Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Se incalzeste greu

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Se incalzeste greu

    Salut! va rog ajutati-ma sau sfatuiti-ma in urmatoarea problema: dimineata, temperatura motorului creste foarte greau (chiar si in conditiile in care afara sunt cam 8-9 grade), iar in momentul in care se incalzeste nu baga caldura sa te dea afara. In afara de asta, daca merg pe autostrada, 80 - 90, pot spune ca baga chiar racoare, iar daca merg 130 - 140 , atunci baga ceva ceva caldura! pe rece in schimb, iti ingheata sangele in tine! Multumesc

    PS Mentionez ca este vorba de un w203, 220 CDI, automat

  • #2
    La cit sta apa ?

    Comment


    • #3
      in buc, dimineata nu atinge 60 - 70 grade, in aglomeratie - semafor - semafor - semafor este un pic peste 80, la 90km/h de mers constant nu sare de 50...

      Comment


      • #4
        Alt termostat. E vro 2 milioane unul nou, pe acolo pe undeva. Daca mai ai rabdare doua ore, trebuie sa ajung la baietzii mei cu care colaborez, itzi dau un pretz exact.

        Comment


        • #5
          Am aceeasi masina si aceeas problema, daca poate fi cineva mai exact i-l rugam sa ne ajute ca a venit iarna

          W203, 2001, diesel
          Privesc viata printr-un geam de Mercedes, din interior.

          Comment


          • #6
            Schimba termostatul. Si incearca ceva original...ca altfel o sa vezi ca ai dat banii de pomana pe el.
            p.s. indiferent de cat costa....comanda-l original si nu aftermarket.( turcesc, spaniol sau ate natiii)

            Comment


            • #7
              SALUT ! Va rog sa ma ajutati si pe mine daca putetzi ! am un w210 din 2000 si acum 1 saptamana am constatat ca nu baga deloc caldura.cand dau pe cald baga rece si cand dau pe rece ingheatza de nu potzi sa stai in ea.Ajutatzi-ma ca am un bebe si nu il pot urca in masina deloc.VA MULTZUMESC

              Comment


              • #8
                Originally posted by gabi_profi View Post
                SALUT ! Va rog sa ma ajutati si pe mine daca putetzi ! am un w210 din 2000 si acum 1 saptamana am constatat ca nu baga deloc caldura.cand dau pe cald baga rece si cand dau pe rece ingheatza de nu potzi sa stai in ea.Ajutatzi-ma ca am un bebe si nu il pot urca in masina deloc.VA MULTZUMESC
                Verifica la ce temperatura ajunge motorul, adica apa din el si mai da amanunte. Daca se incalzeste greu este de vina termostatul, exact ca in cazul colegilor cu w 203uri.

                Comment


                • #9
                  Va salut!
                  Aceiasi problema si la mine (W203 C220 CDI Sport Coupe Automata). In oras ajunge pe la 80 de grade cu greu dar inafara nu sare de 60.
                  Am mers ieri cam 200 km si cu 90 si cu 150 , dar in medie cu 130 constant inafara localitatilor si chiar am urmarit apa si a stat mai tot timpul la 50 de grade, afara fiind in jur de 9 grade.
                  Eu cred ca a ramas blocat pe deschis si asta s-a intamplat de cand cu temperaturile astea scazute. As vrea sa va intreb cateva chestii:
                  1. Exista posibilitatea sa se deblocheze sau pot deja sa comand altul?
                  2. Se potriveste cu unul de la E270 cdi?
                  3. Unde este pozitionat si daca trebuie golit agentul de racire pentru inlocuirea lui?

                  Comment


                  • #10
                    Am si eu cateva intrebari:
                    1. eu dupa ce plec dimineata (6 grade celsius) cam dupa 5-7 minute baga caldura, e ok asa? Cam cat ar trebui sa fie temperatura apei pentru ca nu m-am uitat pana acum, dar ar fi o idee buna sa aflu.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by dj_rzn View Post
                      Am si eu cateva intrebari:
                      1. eu dupa ce plec dimineata (6 grade celsius) cam dupa 5-7 minute baga caldura, e ok asa? Cam cat ar trebui sa fie temperatura apei pentru ca nu m-am uitat pana acum, dar ar fi o idee buna sa aflu.
                      Din cate stiu eu e foarte normal. CDI -urile noi, cel putin la c220 cum avem noi au un Heater Booster care porneste automat cand scade temperatura sub 7 grade. Vezi in meniul masinii la settings il gasesti si are 3 pozitii: Automatic, OFF with ACC-OFF si OFF. Deci daca il lasi pe automatic porneste cand sunt sub 7 grade.
                      Am impresia ca Heater booster-ul asta e o rezistenta aflata pe circuitul de racire al apei care o incalzeste pana la o anumita temperatura.
                      Mie de exemplu nu-mi merge acest Heater Booster si pe STAR mi-a dat eroarea P1664- Heater Booster Circuit open. O sa continui cu intrebarile poate mai stie cineva despre subiectu asta:
                      4. Unde este pozitionat Heater Booster-ul la C220?
                      5. Are cineva o poza cu aceasta piesa sau un cod?

                      Multumesc anticipat!

                      Comment


                      • #12
                        Termostatele la cdi se cam defecteaza (asta e beleaua la ele , nu mai inchid bine si de aceea nu mai urca temperatura in motor ) In concluzie schimbati-le fratilor dar cu piese de origine. Bafta
                        Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

                        Comment


                        • #13
                          La W202-ul meu din 94 incepe sa se simta cald binisor de cand e apa pe la 40. Eu practic cand plec daca nu-s aburite geamurile opresc aerul sa nu-mi sufle rece in freza. Cand ajunge apa pe la 40 deja e ok de pornit caldura. Ca fapt divers, asta se intampla cam intr-un Km de rulat, sau vreo 10 min de stat pe loc. Totusi e benzinar si e alta poveste.
                          Pentru problema colegilor, e clar...termostatul. In ce priveste lichidul de racire, va tebui completata o cantitate dar nu mare. De obicei termostatul e pozitionat la iesirea furtunului de sus de la radiator, din pompa de apa.
                          Temperatura optima de regula la MB este ceva peste 80 in conditii de oras. Bara la bara mai creste putin. Unele masini au pe traversa din fata radiatorului un abtibild cu aceste valori inscriptionate.
                          Last edited by adidc; 10-20-2009, 13:33 PM.
                          E220 cdi W210, 2001

                          E320 W210, 1997
                          C180 W202, 1994
                          W123 200D, 1978 cu inima de W124


                          Romani 2:4 ...nu vezi tu ca bunatatea lui Dumnezeu te indeamna la pocainta?

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by dj_rzn View Post
                            Am si eu cateva intrebari:
                            1. eu dupa ce plec dimineata (6 grade celsius) cam dupa 5-7 minute baga caldura, e ok asa? Cam cat ar trebui sa fie temperatura apei pentru ca nu m-am uitat pana acum, dar ar fi o idee buna sa aflu.

                            Salut,

                            Eu am un benzinar, 1.8 si in cca 10 minute de la pornirea motorului intra caldura destul de binisor. Cred ca la tine e normal sa dea mai repede caldura.

                            Numai bine!

                            Comment


                            • #15
                              Ca sa va vorbesc din experienta proprie, am un W203 cdi 200 din 2002. Cand temperatura e in jur de 10 grade se incalzeste destul de repede (3-4 min/ 1-1.5km), iar o data trecuta temperatura apei de 50 de grade baga caldura fara probleme. Daca temperatura de afara este in jur de 5 grade apa se incalzeste mai greut, respectiv 6-8 min/ 2-2.5 km. In situatia in care vorbim de 0 grade, masina mi se pare ca se incalzeste greu, adica pot simti caldura dupa vreo 12-15 min / 5 poate chiar 6 km. Pana la serviciu am 6-6,5 km si pot spune ca am avut situatii iarna trecuta in care am ajuns la serviciu si temperatura apei abia a ajuns la 50-55 de grade. Pe tester imi amintesc sa nu fi avut vreo eroare pentru termostat.
                              Daca credeti ca v-ar ajuta temperaturile in regim de autostrada le voi posta si pe acelea. Mai sus am vorbit doar de mers in oras.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF