Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Reinitializare cheie!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reinitializare cheie!

    Buna seara, de putin timp am achizitionat un MB A140 W168 si as vrea sa-mi spuneti, daca stiti, cum pot reinitializa cheia de contact deoarece dublura nu nu functioneaza. I-am pus baterii dar nimic, iar atunci cand pun contactul apare pe ecran starterror (chip avana in cheie). Cealalta cheie functioneaza normal. Multumesc!

  • #2
    Este defecta cheia.
    Trebuie facut un alt chip.
    Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
    https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

    Comment


    • #3
      si nu se poete reinitializa telecomanda? (spre exemplu la bmw este o procedura) si un nou chip cum pot face?

      Comment


      • #4
        Buna,

        Am citit ceva de initializarea cheii in manualul de utilizare, dar nu mai stiu in ce capitol.

        Comment


        • #5
          Nu cheia pentru pornire se initializeaza, ci partea de remote control(telecomanda).
          Citeste in autodata, acolo spune ca pentru a face alta cheie pentru pornire trebuie "aparat special" iar pentru a sincroniza telecomanda da o procedura ce se poate face pe masina direct fara alte aparate(bagat in contact, apasat butoanele, blablabla).
          Initializarea telecomenzii am vazut ca tine cont si de pornirea motorului in cazul in care exista doar o telecomanda.
          Pentru a face chip e migaloasa treaba.Trebuie scos immo, dezlipit chipset, citit fisierul si apoi generata o cheie ce se scrie in chip gol.Sau la reprezentanta fara alte complicatii.

          Oricum detalilii exacte depsre procedura ne poate da cineva cu mai multa experienta.
          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

          Comment


          • #6
            Programarea/duplicarea uni cip se face cu un aparat ceva de genu http://www.interfetediagnoza.ro/arti...ammer_-76.html dar difera de la cip la cip.
            La aparitia 'STARTERROR' trebuie programat cipul nu sincronizata cu masina.

            Sincronizarea cheii cu masina (partea de remote control) se face in felul urmator:
            Se apasa butonul telecomenzii inchis/deschis de doua ori, apoi in perioada de timp de 30 de secunde se baga cheia in contact si se invarte pana la pozitia doi fara a porni motorul.Astepti cateva secunde, aduci cheia la zero, o scoti si o probezi sa vezi daca se incuie/descuie din buton.

            Comment


            • #7
              Buna seara. Asa cum reiese si din subiectul deschis de mine ,,Cheie originala'' din 13.07.2012 si dezbatut impreuna cu Laur si Flavius, ca sa faci o cheie la MB ,te costa aprox. 270 euro !!!!! Acest lucru l-am simtit pe pielea proprie la reprezentanta MB de la Iasi.
              Din pacate pentru noi ,cand iti apare ,,STARTERROR'' si este necesara programarea cip-ului, nu poti apela decat la solutia originala adica la MB. Transponderele pe care le stim noi de pe la baietii buni care confectioneaza chei pentru majoritatea nu se aplica si la MB A Classe 140 / w168.Este stiut ca Mercedes este cam exclusivista in materie de chei contact ,prin elementele suplimentare de siguranta intre cip-imobilizator-calculator.Am un job in domeniul auto de 25 de ani si stiu cu ce se ,,mananca''. Calculatorul si imobilizatorul iti dau voie sa faci 5-6 porniri mecanice de pe o clona nereusita confectionata de pe parametrii unui transponder universal si apoi .....
              Sper ca nu te-am zapacit colegu Printisorcris dar solutia din pacate este tot la MB.
              Drumuri bune.

              Comment


              • #8
                Nu m-ai zapacit, am inteles ce ai spus. O varianta mai ieftina decat o cheie originala la reprezentanta ar fi un calculator de la dezmembrari cu tot cu cipuri.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by gmihai24
                  Sincronizarea cheii cu masina (partea de remote control) se face in felul urmator:
                  Se apasa butonul telecomenzii inchis/deschis de doua ori, apoi in perioada de timp de 30 de secunde se baga cheia in contact si se invarte pana la pozitia doi fara a porni motorul.Astepti cateva secunde, aduci cheia la zero, o scoti si o probezi sa vezi daca se incuie/descuie din buton.
                  A doua chei de la masina o aveam noua ,functiona in afara de remonte control am facut cum ai postat tu si functioneaza si inchiderea .....

                  Comment


                  • #10
                    A doua chei de la masina o aveam noua ,functiona in afara de remonte control am facut cum ai postat tu si functioneaza si inchiderea .....
                    Se poate programa chiar si deschiderea centralizata: la o apasare se deschide usa soferului , la a doua celelalte, precum si activarea /dezactivarea functiei de autoblocare a usilor la depasirea vitezei de 15km/h.
                    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                    Comment


                    • #11
                      De sincronizarea cheii cu masina stiam , dar de programarea deschiderii centralizate nu stiam

                      Originally posted by LauLaur View Post
                      la o apasare se deschide usa soferului , la a doua celelalte, precum si activarea /dezactivarea functiei de autoblocare a usilor la depasirea vitezei de 15km/h.
                      LauLaur ne poti spune cum se face asta ?
                      Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

                      Comment


                      • #12
                        La mine candva, de curand, dupa ce opream motorul si scoteam cheia din contact se deschideau automat toate usile.
                        Are idee careva cum se face treaba?Este utila functia atunci cand te pregatesti sa cobori din masina noaptea si mai ai de strans cateva lucrusoare, dar nu vrei sa deschizi usa pentru a aprinde lumina sau sa o aprinzi din plafon manual.Cand scoteam cheia se deblocau automat usile si se aprindea lumina in interior.
                        Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                        https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by Sashatm View Post
                          De sincronizarea cheii cu masina stiam , dar de programarea deschiderii centralizate nu stiam



                          LauLaur ne poti spune cum se face asta ?


                          Ti apasate ambele butoane de pe telecomanda pana se aprinde continuu ledul.
                          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by flavyus1987 View Post
                            Ti apasate ambele butoane de pe telecomanda pana se aprinde continuu ledul.
                            Si prin asta care din cele 2 o activez\dezactivez ? La o apasare se deschide usa soferului , la a doua celelalte sau activarea /dezactivarea functiei de autoblocare a usilor la depasirea vitezei de 15km/h?
                            Toate ni se întâmplă tuturor , mai devreme sau mai târziu , dacă există timp suficient

                            Comment


                            • #15
                              Activarea e alternativa, la o "activare" se deschid toate usile. la alta "activare" se deschide la sofer si la combustubil.Incearca si vezi.
                              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF