Salut! si bine v am gasit. Daca tot am facut cunostinta, m am hotarit sa va prezint si masina pe care o am de aproape un an: Mercedes Benz C220cdi elegance,automata,105kw,din 2003 motor 611962, cutie 722699.Masina arata foarte bine, din punctul meu de vedere,tinand cont de varsta ei,iar ca optiuni cred ca are destule:navigatie,computer bord,pilot automat,senzori ploaie,aer conditionat,ABS,ASR,EBD,ESP,geamuri electrice,radio CD,volan piele cu comenzi,scaune semi electrice cu incalzire si reglaj lombar,oglinzi electrice incalzite,car kit telefon,senzori parcare cu afisaj,tetiere rabatabile,lumini automate,inchidere centralizata,carlig remorcare si cam atat.E posibil sa m ai fi omis cate ceva, dar in mare parte cam astea sunt optiunile.La bord are 186000km, dar nu cred ca sunt cei reali,culoare negru metalizat,interiorul crem foarte curat,jantele sunt pe 15" cauciucuri bune de iarna binenteles.
Acum o luna, masina a primit ulei nou cu toate filtrele schimbate,bujii noi,termostat nou (nu baga caldura bine),acum nu poti sta in masina cu caldura la maxim. Cam asta e masina mea.
Sper ca nu v am plictisit, va doresc drumuri bune si fara probleme la masini!
Acum o luna, masina a primit ulei nou cu toate filtrele schimbate,bujii noi,termostat nou (nu baga caldura bine),acum nu poti sta in masina cu caldura la maxim. Cam asta e masina mea.

Sper ca nu v am plictisit, va doresc drumuri bune si fara probleme la masini!
Comment