Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

fum negru

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • fum negru

    Salut colegilor! Am observat de ceva timp ca A-ul meu ( w168 ) 1.7 cdi a inceput sa scoata fum negru la plecari de pe loc/ accelerari! Stiu ce este normal ca dieselul sa scoata putin fum la o accelerare brusca, dar al meu da cu prea mult fum! Aveti idee de la ce poate fi? Precizez ca acum 3 ani de zile i-am schimbat injectoarele!
    P.S. EGR-ul este curatat, subturata nu prea a stat masina, uleiul si filtrele schimbate la timp ( intre 10.000-15.000 km )
    P.P.S. Masina nu scotea fum nici macar la accelerari bruste pana acum aproximativ 7-8 luni
    Multumesc!

  • #2
    salut.aceasi problema am si eu numai ca al meu imi merge si in suturi...si nu gasesc un mecanic bun sa imi spuna exact ce are...daca rezolvi problema cumva anuntama.Ps daca ai nevoie de piese mai am inca una la fel ca a noastra .Preturi minine ca nu sunt firma de dezmembrari

    Comment


    • #3
      Fum negru= motorina nearsa.Cauzele pot fi multiple. Atat ma pricep. Mai mult poate ne ajuta vreun coleg priceput sau cauta pe google si citeste.Sunt N articole si disctutii.Timp sa ai ca informatie este.

      @katalin1990 M-ar interesa si pe mine cate ceva daca ai de vanzare piese de pe masina de rezerva.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Nedved View Post
        Fum negru= motorina nearsa.Cauzele pot fi multiple. Atat ma pricep. Mai mult poate ne ajuta vreun coleg priceput sau cauta pe google si citeste.Sunt N articole si disctutii.Timp sa ai ca informatie este.

        @katalin1990 M-ar interesa si pe mine cate ceva daca ai de vanzare piese de pe masina de rezerva.
        salut.0754825240. ma suni si imi spui ce ai nevoie.poate cunosti si un mecanic pe mercedesuri sa imi spuna ce are a mea

        Comment


        • #5
          @katalin1990: Cred ca ti-a scapat ceva... Regulamentul de "ordine interioara". Citeste-l!
          W168 or nothing!

          Comment


          • #6
            Nu pot recomanda pe nimeni. Cel mai recomandat de forum cu diagnoza este mastermario.
            Am fost la el asta iarna cu problema si in loc sa ma ajute,impreuna cu Mohamed, individul care are service m-au escrocat cu un filtru de benzina.
            Am dat 320 Ron pe un filtru vechi mai prost decat ala(marca Mercedes) care l-au dat jos.

            Ca sa vezi profesionisti: au schimbat filtru fara sa masoare presiune in rampa.

            Azi mi l-am schimbat singur si am dat pe el 135 Ron(Marca Mann ca si al escrocilor). Am facut poze unul langa altul.I-am facut poza si cand am schimbat pompa de benzina.Atunci am vazut ca am fost tepuit.O fi zis arabul ca eu n-o sa ma uit niciodata sub masina.
            Ala era fabricatie 04/2013 si curgea benizna neagra din el.

            Daca forumul recomanda si omul este complice la escrocherie in cine sa mai ai incredere? Nu ziceam nimic de mastermario, dar s-a ratoit la mine in thread ca a vazut cutia filtrului.Pffff Tupeu, nu gluma.

            O sa fac un jurnal de bord si o sa explic mai mult acolo.

            Si cam asta e cu recomandatul.

            Comment


            • #7
              Concluzia este ca trebuie sa inveti si sa iti rezolvi singur cele mai multe dintre probleme.
              E plin de sarlatani!!!

              Comment


              • #8
                @Nedved dracu știe cum toată lumea îl recomandă pe omul ăla dar pe tine te-a ars. Nu vreau să pornesc o polemică sau mai rău ceartă, dar nu cred că-și pătează nimeni imaginea pentru un filtru de 100 lei. Precis fiecare a vorbit altceva și nu v-ați înțeles. Nu-l cunosc pe om, n-am nici o legătură cu el, nu-i țin partea dar mi se pare că prea te ambalezi aiurea. Nu-ți măsoară nimeni presiuni și rahaturi dacă tu te-ai dus să-ți schimbe filtrul.

                Am avut și eu discuții cu mecanicii, dar la mine e simplu: mă lasă să stau lângă el? Dacă da, mai discutăm, dacă nu salut! Dacă începe să abereze cu recomandările lui la fel. Ăsta la care merg eu stă omul și-mi explică una alta, îmi arată unde și cum și chiar se opune în a schimba piese care mai merg.

                Și cred că aveți prea mari așteptări și de la mașină. E totuși un coteț de peste 10 ani și de maxim 2000€. Vreți calitate? Mergeți în reprezentanțe unde se dă garanție pe lucrare.
                Fosta: W168 A160 '99 Benzină
                Actuala: W169 A200 '04 Benzină
                Urmează: Dacia 1300 '74

                Comment


                • #9
                  Gestul userului Nedved este reprobabil. Exista topicuri dedicate pentru exprimarea aprecierilor sau nemultumirilor la adresa service-urilor sau forumistilor. 99.99% din cei care-l cunosc pe Marian stiu ca adjectivele de mai sus nu-l caracterizeaza.
                  In plus, daca are vreo relevanta, eu personal garantez pentru integritatea lui Marian.
                  https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                  Comment


                  • #10
                    Nu ma ambalez si am acordat prezumtia de nevinovatie pana ieri.
                    Ieri am avut bani sa imi iau filtru nou.
                    La mine nu ploua cu bani pe bloc si ii castig greu.

                    Singurul lucru unde am gresit e ca am facut offtopic dar i-am raspuns unui om credul ca si mine ca forumul nu e pomul laudat.Offtopicul meu e nimic pe langa injuraturile unui moderator pe alt thread.

                    De ce este gestul meu condamnabil?Pentru ca am avut curajul sa spun ce mi s-a intamplat?Trebuia sa imi fie rusine si sa tac?Sunt sigur ca multi asa au facut.

                    Nimic nu ma poate convinge ca nu e asa.Reputatia lui nu face doi bani acum,pentru mine.E un scamer selectiv.Eu am fost acolo si am trait asta.
                    Nu stiu cum se numeste cel care este complice la o teapa si nici nu stiu de ce gestul meu este condamnabil.
                    Am incercat sa fca un album ca sa adaug poze dar imi da o eroare.
                    "Prezentarea ta nu a putut fi procesatã deoarece un simbol de securitate a lipsit.

                    Dacã aceastã problemã a apãrut neașteptat, te rog informeazã administratorul și descrie acțiunea pe care ai executat-o înainte sã primești aceastã eroare."

                    Am scris webmasterului si sper sa se rezolve .

                    @Cutaresku
                    Cred ca vorbesti sa te afli in treaba in legatura cu garantia.
                    Cum poti sa oferi tu garantie? Iti dau un IBAN sa imi virezi banii inapoi?
                    Ce inseamna pentru tine garantie?Oferi garantie cum isi asuma politicienii deciziile idioate?


                    PS Cat de bolnav mintal sa fiu ca sa cumpar un alt filtru ca sa pot face eu tamtam aici???Sunt perfect sanatos si nu cu buzunarul gros ca sa imi permit sa ajung la 450 ron la un amarat de filtru care e 135 de fapt.
                    Last edited by Nedved; 04-06-2016, 20:17 PM.

                    Comment


                    • #11
                      Eu nu-ti ofer garantii. Am spus ca garantez pentru un om pe care-l cunosc personal de vreo 7 ani, comparativ cu tine, un obscur user din alti 30.000, care insa e pe punctul de a fi banat pentru off topic, in conditiile in care exista topic dedicat "useri neseriosi". Acolo iti puteai exprima articulat nemultumirea, cu poze sau fara, cum credeai de cuviinta.
                      Cat despre vorbitul pentru a ma afla in treaba nu ai caderea de a ma jigni. Nici ca ani, nici ca scoala, nici ca aport util pe acest forum. Sper sa incetezi.
                      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

                      Comment


                      • #12
                        Ok...as fi vrut sa uit ca exista acest user pe nume Nedved dar se pare ca nu se poate.
                        Incep povestea prin a multumi celor care ma cunosc si care stiu ca nu m-as bucura la un filtru de benzina(doamne e absurda acuza).Ontopic...rog pe oricine doreste sa urmareasca si sa citeasca cu atentie topicul acestui ins http://www.clubmercedes.ro/pornire-g...3.html?t=45343 .
                        Cred ca rezulta foarte clar pentru oricine ca a trebuit sa-i spuna 4-5 colegi sa schimbe pompa de benzina sa rezolve problema la masina lui. Chiar dupa rezolvare a ramas cu un cui...filtrul de benzina.O spun asa cum a mai spus-o deja Nedved ...erai langa masina cand s-a schimbat filtrul masinii tale...dar tu ...nu...Batman,Batman...Sa stii dragul meu Nedved ca nimeni nu te va fura cu un filtru de benzina, daca vroiam sa te pacalesc iti rupem buzunarele cu debitmetru sau senzori aiurea sau clapeta de aer...chestii de peste 100 euro.Oricine a fost pe la mine cu masina in ultimii 6-7 ani de cand ma ocup de astfel de reparatii a plecat multumit si a revenit cu siguranta.Din pacate un copil nefericit ca tine si exilat in colt la pauzele de la cursuri are in sfarsit "puterea" sa se exprime asa cum stie el mai bine in spatele tastaturii...adica prost.Rog pe oricine din cei 2800 de posesori de Mercedes(2860 de fise Mercedes in laptopul meu mai exact) care au trecut pe la mine in ultimii 6-7 ani sa spuna public daca au avut vreo experienta neplacuta in relatia cu mine.Din pacate tu...Nedved se pare ca esti un neadaptat al societatii...posesor de Mercedes de nici un an si care deja dai sfaturi tehnice altora chiar daca esti un ..."HABARNIST"...in traducere esti un zero.Te-am tratat ca pe oricine ajunge la mine...ai venit cu idei de senzori si debitmetre si alte prostii si te-am ajutat si calauzit (gratis in cazul tau) si corect asa cum o fac cu oricine(dovada este chiar topicul tau), dupa ce ai alergat 2 luni dupa himere ai schimbat pompa cum ti-am spus din prima si ai rezolvat masina...dar tot nu e bine...ce mecanic crezi tu ca se bucura la un filtru de benzina?????...intelegi ca este absurda insusi ideea?In fine concluzia e clara ...tu nu-ti poti permite nici o masina...n-ai bani nici pentru un filtru de combustibil.Oricine vine la mine stie foarte clar ca s-a schimbat exact ce a trebuit si mai ales in fata clientului.Cu orice client am elaborat si dezbatut problema asa cum am facut-o si cu tine in cele mai mici amanunte si stii bine ca nu sunt zgarcit la discutii.Ai spus si tu in topicul tau cum te-am tratat ca si client.Ma rog...nu-ti acord prea mult timp ca deja ti-am oferit mult mai mult decat meriti...
                        Voi face public WIN-ul masinii tale si toti cei care facem diagnoza sau sunt mecanici si incercam sa ajutam cum putem si cat putem in comunitatea asta iti promit ca te vom refuza da la orice ajutor.Nimeni nu are nevoie sa incurce cu un "defect
                        " ca tine.Pentru ca tu copile din pacate nu esti chiar sanatos cum crezi tu si-mi pare rau pentru tine dar asta este.
                        Pentru incheiere, dat fiind ca pentru tine "dar i-am raspuns unui om credul ca si mine ca forumul nu e pomul laudat"...nu inteleg ce mai cauti tu pe acest forum.Oricum ai avut destule abateri si pe forum ca si in viata reala. Poate ar fi mai bine sa fii eliminat definitiv dintre noi, oricum nu esti in mediul tau.Incercam sa fim o comunitate de oameni civilizati posesori de Mercedes si asta implica mult mai mult decat vei putea sa oferi tu acestei comunitati.
                        Rog inca o data pe oricine are ceva de spus negativ la adresa mea sa o faca in mod deschis.
                        Cat despre tine dragul meu Nedved...te anunt in mod public, deschis si cu orice risc...FERESTE-TE DE MINE...este rusinos sa ma acuzi de furt la un filtru de benzina cand eu repar cu sume modice masini care vin cu facturi proforme la care nu stii nici macar sa le numeri zerourile.
                        Daca ai curaj vino face-to-face sa lamurim problema ta si punem rezultatul public sa vada toata lumea cat esti de absurd...filtrule de benzina ce esti.
                        Rog a 3-a oara pe oricine a fost nemultumit de mine sa se exprime deschis.
                        Nedved...cu stupoare vei constata ca esti UNICUL nemultumit...Pretiosule.

                        Comment


                        • #13
                          Eram in masina cand a pus filtrul.Manevra a fost sa ma puna sa ma urc in masina si sa ma ridice cu elevatorul.Eu,prostul m-am lasat cocotat si n0am vazut nimic.Pe langa asta era 24 Decembrie si era cam 14 ora.Inchisese la ora aia la piese auto.Filtrul nu l-am vazut nou.Poti sa zici orice ai zice.
                          Si nu inteleg ce vrei sa insinuezi.Adicaa venit cineva cu filtrul?
                          Mohamed nu avea filtru si zicea ca inchide la ora 13 la piese.
                          A plecat cu masina sa ia nu stiu ce piesa pentru o masina si cu filtrul meu n-a venit.
                          Nimeni n-a vazut filtrul ala nou si tu imi bagi pe gat amintiri.


                          Am poza cu filtrul pe 13 Ianuarie la 20 de zile dupa ce l-a schimbat.Te rog nu mai zice ca ai vazut cutia sau filtrul nou pentru ca te incrimezi aiurea.Te-ai comportat frumos cu mine si nu mi-ai luat bani pe diagnoze.Dupa aia mi-am dat seama ca tu stiai ca m-a parlit Mahomed si ti-a fost mila de mine, cred.

                          Eu sa ma feresc de tine?Pai ma escrocati si acum ma si ameninti?Nu tie rusine?

                          Pai daca filtrul e vechi si curge negreala din el eu sa tac pentru ca ai tu feedback 100% pozitiv?

                          Adica comunitatea ma ajuta daca ma las tepuit si sa tac din gura?

                          Daca taceai si nu ziceai ca ai vazut cutia filtrului nu aveam nimic cu tine.
                          Dar eu vin in urma recomandarilor de pe forum si tu esti partas la teapa lui MAhomed?Erai langa el la 2 metri de masina si te uitai cum ala monteaza filtrul iar eu eram cocotat in masina ca paparuda sa nu vad nimic.

                          E frumos?Daca esti asa om, n-ai ameninta si ti-ai cere scuze.Ai fi impartial si ai cauta sa vezi care e adevarul.DAr ce sa mai discut daca tu esti cu Mohamed,forumul e cu tine, eu sunt singur.
                          Adevarul e la voi.

                          Daca eu sunt nou pe forum vad ca nu am credibilitate.Adica eu nu sunt om.Eu sunt mitoman?

                          A vandut filtrul ala de la mine dat jos altui prost sunt sigur. Se practia frecvent asta la MAhomed.

                          Stiu ca nu ispir frica si probabil de aia m-a luat arabul de prost.E un nenorocit si tu te-ai bagat in gasca cu el aiurea.Trebuia sa iti vezi de treaba ta nu sa sustii sus si tare teapa altuia.

                          Pai sa fiu dat afara pentru asemenea offtopic ar insemna sa fiti si voi cu forumul la o teapa.

                          Mi-ar parea bine sa fiu singurul in situatia asta dar mi-e teama ca sunt si altii si vor mai fi si altii?
                          Bineinteles ca vin face=to face.N-am de ce ma ascunde.Mi s-a vandut un filtru vechi la pretul dublu unuia nou.Si taceam din gura dar cand am vazut ce curge din el m-au apucat dracii.

                          Adica eu un amarat, vin cu necaz la voi si arabul imi provoaca alt necaz?

                          Filtrul l-am pastrat si cand ajung la curte il tai cu flexul sa vedem cum arata un filtru "nou" din 04/2013 in interior , care are doar 5000km.

                          Adica ma ameninti ca am deschi gura.Sa tac si sa inghit nenorocirea voastra?

                          Decat sa ma ironizezi, mai bine i-ai atrage atentia lui Mahomed sa inceteze sa nu i se infunde intr-o zi.

                          Nu am pretentia sa imi recuperez ceva.
                          Eu sunt un obscur si nu intrevad sa mi se dea dreptate.
                          Mor cu dreptatea in mana si cu filtrul vechila pret de doua filtre nou.
                          Daca considera cineva ca ar fi bine sa fiu banat,fie.Dar lasat aici ce am relatat.
                          Daca nu o sa fiu banat,sper sa se rezolve treaba cu adaugatul pozelor ca sa pot incarca ce am pozat...

                          Comment


                          • #14
                            Este evidenta diferenta.
                            Celalalt pare ca a stat langa motor, la caldura.
                            Sper sa functioneze linkul



                            Oi fi eu ce ziceti voi, dar nu sunt mincinos.Voi sa fiti in locul meu ce credeati cand vedeati asta?Cum ati fi reactionat?
                            Last edited by Nedved; 04-07-2016, 00:34 AM.

                            Comment


                            • #15
                              Tepuit,F in gat de forum si risc sa fiu si batut. Pe banii mei.
                              Stau si ma gandesc asa la ce mi-ati zis.Chiar nu stiu de ce mai stau aici...Eu tot cred ca sunt si oameni buni acolo,dar vad numai rautate.
                              Asta pentru ca am trait o nedreptate.Ce vreau eu ?Sa fie lumea mai buna.
                              Dar daca voi ma vedeti zero,habarnis si rau tratat pentru ca sunt nou, sunt singur impotriva tuturor.

                              Multumesc celor care m-au ajutat aici pe forum.MA voi muta pe unul strain.
                              Va doresc o viata frumoasa, chiar si voua, Marian si MAhmed!
                              Last edited by Nedved; 04-07-2016, 00:51 AM.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF