Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Intrare AUX in Audio 10

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Intrare AUX in Audio 10

    Buna ziua, mam tot saturat de imprimat CD-uri. Se zgirie. Am un C-Class w203 '03 cu un Audio 10 (CD) si tot caut pe net cum sa fac o intrare AUX, nu gasesc nimic asa ca sa ma ajute. E posibil de facut ceva dar sa nu opresc din regimul CD. Nu am bani sa dau pe Comand, si vad ca nu cam are sens.
    Mercedes Power!

  • #2
    La W203 cred că se poate cumpăra un cablu pentru AUX de la reprezentanță (10-15 euro). Dacă nu ai opțiunea asta, poți merge pe un modulator FM cu fir, care are calitate ceva mai bună decât un modulator FM fără fir (cum sunt majoritatea din comerț).

    Eu acum mi-am luat ăsta, pentru că nu am mufă AUXiliară (la W210 nu există cabluri adaptoare). Dacă vrei te anunț cum se aude după ce-l montez. Așa din primele teste pot să zic că se aude chiar decent, singura diferență față de CD e că ai foșnetul acela de fundal ca la radio când pui pauză la muzică, însă nu e deloc deranjat (nu se aude în rest și e foarte slab).

    PS: Posturi care s-ar putea să te intereseze: unu & doi (B Class).
    Last edited by Luxian; 06-26-2012, 08:59 AM.
    ...

    Comment


    • #3
      Ne poti da detalii despre montaj?

      Cat despre solutii, vad deja multi care "umbla" prin aparat si isi fac singuri:
      http://www.youtube.com/watch?v=_4p1pXFDu4M

      (are si tutorial sa iti faci singur (HD), in descriere) . Pe bune ca daca as gasi pe cineva sa-mi faca, i-as da, eu unul nu vreau sa ma bag.
      Alt exemplu este aici: http://www.crosslake.net/~dbipes//SLK/auxin/index.htm . Variantele par cat de cat safe, iar sunetul este impecabil. La w203 parca e Becker-ul nu Alpine, cele de sus au schema ptr. Alpine, merge si la Becker, dar nu am cautat.
      Oo==oO

      Comment


      • #4
        Da, poți oricând să lipesti firele direct pe placa casetofonului. Orice electrician cu putina indemanare poate sa faca asta. Calitatea sunetului e impecabila, si ca inconvenient ai doar faptul ca trebuie sa umblii cu un cd cu un track gol tot timpul. Eu am folosit o perioada ceva asemanator imprumutat, si chiar a fost ok. Însă la al meu nu m-aș risca să fac dinastea....

        Modulatorul care se conecteaza la antena e o solutie de compromis. Se monteaza foarte simplu, il poti da oricand jos fara sa strici nimic si-l poti folosi si la urmatoarea masina daca vrei. Singurul compromis e dpdv al calitatii. Nu se aude ca un CD, dar se aude ca un radio bun. Sunt destul de exigent cand vine vorba de sunet, si pot sa ma declar satisfacut de el. Singura problema sesizabila e atunci cand opresti muzica si auzi usor pe fundal un fosnet foarte slab ca intensitate. In rest volumul e foarte ok, redă bine inclusiv frecvente joase de bass si pana acum nu mi-a mai intrat nici un alt radio post radio peste (cum e la modulatoarele clasice de se conecteaza la bricheta).

        La montaj nu e mare lucru. La modelul meu a fost nevoie sa cumpar 2 adaptoare pentru antena, cost total 13 lei. Apoi alimentarea se face de la bricheta sau unde vrei tu. Poti sa-l legi direct la baterie sau undeva conectat permanent la curent, pentru ca are buton de on/off. Radioul functioneaza normal pe celalte frecvente, chiar si cu el oprit/pornit. Eu am de cand sa-l fixez undeva in spatele casetofonului si sa scot doar mufa jack la vedere.

        La tine sigur nu are posibilitate de a conecta direct cablu de auxiliar? Ar fi cea mai simpla si cea mai buna rezolvare a problemei. Nu te lua dupa Filmulete cu w210 fara sa cercetezi. Desi au aceleasi tipuri de casetofoane, w203-ul vine cu mufa de auxiliar cateodata, desi pe w210 nu am vazut deloc.
        Last edited by Luxian; 06-27-2012, 03:44 AM.
        ...

        Comment


        • #5
          -Multumesc de raspuns, chiar mi-a atras atentia acest modulator (sincer, habar n-aveam ca se gasesc si modulatoare conectate prin fir); dupa mine, e o afacere buna.
          -Despre intrarea AUX, stiam doar ca la w203 facelift (de la 2004 in sus) mai vin cu mufa sau nu si se poate cumpara si monta usor de la reprezentanta. Din ce stiam: w210 ('00-'02) si w203 ('00-'04) vin montate ori cu Alpine (in special la W210) ori cu Becker (am impresia ca pe w203 a fost doar Becker) si la acestea nu se putea conecta un cablu AUX din fabrica, decat ceva DIY. Nu bag mana in foc, asta e doar ceva ce am mai citit de prin alte parti... Incerc sa mai caut si sa spun sigur....
          -Am cautat ptr. al meu (alpine mf2910) si am gasit ceva interesant:


          ->zic "interesant" ptr. ca pe ecran apare "AUX MODE" ceea ce imi pune niste semne de intrebare, ca s-ar putea monta un cablu mai usor, sa poate doar cineva mai priceput a bagat mana, ptr. apare si logo-ul celor de la MB Club BG.
          Last edited by vladi_ivans; 06-27-2012, 11:33 AM.
          Oo==oO

          Comment


          • #6
            La mine e Becker, nici nustiu, nu vreau un modulator radio ca nu ma aranjeaza. In fine, poti conecta CD Changer la Audio 10 Becker?
            Mercedes Power!

            Comment


            • #7
              Originally posted by QuaryO View Post
              La mine e Becker, nici nustiu, nu vreau un modulator radio ca nu ma aranjeaza. In fine, poti conecta CD Changer la Audio 10 Becker?
              Da, merge conectata (dar nu are mp3), ptr. asta ai si butonul "CDC". Il intrebasem mai demult pe userul adic95 ceva referitor la o magazie si cu mp3 si mi-a raspuns astfel:

              din cate stiu, la magazie originala mercedes, trebuie trasa fibra optica + cabluri de alimentare (daca nu are masina deja asa ceva).
              magazia de cd, eu am cumparat-o de la Alpine, impreuna cu interfata pentru Comand 2.0 (aceeasi interfata merge si la Audio 10.
              interfata: http://www.alpine-electronics.co.uk/.../kca-430a.html
              magazia: http://www.alpine-electronics.co.uk/.../cha-s634.html
              cablu: http://www.alpine-electronics.co.uk/.../kca-130b.html


              ->daca nu merg linkurile, cauta doare denumirea dintre ultimul "/" si ".html" pe google.


              -costurile, insa, ajung undeva pe la vreo 300-400 euro
              -o magazie originala la SH e ieftina, scumpe sunt cablurile ptr. ca sunt cu fibra optica D2B si se gasesc oricum rar.

              O alta varianta ar fi asta (o magazie digitala care suporta mp3-uri, are intrare ptr. carduri, se conecteaza in locul magaziei de CD prin fibra optica, merge ptr. Audio 10/30 si Command 2.0, dar si asta relativ costisitoare) : http://www.mercedes-player.com/epage...io10/30/APS%22
              Last edited by vladi_ivans; 06-27-2012, 15:16 PM.
              Oo==oO

              Comment


              • #8
                Pai asta si imi trebuie, in loc de magazia cu CD-uri este un fel de dispozitiv ce citeste SD, USB, si Aux. Dar nu stiam daca suporta o magazie Audio 10. Merci, se poate de gasit un astfel de dispozitiv ce e compatibil pe Audio 10 pe ebay?
                Mercedes Power!

                Comment


                • #9
                  Originally posted by QuaryO View Post
                  Pai asta si imi trebuie, in loc de magazia cu CD-uri este un fel de dispozitiv ce citeste SD, USB, si Aux. Dar nu stiam daca suporta o magazie Audio 10. Merci, se poate de gasit un astfel de dispozitiv ce e compatibil pe Audio 10 pe ebay?
                  Ar trebui sa se gaseasca, acolo pretul e cam piperat, sau poate macar la SH, cine stie. Daca nu s-ar conecta prin fibra optica, aparatele ar fi mult mai ieftine (se gasesc undeva pe la 200-300 RON) dar sunt valabile doar ptr. modelele de pana in '99 . Acea magazie digitala la care am dat linkul e singura de acest gen pe care am gasit-o ceea ce ma face sa cred ca pretul nu prea are cum sa scada...
                  Oo==oO

                  Comment


                  • #10
                    Hai sa postez aici, speta fiind urmatoarea: un junghi de FM Transmitter, imediat ce-l mufez la bricheta imi face scurt si arde instantaneu siguranta (4 arse, una dupa alta). Il pun la alte trei masini, merge beton.
                    Ce e in neregula cu bricheta mea (care, de altfel, functioneaza ok, inclusiv la incarcare telefon) sau cu saracia?
                    https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                    Comment


                    • #11
                      Cumva atinge aiurea pe interior si iti da scurt?patesc asta des la T4 cu GPS-ul!

                      Comment


                      • #12
                        Pentru cei ce vor sa isi monteze cablu de aux o sa postez modalitatea prin care am reusit eu (CU UN CABLU CONFECTIONAT IN CASA) si prin care sunt convins ca vor reusi toti cei care au pini de aux in spatele casetofonului sau cd player-ului. In primul rand verificati tipul player-ului daca suporta auxiliar. Apoi identificati pinii din spate responsabili de intrare. Apoi dintr-un cablu audio de calculator ce conecteaza cd writerul cu placa de baza taiati una din mufe, iar la mufa ramasa atasata de cablu despartiti (taiati) cu un cutter fiecare pin si separati-i. La capatul liber al firului legati o mufa jack MAMA. Improvizati: eu am luat-o de la un radio vechi defect, care avea intrare de casti. Pinii din mufa care i-am despartit cu cutter-ul i-am infipt pe fiecare in spatele navigatiei mele in pinii responsabili de aux, apoi pe sub panoul de sub torpedou am tras firul cu mufa jack mama. In lateralul din torpedou am dat o gaura cu un cutit cu varf ascutit cu diametrul mufei mama, apoi am lipit pe exterior mufa cu super glue de exteriorul torpedoului. Sunt aproximativ 2 ani de cand merge fara probleme, si cu o calitate audio de exceptie.

                        Acesta este site-ul de unde m-am inspirat, cu exceptia ca respectivul a folosit mufa jack mama originala, iar eu am improvizat-o.
                        C-Class (W203) - D.I.Y. Aux-In on 2007 W203 (without the wiring harness) (Large Image Warning!) - Hello All. Well, I'm mostly a lurker here, as I don't have the privilege of owning my own Mercedes yet. However, my uncle and my Dad both drive Mercedes, and occasionally I'll work on their cars, so I figured I'd...

                        Lucrarea nu mi-a luat mai mult de 2 ore cu tot cu montaj. Daca sunt amatori in zona Prahova ii pot ajuta cu placere. Gasim la mine cabluri si mufe. Singura conditie este ca playerul sa aibe intrare de auxiliar.
                        Last edited by haddess; 12-29-2013, 11:59 AM.
                        Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

                        Comment


                        • #13
                          Oui, c'est moi! Audio 10 cd (Alpine MF2910), il poti face? Cat despre Aux, daca are sau nu, habar n-am...
                          https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                          Comment


                          • #14
                            Aceasta este mufa mama scoasa din casetofonul defect la care am lipit firul.
                            Attached Files
                            Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

                            Comment


                            • #15
                              Dupa cum vad pe net nu ai intrare auxiliara pe el. Singura posibilitate e sa lipesti firul direct in placa de baza, dar nu m-as baga decat daca ar fi al meu. Just in case it goes wrong
                              Am sa incerc altceva: cand o sa am timp o sa fac experimentul pe batranul meu audio 10 cassette de w203 care zace nici nu mai stiu pe unde. Daca iese ceva ne mai auzim. Ideea e ca ce am vazut pe net se legau cu cablul in placa de baza pe circuitele de la caseta. Tu ai cd, deci, nu stiu ce sa zic. Cert e ca in spate nu ai pini de auxiliar.
                              Nu poti ingenunchia un popor deprins sa se tarasca.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF