Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cd player CLK

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cd player CLK

Am o simpla intrebare. Dc cd playerul meu sau poatee si altele citeste numai cd uri originale si cele scrise cu nero nu ,un prieten mi a dat un cd scris de el si merge dar agatza oare tre sa le scriu cu un alt format? Cine stie ceva despre asta sa ma ajute si pe mine.

Daca e cd-playerul original citeste doar trackuri
    http://www.clubmercedes.ro/vand-clk-...08-t27693.html

Comment

Originally posted by baby uk View Post
      Am o simpla intrebare. Dc cd playerul meu sau poatee si altele citeste numai cd uri originale si cele scrise cu nero nu ,un prieten mi a dat un cd scris de el si merge dar agatza oare tre sa le scriu cu un alt format? Cine stie ceva despre asta sa ma ajute si pe mine.
      Este posibil ca laserul CD player-ului sa fie slabit, Cd scrise cu Nero sau alceva , adica Home-made , au o calitate mai slaba si nu sunt citite de orice laser.

Posibil sa fie si murdar, dar slabe sanse.

In legatura cu formatul, il poti face doar CD Audio, adica track, nu este alt format.

Originally posted by tooomy View Post
      Daca e cd-playerul original citeste doar trackuri
      Este vorba de CD originale (cumparate) si cele scrise acasa cu DVD Writer , ambele CD Audio, Track .
      W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
      http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

Comment

Treaba sta cam asa:

Problema e din modul cum sunt scrise cd-urile pe o unitate de calculator si anume: unitatea cu care faci copia si discul in sine. Pentru copii "fidele" ale unor cd-uri originale matritate ai nevoie de discuri goale de tip cd-r speciale pentru audio si de o unitate care sa scrie cat mai bine cd-r audio. In mod obisnuit noi toti folosim cd-r/dvd-r/dvd+r pentru date si nu pentru audio. Diferenta intre ele e data de tipul de policarbonat folosit , adica straturile de ars ale discului sunt diferite in cazurile enumerate mai sus

Prin urmare trebe testat, si am tot zis ca testez da' din motive de pahare mereu uit, scrierea unui cd-r special pentru audio pe o unitate care scrie foarte bine cd-r.

Revin dupa ce testez cu informatii suplimentare.
        Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

depinde si de viteza cu care este facut cd-ul eu tot clk am si nam nici o problema citeste orice trak doar trebuie facute la viteza de 8 atata tot sper sati fie d folos

Comment

True, true, viteza mica este folositoare pentru calitate superioara a cd-r-urilor scrise.
            Membru Fondator A.P.L.I.B.D.N.B. - Asociația Pentru Lupta "Înpotriva" Beției Dezorganizate "Niște Bețiv"

Comment

Normal ar fi sa citeasca atat trackuri originale cat si cele copiate pe calculator dupa Cd originale ..aici intervine viteza de scriere deoarece pe cele originale nu se specifica cu ce viteza a fost scrise .In cazul cand cand amplitudinea semnalului laser este slabita trebue scrisa la viteza mare Eu am patit nu imi citea Cd-urile facute ..am mers la un service .a demontat CD-ul iar cu o surubelnita fina a umblat la semireglabilul care este lipit pe unitatea laser reglandui amplitudinea semnalului unitatii laser .Acum functioneaza perfect citind atat cele originale cat si cele scrise pe calculator ...Ce am observat cele scrise cu 8 la primele 2 melodii se aude un bazait suprapus pe melodii ..le scriu la viteze mari si nu am nici-o problema .....

Comment

Bun, la cine ai fost ca sa iti faca reglajul, daca nu e secret evident.

Comment

*Pentru a observa diferenta dintre CD-R si CD-R Audio (CD-DA) , puteti sa le puneti in soare dupa ce ati "ars" track-uri pe ambele (sau luati un CD original de muzica), la CD-DA, stratul ars este foarte vizibil si chiar fad vazandu-se cercurile concentrice.
                  *CD-uri audio se gasesc destul de greu; Am tot cautat Verbatim de care am auzit ca sunt destul de bune insa nu am gasit.
                  *Am incercat si o groaza de CD-uri normale si cele care mi-au mers (scrise chiar si la 24X, desi este recomandat pe la 4X-8X) au fost Verbatim AXO, sunt unele care sunt lucioase pe ambele parti. Muzica se aude foarte bine, insa daca derulezi sau schimbi melodia se blocheaza si-si revine greu, trebuie sa-l lasi sa curga... Firma CD-ului conteaza foarte mult, asa se stie ca la multe unitati COMMAND 2.0 merge foarte bine sau doar SONY.
                  *Intr-adevar sunt unitati care citesc doar discurile originale si de aceea nu putem sa rulam discuri arse de noi, insa ultimele aparute din aceeasi generatie suportau si cele arse...
                  Oo==oO

Comment

Originally posted by morpheus View Post
                    Bun, la cine ai fost ca sa iti faca reglajul, daca nu e secret evident.
                    Prezentativa cu el la un Atelier reparatii Televizoare ,Radio CD-uri etc ( la un atelier adevarat nu la toti Rapciugosi care se pricep la toate ....)
                    In functie de uzura .meseriasii va dau verdictul .si nu e secret.evident ..

Deoarece pe acest forum se cenzureaza linkuri redau de pe un link...

Firma Sony a produs acest gen de sistem optic:KSS 240A .
                    Si clonele realizate dupa el bineinteles.
                    Se foloseste numai la CD.
                    La player-ele DVD-CD sant 2 semireglabili:unul pentru dioda laser DVD si unul pentru dioda laser CD.

In general marirea curentului se face prin rotirea semireglabililor in sensul acelor de ceasornic cu pasi mici.
                    Attached Files
                    Last edited by FELIX; 02-01-2011, 23:05 PM.

Comment

@felix Aha, inteles.

@vladi_ivans Acuma sa revenim putin la CD-R Audio (CD-DA). In bucuresti eu am gasit acele verbatim de care povestesti mai jos la 2.4 lei bucata. Iti trimit PM cu site-ul firmei. Am ars deja doua bucati si pe sculele din casa se aud excelent, maine probez si cd-player-ul Audio 10 al masinii si revin cu detalii.

Comment

A venit momentul sa revin cu detalii despre CD-R Audio. Am scris una bucata cd Verbatim CD-R Audio pe Optiarc AD 7260S care este una dintre cele mai bune unitati de scris la ora actuala si care comparativ cu Asus DRW-20B1LT (le posed pe ambele) ii da lectii dar pentru teste am scris tot una bucata cd Verbatim CD-R Audio pe Asus si nici unul dintre cd-urile scrise nu merge pe Audio 10 din dotare. Testate pe SACD player-ul de-acasa exista diferente sesizabile intre discuri dar functioneaza amandoua. De ex cd-ul scris pe Optiarc se aude mai curat fata de cel scris pe Asus dar in masina nu merge niciunul. Sunt momentan fara idei, cred ca ii voi urma sfatul lui @felix.

Comment

Daca ai unul din modelele ..http://www.audio-10.com/Mercedes-Aud...e-MF2910..prin metoda descrisa de mine se rezolva 100%...eu am studiat aceasta problema din punct de vedere tehnic in laborator ,incercand sa resoftez ptr a citi mp3 dar nu am reusit aceste modele sunt ceva mai speciale date dracului .....

Comment

Al meu e fabricat de Becker. O sa incerc ca e foarte bun sfatul tau.

Comment

Am noutati: folosind Verbatim CD-R Audio pe Optiarc AD 7260S cu CD-Burner XP la viteza maxima merg cd-uri audio pe CD-player-ul Audio 10 din dotare.

Am aflat asta dupa ce am incercat sa le scriu la 8x, 16x 24, si apoi max, adica 48x si la viteza cea mai mare, culmea, merg cel mai bine. Deci cele trei de mai sus = Victorie.

Bafta!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF