Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Servicii inchirieri auto

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Servicii inchirieri auto

  Atunci când mașina ta ajunge în service sau ai nevoie de o alternativă de transport pentru o perioadă scurtă de timp, închirierea unei mașini poate fi soluția perfectă. Rent-A-Car-Otopeni.ro se dovedește a fi alegerea ideală pentru cei care caută servicii de închirieri auto eficiente în București. Cu o gamă variată de vehicule disponibile și o abordare orientată către satisfacția clienților, această companie se distinge prin calitatea serviciilor oferite.
  Variație în Gamă de Vehicule
  Rent-A-Car-Otopeni.ro dispune de o gamă diversificată de vehicule disponibile pentru închiriere. De la mașini mici și economice, până la SUV-uri sau autoturisme de lux, alegerea potrivită pentru nevoile tale este la doar un apel distanță. Această varietate de opțiuni asigură că poți alege vehiculul care se potrivește cel mai bine scopului tău.
  Eficiență în Procesul de Închiriere
  Una dintre marile avantaje ale serviciilor Rent-A-Car-Otopeni.ro este eficiența lor. Procesul de închiriere este simplificat, iar rezervarea unei mașini se face rapid și fără complicații. Cu documentație clară și transparentă, clienții pot avea încredere că nu vor întâmpina surprize neplăcute pe parcursul închirierii.
  Flexibilitate în Durata Închirierii
  Compania este conștientă că nevoile clienților pot varia, așa că oferă flexibilitate în durata închirierii. Indiferent dacă ai nevoie de o mașină pentru câteva ore sau pentru mai multe zile, Rent-A-Car-Otopeni.ro poate să îți ofere soluția potrivită.
  Asistență 24/7
  Echipa Rent-A-Car-Otopeni.ro este disponibilă non-stop pentru a oferi asistență și a rezolva orice întrebare sau problemă. Acest nivel înalt de suport adaugă un nivel suplimentar de încredere pentru clienți, știind că pot conta întotdeauna pe ajutor atunci când au nevoie.
  Pentru cei care se confruntă cu situații în care mașina lor este în service sau au nevoie de o alternativă de transport temporară, Rent-A-Car-Otopeni.ro se dovedește a fi o alegere excelentă. Cu o gamă variată de vehicule, eficiență în procesul de închiriere, flexibilitate și asistență 24/7, această companie oferă servicii de închirieri auto de încredere în București. Iată o soluție pentru a face față cu ușurință provocărilor de mobilitate în orașul nostru aglomerat și într-un mod eficient. Așadar, nu ezita să încerci serviciile Rent-A-Car-Otopeni.ro data viitoare când ai nevoie de o mașină temporară!​
  inchirieri auto bucuresti
  inchirieri auto

 • #2
  Va punemla dispozitie oferte de inchirieri masini Bucuresti dar si servicii de inchiriere masini aeroport Otopeni la costuri avantajoase care pornesc de la 10 europe zi pentru perioade mai lungi de 15 zile.
  inchirieri auto bucuresti
  inchirieri auto

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF