Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Martori abs si esp aprinsi.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Martori abs si esp aprinsi.

    Va salut!
    Intr-o seara mi s-au aprins doua becuri la bord: abs-ul si cel cu esp si bas
    Mentionez ca nu am dat in nicio groapa, mergeam in viteza 1 incet si dintr-o data s-au aprins.
    Asta s-a intamplat acum cateva zile, si vad ca nu se sting. Vreau sa zic ca mi s-a mai intamplat de 2,3 ori iarna trecuta... se aprindeau dintr-o data si la interval de 1-2 zile se stingeau.

  • #2
    Salut.
    Este posibil sa fie nevoie sa faci geometria.

    Comment


    • #3
      Trebuie vazut ce zice testerul.Probleme pot fi multe , fire intrerupte la senzorii de la roata , shalterul de frana-acela de sub pedala , etc.

      Comment


      • #4
        Originally posted by B-777-VSP View Post
        Salut.
        Este posibil sa fie nevoie sa faci geometria.

        Da, cred ca ai dreptate, am schimbat un cap de bara de curand si nu am mai apucat sa fac geometria. Aa si becurile mi s-au aprins dupa ce am mers pe niste stradute inguste si am facut multe viraje.
        VA multumesc pentru raspuns!

        Comment


        • #5
          In cazul asta trebuie facuta geometria si va disparea problema .

          Comment


          • #6
            Te ajut cu gometria am un aparat performant ,dar nu intodeauna e de la gometrie .Totusi daca vrei sunama 0744689035 ,eu am mari probleme cu ESP-BAS

            Comment


            • #7
              Eu am schimbat si bieleta de directie si capatul de bara(pe ambele parti), si s-au aprins si in bordul meu beculetele de la ABS,ESP si ASR.Am accelerat cu tr I cativa metri si am franat brusc.Au disparut
              Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
              https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

              Comment


              • #8
                Sa faci geometria , pot sa se aprinda oricand daca nu e facuta geometria.Pe langa faptul ca trage directia si omori cauciucurile...

                Comment


                • #9
                  Salut,

                  Martorii se aprind daca ai o probelma la senzorii de la roti sau daca a fost intrerupta alimentarea cu tensiune a calculatoarelor (contacte imperfecte). Resetarea lor se face virand stanga la maxim si apoi dreapta maxim.

                  Comment


                  • #10
                    Buna, i-am cumparat si eu un a 140 din 2001 sotiei mele si de cand am luat-o am numai belele.De exedmplu mi se aprinde esp si bas in mers si imi trepideaza masina si pedala de frana, nu mai accelereaza, trebuie sa o opresc si sa o repornesc ca sa se stinga martorii. De cele mai multe ori imi mai face figura dupa cateva minute. Si mai are o problema nu accelereaza mai mult de 4000 de turatii, cand ajung la 4000 face f urat parca se ineaca. Saptamana asta eram programat la RAR pt ca nu am platit taxa dar nu stiu ce sa fac daca ma duc nu cred ca ma trece daca nu se tureaza mai mult de 4000. Cine ma ajuta cu un sfat

                    Comment


                    • #11
                      Din cate stiu eu unele masini sunt limitate la 4000 de turatii. Stiu ca am auzit asta inainte sa o iau pe a mea.

                      Cu ESP si ABS ai aflat mai sus care e problema. Eu am un an de cand mi se tot aprind si se sting martorii. Poate e geometria sau poate sunt probleme la franare (imi troncane etrierii). Oricum, daca a mers un an asa, mai poate sa mearga ceva timp.
                      Cand eram mic aspiram la inalt ... acum sofez prin cratere lunare.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by alex_flash View Post
                        Va salut!
                        Intr-o seara mi s-au aprins doua becuri la bord: abs-ul si cel cu esp si bas
                        Mentionez ca nu am dat in nicio groapa, mergeam in viteza 1 incet si dintr-o data s-au aprins.
                        Asta s-a intamplat acum cateva zile, si vad ca nu se sting. Vreau sa zic ca mi s-a mai intamplat de 2,3 ori iarna trecuta... se aprindeau dintr-o data si la interval de 1-2 zile se stingeau.
                        Verifica/curata sau inlocuieste(35-60 lei) prima data si switchul de sub pedala de frana. La mine de acolo se aprinde becul ala(contact imperfect/corodat).

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF