Originally posted by ElCid
View Post
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
W124 "ultradotat"
Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Pe topicul ,my car la aceasta masina un coleg postase niste poze si un pret mai de mult nu mai stiu ce coleg iar proprietarul , ''DOMNEEE E TOPICU MEU E MY CAR NU A TA NU MAI DA TU DIN CASA CE SI CUM DESPRE EA" foarte revoltat pe coleg ca ii ura bun venit printe cei cu mercedeşi si ca a facut o afacere buna ca a meritat si etc. , si cu vinu o aberatie daca zici ca e un vin rar si neatins bla bla raritate numa cunoscatori ...de ce bei din el pastreazal asa, ia nu ii mai fa km` . Baga masina la conservat si tineo in stare perfecta pana isi merita banu cerut , cine e tampit sa dea 8000 pt una ca asta care nici nu ii satisface cerintele cand poa sa ia o editie cum sunt de vanzare si pe forum e500 sau motor echipat porche mega full cu tot ce vrei si nu vrei ,si stai linistit ca daca chiar vrei sa ai o masina ca aia poti fenta cumva impozit si anumite taxe iar bijuteriile alea chiar merita ,dar asta e un banal de w124 care in starea care o ai tu gasesti si pe mobile chiar si mai "ULTRA" si la un pret mult mai rezonabil au pus colegii destule exemple de pe multe siteuri , si + de asta tu ai cam peticit "vinu" asta rar miciile alea detalii scaunu de la sofer cu aripioara refacuta ,lemnu polisat sau ce ai facut tu pe acolo ,capacelu lipsa pus vopsit , la aer conditionat sau siroco nu stiu cum ii zice , ori e neatinsa si neumblata ori ce bijnita facem aici ??? si multe chestiiii care vor mai fi :->Last edited by Sor3L; 04-05-2012, 22:09 PM.Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
Comment
-
Chiar lipsea al saptejdemiilea topic pe tema cazanului ultradotat.
Intrebarea mea e simpla, oare nenea Nistor s-ar duce el cu 8000 de euro in buzunar
sa-i dea pe asa ceva ?
https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament
Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
Va rugam sa le schimbati din User Settings.
Comment
-
Originally posted by mircea600sel View PostAzi e 05.04.2012Se vinde S600{W220} cu 7000 de euro nu un gunoi din '90 cu 8000 de euro.Ce e asa de greu de inteles?Voi traiti in trecut...Originally posted by Heavy D. View Post
1. Tot faceti comparatii cu masini cu alte motorizari si alte dotari din alti ani. Vreau sa vad eu pentru mine asa, 200D cu aceleasi dotari, functionale, si inmatriculat in Romania la ce preti se vinde.
2. Va agitati degeaba pentru ceva care nu va priveste. Nu vreti nici unul masina (as intelege frustrarea unuia care ar vrea sa o ia la 5000 si nu se lasa din pret), nu va scoate nimeni banii din buzunar, nu va deranjeaza cu nimica masina asta, deci cu alte cuvinte nu aveti motive sa faceti atata galagie.
PS-daca Nistor ar fi prezentat masina doar, cu toate detaliile si ingrijirile cu scanul reparat si webastoul resuscitat (dar fara sa mentioneze ca o vinde si la ce pret) ati fi dat toti cu subsemnatul: "superbaa", "o vreau", "ultimul Mercedes adevarat"...bla, bla, bla.
Nu ma refer doar la cei doi pe care i-am citat, ci la toti care au postat in toate directiile legat de acest subiect.
PS2-singurul care chiar ar avea ceva de spus ar fi colegul Prudom dar e un om de super caracter si nu se baga in discutiile astea jenante. Noi cica ne numim "colegi".E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997
C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
Comment
-
Ai fost atent la inceput la my car ce prezentare ii facea colegu Nistor ? nistor@QMT : "Caut de vreme buna unul dintre aceste modele, au mai existat masini dintre aceste 2 modele de care am fost interesat si am purtat discutii si negocieri pentru ele, cateva chiar de aici de pe forum. N-a fost sa fie cu niciuna dintre ele. Si e bine ca nu a fost sa fie cu niciuna dintre ele, pentru ca acum sunt in posesia acestui W124, care e... chiar ce-mi doream, cam din toate punctele de vedere." bun dupa care dupa 1 saptamana de la pretul care era 5300 sau cat o fi dat ca sa sters ce pret a zis colegu acela pe care la suparat pe Nistor ,masina care o cauta de ani buni care o tine si e sufletul lui pereche vrea sa se "imbogateasca" ,cum de asa repede a trecut dorul de 124 ? Gata pasiunea? Asta e ce ar "irita" pe majoritatea sau pe mine unul si pretul dubios sa nu uitam de el ,lasa nu fi suparat nu se agita nimeni ne mai destindem si noi pe aici mai schimbam o vorba ca intre colegi.Last edited by Sor3L; 04-06-2012, 15:37 PM.Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
Comment
-
Daca s-ar destinde lucrurile nu as spune nimica. Gandeste-te la ce s-a scris. Bruno zicea ca nu a mai postat pe forum din pricina asta, Mircea e suparat nevoie mare si scrie cu o atitudine pe care nu o avea cu ceva timp in urma cand numele ii era scris cu albastru, iar tot topicul asta este batjocoritor la adresa unui om si a masinii lui.
Personal nu ma intereseaza ca omul o vinde (de fapt nu o vinde).
Suntem la off topic si fiecare scrie ce vrea. So go on!E220 cdi W210, 2001
E320 W210, 1997
C180 W202, 1994
W123 200D, 1978 cu inima de W124
Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?
Comment
-
Parerea mea...
Buna seara !
@adidc:
Parerea mea ramane aceeasi... Pretul nu se comenteaza, e treaba omului daca vrea sa faca doar show sau sa vanda masina. Nici nu e treaba noastra daca "visul sau" este de vanzare acum, dupa ce ar fi cautat mult dupa o masina ca asta, etc., etc....
Si binenteles ca fac comparatie cu alta masina din aceasi serie, cu motor serios si 4x4, plus toate dotarile in cauza. Pentru ca, in caz ca nu e deja clar, cine ar da 8000 Euro pe un W124 200D "ultradotat", ala sigur are bani de orice altceva, inclusiv de un W124 de la prima mana, cu 36000km si 16000Euro.
De aici, de exemplu:
Si acestei persoane sigur i se rupe de taxele de inmatriculare, ca oricum n-au fost ultimii bani din casa...
Deci, ca și aia de 16000, și asta la 8000 sau la cât o fi, o să aștepte mult și bine...
Iar in ceea ce privește ultra-dotările alea, a nu se uita teorema urmatoare:
"Ce nu ai pe mașina, nu se va strica niciodată..."
Al meu 200D ar fi fost minunat daca n-ar fi avut piele, daca n-ar fi avut trapa, daca n-ar fi avut inchidere centralizata, etc... Dar are cutie automata in schimb, ceea ce am dorit. Si l-am luat cu 1900Euro, gata inmatriculat...
Stimă,
Dragoș
Comment
-
Exagerat de scumpa
Masina asta a aparut pe Tocmai.ro , cel care o vindea , din Bistrita , mai avea de vinzare o cobra .
Am dorit s-o cumpar , am discutat cu omul , motorul nu era omologat , pretul cerut a fost 2800 euro . Probabil s-a vindut cu 2500 euro . Discutam despre W 124 , nu de cobra .
Nu stiu ce i-a facut Nistor QMT , in afara de a omologa motorul , insa pretul cerut este nu mare , ci exagerat de mare .
Specula (dupa cum scrie in regulamentul acestui forum , este interzisa ) dar masina nu a aparut de vinzare aici , asa ca...este in regula , doar pretul este din alta ,,epoca " . Epoca in care acest Mercedes avea 3-maxim 4 ani...
Si ...stiu ca nu am prezentare , insa imi voi face .
Sper sa nu ma baneze adminii forumului , si poate apare si comentariul meu .
Stima !
Comment
-
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...RT&tabNumber=2 adica ceva de genul acesta
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...RT&tabNumber=2 sau asa bla bla :-)) plus ca`s mult mai atragatoare si facelift :-D
Last edited by Sor3L; 04-06-2012, 21:32 PM.Perfection is everything , Perfection is Mercedes-Benz` !!!
Comment
-
Originally posted by rocco1974 View PostMasina asta a aparut pe Tocmai.ro , cel care o vindea , din Bistrita , mai avea de vinzare o cobra .
Am dorit s-o cumpar , am discutat cu omul , motorul nu era omologat , pretul cerut a fost 2800 euro . Probabil s-a vindut cu 2500 euro . Discutam despre W 124 , nu de cobra .
Nu stiu ce i-a facut Nistor QMT , in afara de a omologa motorul , insa pretul cerut este nu mare , ci exagerat de mare .
Specula (dupa cum scrie in regulamentul acestui forum , este interzisa ) dar masina nu a aparut de vinzare aici , asa ca...este in regula , doar pretul este din alta ,,epoca " . Epoca in care acest Mercedes avea 3-maxim 4 ani...
Si ...stiu ca nu am prezentare , insa imi voi face .
Sper sa nu ma baneze adminii forumului , si poate apare si comentariul meu .
Stima !
Comentul tau ne este de un real ajutor.Cat despre treaba cu specula,ai dreptate,este interzisa pe aici dar masina nu este de vanzare.O sa avem grija sa nici nu mai apara.
Comment
-
Spectacol, show, caternica. Supertopic.
Ce sa zic... sunt putin dezamagit ca unii pur si simplu nu-si depasesc conditia de lele Verginica cu lele Floare, stand pe prispa si spargand seminte.
Celorlalti LE MULTUMESC pentru bunul simt afisat, chiar daca sunt sau nu de acord cu pretul meu "aberant". N-am avut niciodata nimic rau de spus la adresa celor care nu sunt de acord cu mine. De fapt nu am avut niciodata nimic rau de spus la adresa nimanui. Dar ma deranjaza intotdeauna lipsa bunului simt.
Desi am mai clarificat aspectele urmatoare pe alte topic-uri, vad ca iar e cazul sa le clarific, ca se repeta aceleasi povesti si cred ca am si eu dreptul la replica:
1. Masina NU e luata pentru revanzare, bijnita, specula si asa mai departe. Din ziua in care am cumparat-o si pana am inmatriculat-o pe numele MEU, cu tot cu omologari si certificare autenticitate si Politie, au trecut exact 5 zile. Masina avea asigurare valabila, numere de Romania valabile, rovigneta valabila, termenul legal la care eram obligat sa o inmatriculez pe numele meu era 30 de zile. Deci, daca voiam sa iau masina pentru revanzare, cred ca o lalaiam cu numerele ei, cu asigurarea, rovigneta, etc... Nu vad nici un alt motiv pentru care m-am grabit sa o inmatriculez in 5 zile pe numele meu, sa fac asigurare noua, rovigneta, declaratie la Finante, decat faptul ca am luat-o pentru mine. Deci, la 5 zile dupa ce am cumparat-o, eram proprietarul ei de drept si pe Cartea de Identitate, nu revanzator de W124.
2. Ca si proprietar al unui bun, am un drept constitutional, atat in Romania cat si in alte tari. Mai precis, oriunde in lume. Si anume sa dispun cum vreau eu de bunul meu, al carui proprietar sunt. Faptul ca eu am cumparat-o cu o suma, sau am primit-o cadou, sau... cine stie, poate am primit bani sa-l scap pe proprietar de "gunoiul asta din 90", e fix problema mea. De aici incolo dispun FIX CUM VREAU EU de bunul meu. Daca eu vreau sa-l fac cadou, bine, daca vreau sa-i dau eu cuiva bani sa ma scape de "gunoi", bine, sau daca vreau sa cer 15.000 EUR pe masina asta, la fel, bine. E dreptul meu. Si daca se vinde, ok, daca nu se vinde, tot EU sunt ala care ia decizia sa SCADA PRETUL sau... SA-L CREASCA!
3. Despre compararea merelor cu perelor si strugurilor, nu cred ca are rost sa vorbesc. S-au prezentat tot felul de W124 de vanzare, unele interesante(e superb acel 300TD Kombi, 4matic, automatik, prezentat de colegul Heavy D. Desi ii lipsesc unele dotari in comparatie cu a mea si ar fi complicat cu inmatriculatul, iar apoi cu taxe+impozite, trebuie sa recunoastem ca acel Kombi e superb, pentru un om care apreciaza W124), altele neinteresante (nu vad rostul compararii masinii mele cu altele care nu au nici macar CLIMA, geamuri electrice, ce sa mai zic de Webasto, incalzire in scaune, etc... ). Insa nu a fost afisat pana acum nici un W124 200D, inmatriculat in Romania, cu toate actele in regula si la zi, in stare exemplara, cu toate aceste dotari prezente si functionale.
4. Cel mai grav mi se pare insa faptul ca un membru marcant al acestui forum considera "gunoi" o masina perfect intretinuta, cu toate dotarile perfect functionale, doar pentru ca masina e din anii '90. Asta nici macar nu e o jignire la adresa mea, ci e o jignire la adresa majoritatii membrilor forumului. Pentru ca majoritatea au masini fabricate in anii '90, ba mai mult, exista multi useri marcanti ai forumului care au masini fabricate inainte de '90.
Si aceste "gunoaie" de masini din anii '90 +/-:
a) unii le tin pentru ca nu-si permit altele;
b) altii le tin pentru ca asa-si doresc, desi si-ar permite masini mai noi,
c) altii poate chiar isi permit o masina noua, poate romaneasca, poate coreeana, poate chiar una germana, dar ce sa vezi, poate nu-si doresc o masina noua... Zic si eu, poate sunt si din categoria asta printre noi.
Dupa cum spuneam, sunt multi useri, pe acest forum, care fac parte din categoria cumulata a punctelor a+b+c. Jignirea acestora mi se pare cel mai grav, pentru ca, la urma urmei, userii forumului reprezinta forumul, nu un moderator oarecare.
Si desi un user spunea ca ma apreciaza ca nu sunt genul de om care sa-si ia jucariile si sa plece, ei bine, daca la nivelul asta de moderare/administrare al forumului ne aflam, s-ar putea sa aleg sa nu mai postez/frecventez forumul.
Toate cele bune.
Comment
-
Originally posted by mircea600sel View PostAzi e 05.04.2012Se vinde S600{W220} cu 7000 de euro nu un gunoi din '90 cu 8000 de euro.Ce e asa de greu de inteles?Voi traiti in trecut...
Comment
Comment