Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W123 200d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W123 200d

Sa va prezint si eu Cobra mea.

Este o Cobra din 1980 cu motor de 2000cmc. Culoarea originala era Verde Cactus, dar cel de la care am cumparat-o a vopsit-o in gri, iar la refacerea tablariei aripilor acestea au fost revopsite pentru a doua oara profesional, dar din pacate nu a nimerit foarte bine vopseaua si exista o diferenta de nuanta intre restul caroseriei si aripi. Din pacate la revopsire toate ornamentele au fost prinse cu suruburi si acum sunt nevoit sa le inlocuiesc. Momentan ma depaseste financiar o vopsire completa, iar o vopsire de dragul de a fi facuta in care sa investesc cateva sute de lei mi se pare inutila. (nu este o diferenta mare, dar totusi sesizabila). Ar fi bine daca s-ar putea cumva sa se vopseasca doar usile sau aripile in asa fel incat diferenta aceia sa nu mai fie sesizabila cu ochiul liber.

Cand am cumparat-o tapiteria era praf in sensul ca era incredibil de murdara, dar dupa o curatare temeinica arata foarte bine. Din pacate si aici este o problema cu scanele din fata care nu sunt cele din fabrica si sunt un crem mai inchis. Daca voi gasi un interior Beige voi cumpara, daca nu voi ramane cu acestea.

Referitor la partea mecanica. Cand am cumparat-o avea cutia de viteze defecta (intra greu in a 2-a si cam intra si iese din viteza fara ambreiaj), planetara dreapta spate defecta.

Momentan atasez doar doua poze facute la repezeala cu telefonu cand am cumparat masina. Voi reveni cu altele mai de calitate.

LE. M-a costat 750 de ieuro. Scump/ieftin... ce ziceti?
    Attached Files
    Last edited by crstn_savu; 07-10-2009, 19:35 PM.

La banii astia ai luat-o bine. Mai ales ca am vazut unele praf si cerea omu mult mai mult parca ca sa nu o vanda
    `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
    http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

E foarte misto.....a meritat banii.

Comment

masina ii rulata, nu are pata de rugina pe ea, pragurile si podul pedalier schimbate de fostul proprietar cu altele originale, iar sudurile au fost facute cu argon nu cu autogen. Asta imi pare cel mai rau ca vopseaua de pe aripi difera putin de cea de pe restul caroseriei... in rest nicio buba nu are.

Intr-adevar ca la partea mecanica are unele probleme pe care treptat le voi rezolva cu cumnatumeu, doar ca el nu are foarte mult timp fiind acasa doar sambata si astfel o data la 2-3 saptamani isi mai rezerva cateva ore sau o zi pentru a ma ajuta sa repar problemele mecanice.

Eu sunt tot mai uimit de aceste masini. Asta a mea are in bord peste 380.000 km si kilometrajul este blocat, deci va dati seama cat poate avea ).

Comment

Si pozele mai de calitate.

Am sa postez acum si pozele facute cu un aparat de fotografiat nu cu un telefon. Pozele is caldute, deabia le-am facut.

Deci dupa cum se vede momentan ii vraiste in ea pentru ca eu am scos tot ceea ceea ce inseamna mocheta, elemente de mocheta si unele de tapiserie pentru a putea antifona cum trebuie tot podul pedalier. Nu pot spune ca nu este antifonat podul pedalier, dar vreau sa folosesc un antifon de a carui calitate sunt convins si sa mai folosesc sub acesta si un strat de folie care se pune sub parchetul melaminat pentru o insonorizare mai buna. Ce sa-i faci cand nu ai bani de dynamaturi... te descurci cum poti .

Mocheta am spalat-o cat de bine am putut (mai putin cele 2 puse pe placaj care se afla langa zona centrala), iar daca nu voi gasi nimic sa o inlocuiesc o voi remonta dupa antifonare.

Am tot incercat sa postez la anunturi un mesaj prin care anunt ca doresc sa cumpar scaune fata care sa aiba modelul si culoarea celor din spate, dar vad ca din 2 mesaje niciunul nu mi-a fost aprobat. Se pare ca din cauza numarului mic de mesaje. Asadar postez aici anuntul poate il vede cineva:

Cumpar scaune fata pentru cobra pe culoarea Beige si care sa aiba daca se poate si tapiseria acelasi model sau unul apropiat. Totodata cumpar si manere pentru usi tot pe beige. 2 pentru fata si unul pentru dreapta spate.

Cam atat deocamdata ca mesajele lungi, saracia omului si nah...
          Attached Files

Comment

am reusit sa schimb partea din plastic a grilei cu una avantgarde. O alta modificare adusa la exterior sunt ornamentele de sub stopuri. Am reusit sa fac rost de ele la un pret super bun si intr-o conditie buna zic eu.

Am rezolvat cu cumnatumeu si problema la cutie. Nu era defectiune ci doar slabit surubul de la furca pentru vitezele cu probleme si nu era reglata tija tot pentru vitezele cu probleme.

Din pacate ma tot chinui cu podul pedalier sa il antifonez si am avut ghinionul sa primesc antifonuri cu probleme desi marca este considerata destul de buna pe piata romaneasca.

Am schimbat filtrul de aer chiar azi cu unul MANN.

Am reusit sa fac rost de scaune pentru fata dupa modelul banchetei din spate, dar din pacate sunt intr-o stare foarte proasta si sper ca din 3 scaune sa pot face 2 bune... (asta dupa ce trec prin mana unui tapiser).

Si acum pozele:
            Attached Files

Comment

Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF