Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa schimb suspensiile

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Problema cu majoritatea magazinelor astora de piese e ca aia la care le duci toate hartiile posibile si imposibile nu au fost si nici nu vor fi MECANICI !!!
    De asta se uita ca boii la tine cand te duci cu vreo problema.
    Eu la Galati am doua magazine la care ma duc si intotdeauna au gasit rezolvari !
    (multi prieteni si-au pus tampoane de cauciuc cumparate de la aceste magazine si n-au pus mii de intrebari pt nimic.....)

Comment

Multumesc pt toate ajutoarele.Am gasit azi inaltatoare.Am mers la un magazin unde am mai fost si azi era un baiat pe care il cunosc,ii zic ce vreau si ma duce intr-un birou si fara sa ii dau vreo un act im gaseste piesa in 5 min.Doar i-am zis masina si an de fabricatie.Eu am mai fost acolo dar nu imi gasea fata de acolo nici tampoane nici inaltatoare,in calculator la ei sunt trecute bucse,si is trecute la categoria arcuri.Acum am si eu magazin la care sa merg.Problema ca nu am gasit inca mecanic.
      Colegu A2A5A am intrat pe site-ul ala dar e pe germana si habar n-am de ce scrie pe acolo.Nu are varianta si de engleza?Mai as vre si eu placute de frana si altele...

Comment

Originally posted by adibotormedias View Post
        Multumesc pt toate ajutoarele.Am gasit azi inaltatoare.Am mers la un magazin unde am mai fost si azi era un baiat pe care il cunosc,ii zic ce vreau si ma duce intr-un birou si fara sa ii dau vreo un act im gaseste piesa in 5 min.Doar i-am zis masina si an de fabricatie.Eu am mai fost acolo dar nu imi gasea fata de acolo nici tampoane nici inaltatoare,in calculator la ei sunt trecute bucse,si is trecute la categoria arcuri.Acum am si eu magazin la care sa merg.Problema ca nu am gasit inca mecanic.
        Colegu A2A5A am intrat pe site-ul ala dar e pe germana si habar n-am de ce scrie pe acolo.Nu are varianta si de engleza?Mai as vre si eu placute de frana si altele...
        Site-ul e doar in germana...dar incearca un e-mail in engleza deoarece pe e-bay.de unde i-am gasit ziceau ca vorbesc si engleza....placute de 203 am vazut ca au la 155 euro

Comment

Setul de discuri si placute m-au costat 180 de ron pe fata si 140 de ron pe spate.
          Asa informativ Dar daca iei din Germania cred ca se merita sa dai mai mult.
          Last edited by Traveler; 12-19-2008, 16:03 PM.

Comment

Originally posted by orca View Post
            Puntea fatza,
            - Deasupra de arc:
            8mm = LMI 12593
            13mm = LMI 12594
            18mm = LMI 12595
            23mm = LMI 12596

- Sub arc:
            5mm = LMI 17960
            9mm = LMI 17957
            13mm = LMI 17958
            17mm = LMI 17975
            21mm = LMI 17974
            Din cate am aflat de pe net nu sunt tampoane sub arc nici pe puntea fata nici pe spate. Exista doua seturi de tampoane de cauciuc cu pas 5mm si 4mm. Sa ma corecteze cineva daca nu am dreptate.

Comment

Cum poti sa vezi ce dimensiune au tampoanele? fara sa demontezi arcurile.

Comment

Tampoanele care le am acuma nustiu de ce dimensiune sunt dar au 3 puncte pe ele. Ma ajuta cineva care a mai intalnit asa tampoane, sa-mi spuna ce dimensiune au si ce firma e..

Comment

Daca nu m-am ramolit,cu 3 moatze sunt cele mai groase...

Comment

Dar ce firma sunt nu stii?

Comment

Originally posted by sergiur2005 View Post
                      Cum poti sa vezi ce dimensiune au tampoanele? fara sa demontezi arcurile.
                      Vezi ca au crestaturi poti sa le vezi, cel putin pe fata, daca nu le pipai ca sa-ti dai seama cate sunt.
                      Deci ar fi pentru punte fata:
                      - pana in 1996
                      8mm = A 201 321 09 84 - 1 crestatura
                      13mm = A 201 321 10 84 - 2 crestaturi
                      18mm = A 201 321 11 84 - 3 crestaturi
                      23mm = A 201 321 12 84 - 4 crestaturi

- dupa 1996
                      5mm = A 210 321 01 84 - 1 crestatura
                      9mm = A 210 321 02 84 - 2 crestaturi
                      13mm = A 210 321 03 84 - 3 crestaturi
                      17mm = A 210 321 04 84 - 4 crestaturi

Pentru punte spate:
                      - pana in 1996
                      8mm = A 201 325 09 44 - 1 crestatura
                      13mm = A 201 325 10 44 - 2 crestaturi
                      18mm = A 201 325 11 44 - 3 crestaturi
                      - dupa 1996
                      5mm = A 210 325 01 84 - 1 crestatura
                      9mm = A 210 325 02 84 - 2 crestaturi
                      13mm = A 210 325 03 84 - 3 crestaturi
                      17mm = A 210 325 04 84 - 4 crestaturi

Atentie arcurile la exemplare fabricate pana in 1996 difera de cele fabricate dupa '96. Arcurile pentru "C-Class" pana in 1996 au spira superioara aplatizata ca se aseze mai bine, dupa '96 cred ca au redus costurile de productie si au modificat arcurile.

Comment

Vezi ca au crestaturi poti sa le vezi, cel putin pe fata, daca nu le pipai ca sa-ti dai seama cate sunt.
                        Deci ar fi pentru punte fata:
                        - pana in 1996
                        8mm = A 201 321 09 84 - 1 crestatura
                        13mm = A 201 321 10 84 - 2 crestaturi
                        18mm = A 201 321 11 84 - 3 crestaturi
                        23mm = A 201 321 12 84 - 4 crestaturi

- dupa 1996
                        5mm = A 210 321 01 84 - 1 crestatura
                        9mm = A 210 321 02 84 - 2 crestaturi
                        13mm = A 210 321 03 84 - 3 crestaturi
                        17mm = A 210 321 04 84 - 4 crestaturi
                        21mm = A 210 321 05 84 - 5 crestaturi

Pentru punte spate:
                        - pana in 1996
                        8mm = A 201 325 09 44 - 1 crestatura
                        13mm = A 201 325 10 44 - 2 crestaturi
                        18mm = A 201 325 11 44 - 3 crestaturi
                        - dupa 1996
                        5mm = A 210 325 01 84 - 1 crestatura
                        9mm = A 210 325 02 84 - 2 crestaturi
                        13mm = A 210 325 03 84 - 3 crestaturi
                        17mm = A 210 325 04 84 - 4 crestaturi

Atentie arcurile la exemplare fabricate pana in 1996 difera de cele fabricate dupa '96. Arcurile pentru "C-Class" pana in 1996 au spira superioara aplatizata ca se aseze mai bine, dupa '96 cred ca au redus costurile de productie si au modificat arcurile.

Comment

Multumesc mult pentru raspuns! Deci m am uitat la tampoane si am in felul urmator: pe spate am 3 crescaturi. Acum intrebarea mea este: pot sa pun in spate tampoanele cu 4 crescaturi care merg pentru fata de 23mm? in loc de tampoane cu 3 crescaturi de 18mm.

Comment

Multumesc mult pentru raspuns! Deci m am uitat la tampoane si am in felul urmator: pe spate am 3 crescaturi. Acum intrebarea mea este: pot sa pun in spate tampoanele cu 4 crescaturi care merg pentru fata de 23mm? in loc de tampoane cu 3 crescaturi de 18mm.
                            Eu zic sa schimbi arcurile pe spate. Eu am luat ROC CS4378 Coil Spring Rear Mercedes H/D (Heavy Duty) C-Class W202 6/93-12/95(310RON/2 arcuri)+tampon 8mm. Ca si impresie: spatele e mai rigid si mai ridicat fata de cum a fost. Pe fata am arcuri originale+tampon 18mm. Deoarece am fata ridicata urmeaza sa inlocuiesc tampoanele pe fata cu 8mm (Lemforder 12,5RON/bucata)(sa vad ce iese).
                            Oricum problema cu schimbatul arcurilor e destul de complicata vezi linkul:
                            w202club.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, w202club.com has it all. We hope you find what you are searching for!

Poza actuala a masinii mele:
                            Финансовый портал Выберу — сравнение вкладов, кредитов, займов, банковских карт, ипотеки. Калькуляторы КАСКО и ОСАГО, курс валют. Рейтинги, отзывы клиентов, все об инвестициях и новости.
                            Last edited by suneblase; 11-08-2010, 21:22 PM.

Comment

Exista o mica problema la mine, arcurile care le am acuma sunt sport(galbene) si cineva mi o zis ca nu pot sa pun pe spate normale si pe fata sa le las sport, cumva toate 4 arcuri se schimba, acuma nustiu sa fie asa.Am citit pe frumul rusesc acre mi la ai dat si intradevar e coplikat sa ti gasesti arcuri potrivite, de aceea m am gandit sa bag tampoane. Tampoanele care merg pe fata p;ot sa le pun si pe spate?

Comment

Tampoanele care merg pe fata pot sa le pun si pe spate?
                                Eu zic ca nu, pentru ca diametrul arcului de pe puntea fata difera de diametrul arcului de pe puntea spate, respectiv 140mm/146mm. Deci tampoanele au pe langa inaltime si diametre diferite. Nu iti recomand sa pui tampoane mai mari decat iti recomanda producatorul (risti sa-ti sara arcul din locas). Nu vad/stiu nici o problema daca pui arcuri pe spate de suspensie classic/elegance in afara de faptul ca ar trebui sa inlocuiesti amortizoarele care din cate stiu ar fi de doua tipuri classic/sport.
                                Din punctul meu de vedere ar fi problema daca vrei sa inlocuiesti arcurile de pe puntea fata, atunci in afara de arcuri si amortizoare trebuie sa inlocuiesti si bratele superioare suspensie.
                                Pentru varianta Sport/Esprit sunt: A 210 330 87 07 respectiv A 210 330 88 07
                                Pentru varianta Classic/Elegance: A 202 330 48 07 respectiv A 202 330 49 07
                                Sunt cate doua pentru ca difera cel din dreapta de cel din stanga. Avand in vedere ca ai arcuri galbene inseamna ca sunt aftermarket. Daca ai suspensie Classic si cine a schimbat arcurile nu a schimbat respectivele brate de pe puntea fata atunci poti schimba linistit arcurile. Ramane problema cu amortizoarele sunt sport sau classic.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF