View Single Post
Old 01-12-2018, 23:40 PM   #10
DC-MB
Banned
 
Join Date: Dec 2017
Location: Planeta Terra și în mare parte din timp în România
Motorizare : Diesel și Benzină (pe mașini diferite)
Posts: 179
:
[Banned]
Default

Posibil să aveți dreptate și să existe de mai mult timp (nu am pretenția că am descoperit apa caldă !), dar dacă se practică atât de intens probabil că are rezultatele dorite de excroci.
Stimate coleg „LauLaur” am căutat în arhiva mea personală și am să vă reproduc corespondența cu unul/unii dintre acești excroci.
În acest caz punctual excrocii înlocuiseră secțiunea de utilizator înregistrat de un vânzător real (firmă de comercializare autovehicule din Germania) cu propria lor ofertă de cca. 100 ... 200 de autoturisme. Dăcă intrai să verifici ce alte oferte mai are așa-zisul ofertant vizualizai acea listă de cca. 100 ... 200 de autoturisme.
Deci orice potențial cumpărător care intra pe site-ul european autoscout.ro sau mobile.de (nu mai rețin despre care era vorba) vedea ofertele excrocilor cu datele de identificare ale firmei reale germane (inclusiv istoricul de „feedback” al foștilor cumpărători ai acestuia).
Această substituire de sub-site-uri era activă în perioada în care utilizatorul real (firma de comercializare autovehicule din Germania) era în inactivitate (era închisă), de vineri după amiază până luni dimineața.
Luni dimineața când reîncepea programul de lucru al comerciantului real dipăreau ca prin farmec toate ofertele excrocilor și reapăreau ca active anunțurile firmei germane.
Deja fuseseră „pescuiți” o serie de potențiali cumpărători de iluzii care răspunseseră anunțurilor fictive și de acum încolo urmau să fie „fezandați” prin mesaje directe prin e-mail.
În toate anunțurile se cerea explicit ca corespondența să se realizeze (cu prioritate) prin mesaje transmise prin e-mail.
DC-MB is offline   Reply With Quote