Pret 4000euro.
Tel: 0766413832
Masina e prezentata la My Car. Acolo e laudata. Aici am sa ii fac critica.
Pentru carcotasi a avut evenimente minore in trafic(bara julita+crapata, far , aripa indoita un pic, capota un pic indoita, grila e cea originala) Toate piesele au fost INLOCUITE cu alte originale in perfecta stare de la dezmembrari si NU reparate inclusiv si farul nelovit(ca sa nu fie diferenta de culoare am luat set ).
Probleme tehnice: amortizoarele sunt cele originale si sincer nu cred ca mai tin mult. Tot caut unele pe ulei dar nu gasesc. Momentan nu fac probleme.
Flansa de la cardan (am inteles ca la 100k se schimba). Nu imi face probleme dar deja are 130k si pb ca trebuie schimbata.
La capitolul AC pierede freonul in interval de 3luni. Ma tine o vara o incarcare. Nu am stiut unde sa il verific asa ca a ramas nerezolvat.
Detalii tehnice:
Consum 6.5 / 8 / 10 (se face proba un drum de 200km). Echipata cu gume continental iarna 90%.Geamuri ionzate pe verde. AC cu comanda separata dreapta/stanga.2 Air-bag, centuri SRS, servo, carlig demontabil pe sistem robinet,Oglizi el. incalzite heliomate, inchidere vacumatica pe infrarosu, 4chei+cartela securitate(cu model cheie+chip de deschidere) . Toate consumabilele schimbate. La 10000km eu i-am schimbat uleiul+filtre(aer,ulei)si la 50000 si cele de benzina si polen. In pret este inclus un set de roti vara originale mercedes 205/55/16 cu gume Marangoni 95%.
Comment