
   Din ce stiu, cls este pe platforma tehnica a lui e classe, care este lansat in aceasta varianta(w213) in anul 2016.
   As vrea sa stiu daca s-au remediat problemele de inceput pe care le are fiecare generatie, avand in vedere ca masina pe care o vreau e chiar la inceputul fabricatiei

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF