![]() |
| Atentie : |
| Acest forum este destinat pasionatilor de Mercedes Benz din Romania.Orice informatie oferita de dvs va contribui la buna dezvoltare a acestui forum.Nu uitati sa va inregistrati pe forum. |
|
|||||||
| My Car Mercedes-Benz Prezentare a modelului Mercedes pe care il conducem |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#6 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Belea mare, eu sint deja bolnav, nu stiu tu cum reusesti sa te dai jos din masina, as dormi in ea.
O intrebare: e naspa, cum zic unii, sa ai scaune din piele? te incing la spate?
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
La capitolul presuri ....se pot face dintr-o mocheta la culoare oricind cu surfilare si daca vrei sa para originale brodezi si o sigla de Mercedes si ies super.
Vezi ca in JIMBOLIA exista o fabrica de cosmetice auto de unde iau si eu produse si are o solutie super de intretinere si curatare a pielii(cu elasticizare). www.modra.ro iar propietarul e ing chimist-om super. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
V.I.P
Motorizare : M110 136 kW / M117 195 kW
:
[V.I.P]
|
Pt Geo...acele butoane sunt pentru computerul de bord...Vezi in dreapta kilometrajului afisajul...O optiune extrem de rara la acest tip...
pt Malnik...Intr-adevar vara e cald iarna e rece dar pentru asta exista aerul conditionat...Al meu are sistemul exact ca pe W140... pt Mihnea...totul pe masina este original...chiar si cauciucurile sunt ca pe talon MICHELIN 205/65/15 Last edited by doktor4carz; 11-03-2007 at 13:31 PM. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Senior Member
EXCEPTIONAL !!!!..........sa le dea Dzeu multa sanatate celor care au avut grija de masina asta de-a lungu timpului....zici ca-i scoasa din muzeul Mercedes.......as cumpara-o oricand daca as putea sa mi-o permit (ca si costuri cu carburantul)..........
Am avut si eu o saptamana una pe motorina din '83.........veche dar stiu cum se inchid usile...ca la seif......imi imaginez cum merge si functioneaza asta a ta.....nu se compara cu 90% din masinile fabricate azi......felicitari !! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
V.I.P
:
[V.I.P]
|
Puteau sa aiba grija si mai mare de ea - dar a fost masina de firma doar bossii umblau cu ea...Scaunele spate sunt aproape nefolosite...portbagajul e ca nou...
Sa stii ca nu consuma mult...atata vreme cat nu bagi piciorul pana in podea... Merge super...Am facut un test 0-175 pe ora in circa 20 secunde ( am fost prea ocupat sa numar)...IN ORAS |
|
|
|
|
|
#12 |
|
V.I.P
:
[V.I.P]
|
Costurile ma omoara... un plin costa 100 euro... Asigurarea tot atat 100 euro pe luna - e inmatriculata afara luata pe procura-asigurare la frontiera...
Trag mult ca sa o intretin si sa merg cu ea in excursii...In fond sunt un simplu om muncitor cu un W126 Poate nu o sa ma credeti dar cu un condus atent la drum lung si circulatie fluenta consumul se situeaza in jurul a 9 l/100km., daca conduci cu100 la ora. Problemele incep la circulatia in oras, datorita gabaritului si a greutatii in oras consuma intr 14-16 litri/100. Mentionez din nou daca conduci atent. Poti sa il faci sa consume si 30%. Motorizarea:v8, 4973 cmc, 195 kw - 275 cp, 0-100 7,5 sec. Pot sa va pun la dispozitie toate datele tehnice ale modelului w126. Last edited by doktor4carz; 11-03-2007 at 13:32 PM. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Senior Member
am uitat sa-ti spun s-o stapinesti sanatos si fara evenimente, vezi? a drak-ului guvernul nostru, sa nu poti inmatricula asemenea o bijuterie? ca te omoara cu taxele, si ei invirt spagi si cand au de bagat ceva in tara scot taxele la acele produse.
|
|
|
#16 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: May 2007
Motorizare : 300
:
[Senior Member]
|
Ma bucur ca ai asa ceva in batatura.
dar tin sa te anunt ca modelul tau este ceva normal pt un 500 se si nu are nimic deosebit fata de dotarea de serie de la seria 5 De la s500 pana la 560 sel puteai pune pe masina ce vroia pixu si buzunarul tau. Nemti erau baieti de treaba pana la 280-300sd dupa care incepeau cu dotarile pt clasa lux. Piele , cliamtizare automata, geamuri electrice, incalzire in scaune, computer de bord, abs, air bag,etc. Pt piata americana veneau cu pachet ful plus alte nazdravani pe care l-e cereau aia: bari late cu amortizor, vas de expansiune, climatizare automata, oglinda electrica dreapta, stopuri frana si semnalizatoare fata cu catadioptri,etc. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
V.I.P
:
[V.I.P]
|
Pentru mine este deosebit ce are... Oricum era sa o vand unui colectionar neamt doar pentru ca avea Reiserechner si ca e printre ultimele bucati fabricate-am si documentatie pt asta...
Daca el zicea ca e deosebita ... Dar neamtu`i neamt- a fost zgarcit cu euroi... Iar starea tehnica o recomanda ca atare...Original de la a la z... Apropo, a fost facuta la comanda speciala cu piese de la w140... Toti mecanicii care au vazut-o se mirau... Deci-e deosebita! |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Senior Member
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Join Date: May 2007
Motorizare : 300
:
[Senior Member]
|
Nu o vinde acum...
Ai rabdare pana anul viitor.Taxa de prima inmatriculare dispare si sigur si la impozite se v-a umbla.Doar vin alegerile....nu-i asa? |
|
|
|
|
|
# |
|
|
|
|
|
![]() |