Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Propunere actiune umanitara de Craciun

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Propunere actiune umanitara de Craciun

    Stimati admini, moderatori si membri,
    Va propun organizarea unei actiuni umanitare, insemnand strangerea unei sume de bani cu care sa fie luminate sarbatorile unei case de copii sau de batrani.
    Consider eficienta preluarea initiativei organizatorice de catre unul dintre admini sau moderatori, cu ceva timp la dispozitie, urmand ca acelasi initiator sa decida si beneficiarul potentialului ajutor.
    Colegii din Bucuresti sau din alt oras, unde frecventele intalnirilor sunt vizibile sau unde membrii se cunosc intre ei in numar mai mare, pot decide cui va fi acordat acest ajutor marunt.
    Subsemnatul imi exprim intentia de a dona o suma in acest sens.
    Desi oarecum tardiva, actiunea poate aduce cuiva bucurie.
    Stima.
    13
    Da! E o idee bună.
    84.62%
    11
    Nu vreau / Nu pot
    0.00%
    0
    Mă abțin
    15.38%
    2
    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

  • #2
    E o idee bună. Și eu mă gândeam la asta astă seară. Din păcate stau foarte prost cu timpul săptămâna asta, însă pot să ajut cumva cu organizarea.

    În Timișoara mai cunosc pe cineva care organizează o astfel de campanie, dacă vreți pot să mă interesez exact dacă putem contribui și noi cu ei. Dacă nu mă înșel ei donează la ceva orfelinat.

    Vă rog să votați în poll cine ar vrea să doneze. Puteți dona și bani și haine zic eu.

    Anunțul campaniei organizate de Cristina:

    Persoana 1 vă invită să vă implicați în campania de Crăciun ”Fapte bune împreună”. Campania constă în colectarea de obiecte ( haine, jucării, rechizite, cărți ) în perioada 12-16 decembrie, cu scopul de a le dona în 19-22 decembrie caselor de copii din Timișoara, Arad, Reșița și Lugoj.

    În perioada 12 decembrie – 16 decembrie invităm companiile, studenții și persoanele fizice care doresc să se implice în campania ”Fapte bune împreună” să doneze lucrurile de care se pot lipi și pe care le consideră utile pentru copiii din casele de copii. Menționăm că nu este vorba doar despre copii preșcolari, ci de minori cu vârste între 2 și 18 ani. Așadar, dacă doriți să faceți ordine în dulapuri, acesta este momentul potrivit! Dacă doriți să donați bani pentru caourile copiilor, o puteți face, în contul Persoana 1, RO11INGB0000999902684121 deschis în numele ASOCIAȚIA PERSOANA 1. Toți banii strânși vor fi folosiți pentru a cumpăra alimente și rechizite pentru copii.

    Anul trecut ne-am bucurat de implicarea Porsche Timișoara, care a devenit partener principal al acestei ediții. Pentru această ediție și-au anunțat deja contribuția o serie de companii locale sau cu puncte de lucru în Timișoara și ne așteptăm la un interes ridicat din partea cât mai multor persoane.

    Obiectele le puteți duce la standul nostru din Universitatea de Vest din Timisoara in perioada 12 - 16 decembrie. Le vom împacheta sub formă de cadouri și le vom duce, cu mașinile oferite de Porsche Timișoara, la casele de copii. Evenimentul propriu-zis va avea loc în perioada 19-22 decembrie, când 3 Crăciunițe și un Moș Crăciun vor colinda casele de copii din zona de vest a țării și vor aduce bucurie în sufletele copiilor.

    Persona de contact a acestei campanii este Cristina Putan. O puteți contacta la numărul de telefon 0742.115.489 sau pe email (șters ca să nu generăm spam).
    Dacă vreți puteți face donații direct ei, sau centralizăm la unul din noi tot ce primim și apoi donăm în numele clubmercedes totul.
    ...

    Comment


    • #3
      Da, actiuni sunt multe, era frumos una marca proprie "clubmercedes".
      Poate cineva isi asuma raspunderea de a oferi un cont, in care cei de aici sa contribuie financiar, ulterior fiind reconfortant gestul de a ajuta - preferabil cu produse/mici placeri de Craciun, fie direct cu suma de bani stransa - pe cei in nevoie.
      In ultima instanta, daca nu se coaguleaza ceva aici, evident ca vom contribui, fiecare, unde credem de cuviinta.
      Multumesc de sustinere lui Luxian.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • #4
        Putem organiza și ceva propriu, eu de exemplu mă ofer aici, pe zona de Timișoara și împrejurimi (Arad, Caransebeș, Reșita, ). Am mai intrat în contact de-a lungul timpului cu fundațiile, și cred că ar fi ușor să ajutăm pe cineva.

        De exemplu mai este fundația Pentru Voi cărora le-am făcut o aplicație de facebook la un concurs de programare. Mai e fundația Chosen, cărora le ofer hosting gratis la site. Astea sunt numai două exemple de fundații la care pot discuta direct cu oamenii.

        Dacă sunt doritori, pot să-mi public contul și să mă ocup de "organizare".
        ...

        Comment


        • #5
          Incercam un "up" pentru Craciun 2012?
          Avem aici vreun membru al unei fundatii / organizatii de profil (ajutor copii defavorizati/institutionalizati)?
          Sau pe cineva priceput si disponibil sa conduca o actiune umanitara sub egida "clubmercedes.ro"?
          Ma inscriu la a dona o suma in acest sens.
          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

          Comment


          • #6
            Originally posted by cutaresku View Post
            Ma inscriu la a dona o suma in acest sens.
            +1.

            Daca stie cineva un centru de copii la el in oras si vrea sa se implice ii vom fi recunoscatori.

            sigpic

            "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

            Comment


            • #7
              Ce ziceti?
              Last edited by gmihai24; 11-19-2012, 01:36 AM.

              Comment


              • #8
                Da, laudabila initiativa (recunosc ca am vazut-o azi noapte si mi-am adus aminte de topicul acesta).
                Astept totusi poate apare una sub egida "clubmercedes.ro".
                Nu ne trebuie decat un membru organizator si-un cont...
                https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                Comment


                • #9
                  Colegi, cu batranii cum ramane?Se poate face si in partea octogenara ceva?Se poate impartii in doua?

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by gmihai24 View Post
                    Colegi, cu batranii cum ramane?Se poate face si in partea octogenara ceva?Se poate impartii in doua?
                    Nu se poate.

                    sigpic

                    "Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

                    Comment


                    • #11
                      Eu stiu cateva centre de copii in Constanta.
                      Eu voi fi insa plecat in perioada sarbatorilor, dar am si cunostinte la Directia de Protectia a copilului care se pot implica.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by mircea600sel View Post
                        Nu se poate.
                        Doar de curiozitate - de ce nu se poate?

                        Comment


                        • #13
                          Mai e in picioare ideea sau nu?
                          Eu am identificat un centru unde invata copii cu nevoi speciale si putem organiza ceva pentru ei.
                          Daca va intereseaza si mai sunteti dispusi dati-mi un semn.

                          Comment


                          • #14
                            Pentru colegii din Bucuresti, propun sa ne aducem sprijinul aici:

                            Programul Campaniei Umanitare "Moshociclistii": 25 noiembrie – 17 decembrie: colectarea donaţiilor în Cinema Pub 1-2 decembrie: Campanie de promovare în...


                            Asta deoarece nu mai este timp sa ne organizam pentru ceva numai al nostru. In plus de asta, www.czr.ro, partener la eveniment, ne va gazdui in curand la o intalnire... Stay tuned!

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF