Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

senzor vitezometru

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • senzor vitezometru

    salut

    am o intrebare. mi-a picat senzorul de vitezometru de ceva vreme la un mercedes 124 din 1991 cu motor de 3000 cmc cu cutie de viteza automata ..... mecanicul zice este luata de la 126. si cablul avea invelisul distrus asa ca.... am cerut la reprezentanta asa ceva si le-am dat inclusiv seria cutiei. am primit cablu si niste pinioane ceva simering, un ax mic. mecanicul zice ca nu sunt bune ca trebuia sa imi dea senzor electronic. dar .... cablul s-a potrivit in bord???!! si merge la invartire? este ceva in plus ce trebuie luat ca orificiul de la punctul de itroducere in cutie este mult mai mare decat ce am primit.
    stie cineva ceva mai multe despre asta.
    merci mult

  • #2
    Pune poze cu cablul vechi, ca nu imi e nimic clar din ce ai zis.

    Comment


    • #3
      Am eu senzorul. Ai PM cu numarul de telefon.
      MB 380SE 2.6

      Comment


      • #4
        Originally posted by doktor4carz View Post
        Pune poze cu cablul vechi, ca nu imi e nimic clar din ce ai zis.
        scuze ... acuma am citit ce am scris si intradevar.

        deci ..... am un w124 din 1991 cu motor de 3000 cmc cu transmisie automata.
        cutia originala a fost schimbata zice mecanicul cu una de 126 am seria de cutie poate ajuta 126 270 54 01 722 412 02 611096
        problema ar fi urmatoarea .... le-am dat la reprezentanta toate aceste date si am cerut senzorul de pe cutie ca sa il leg la cablul de vitezometru. ei mi-au adus ceva .... nu le mai am de ieri ca ... am schimbat filtrul de motorina si le-am pus toate cu cablul intr-o plasa si am uitat-o langa masina si nu mai era dimineata asta este sper sa faca ciorba pe ele ca filtrul era folosit, cablul cu izolatia rupta iar restul nici nu o sa stie ce sunt .. da ma rog traim in Ro wtf. Au adus ... un pinion de plastic, un ax mix de plastic cam de vreo 5 cm, un simering si o garnitura. problema este ca se potriveste cablul nou luat dupa catalog la bord, din cate am vazut eu se potriveau si piesele la cablu dar .... locul unde venea pus cablul din lateral pe cutie in partea stanga este mult mai mare ca diametru. eu le-am zis ca am nevoie de senzorul de pe cutie si ca din cate stiu eu este electronic dar ei ..... au sustinut ca asa ceva imi trebuie. ma rog .... ideea este ca nu pot sa se potriveasca acolo. mecanicul mi-a aratat cum ca este la interior o chestie care antreneaza aceste pinioane iar daca este cu senzor electronic alta chestie .... ??!! un coleg de forum spune ca are acest senzor il sun maine ca este din oradea dar .... apare alta problema ... mecanicul zice ca nu o sa se potriveasca la bord?? ce sa mai zic sunt in ceata complet poate ma ajutati voi cu un sfat. merci

        Comment


        • #5
          Ai fost la baietii de la casa auto?iti recomand sa te duci la un mecanic priceput ca la reprezentantza te taxeaza de numa`
          Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

          Comment


          • #6
            ok la mecanic merg dar trebuie piesa si nimeni nu stie sa imi aduca ce trebuie.

            Comment


            • #7
              Eu am exact situatia inversa,adica, am cutie mecanica cu iesire pe cablu si vitezometru cu intrare de impulsuri(senzor magnetic),masina fiind w126.
              La iesirea de cablu de la cutia mecanica am cuplat un ax care se invarte in doua bucsi de bronz si pe care e un disc cu 8 crestaturi care la randul lui se invarte in fata unui senzor de ABS (era mai mic decat cel de la cutia automata) care transmite cele 8 impulsuri la vitezometru.
              De ce sunt 8 crestatur(caneluri)? Cutia automata avea 4 si era pe iesirea de cardan a cutiei, deci 4 impulsuri la o rotatie de cardan. Cutia mecanica,care e pe masina acum, la iesirea de cablu turatia era de 2 ori mai mica decat cea a cardanului... deci la o tura la iesirea de cablu(de kilometraj) cardanul se invarte de 2 ori si vitezometrul primeste 8 impulsuri. Eu zic ca e mai elegant decat sa fac ca si altii care au schimbat vitezometrul din bordul de w126 cu vitezometre de w123,124...
              Acum, am si eu o intrebare: La conectorul de la vitezometru din bord (are 6 pini) , care pin este iesire de impulsuri amplificate? , este folosit pentru injectia de benzina KE-Jetronic si/sau Tempomat.
              Last edited by ic252; 04-06-2008, 15:04 PM.
              MB 380SE 2.6

              Comment


              • #8
                deci cred ca cea mai simpla solutie este sa iau senzorul de la tine si un ceas de vitezometru nu?

                Comment


                • #9
                  Senzor am, vitezometru cu impulsuri nu.
                  MB 380SE 2.6

                  Comment


                  • #10
                    Iti recomand sa te duci pana la Nojorid. Acolo este un parc auto numai cu mercedesuri. sigur are
                    Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Bejan Sebi View Post
                      Iti recomand sa te duci pana la Nojorid. Acolo este un parc auto numai cu mercedesuri. sigur are
                      imediat dupa aeroport sau in sat?

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by mitre View Post
                        imediat dupa aeroport sau in sat?
                        la intrare in sat. nu mai stiu exact odata am trecut poe langa parc. si il stiu pe tip. il cheama ghita
                        Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

                        Comment


                        • #13
                          ... adica imediat dupa aeroport, nu la intrarea in sat.
                          mitre spune-mi daca vezi, prin drumurile tale pe la dezmembrari, 126 recent intrat.
                          MB 380SE 2.6

                          Comment


                          • #14
                            k
                            asta caut si eu de fapt un capat de cutie de 126 cu cablu de vitezometru.

                            Comment


                            • #15
                              ai gasit parcu?la intrarea dinspre oradea este
                              Mercedes Benz W210 E 220 CDI `01

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF