Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

cheie originala

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • cheie originala

    Buna ziua.Sunt nou pe forum.Mi-am luat din Germania un A 140/1998.Proprietarul a pierdut cheia originala ,eu mergand cu cea de rezerva.Intrebarea este daca se poate confectiona alta cheie dar nu la MB ca m-au apucat caldurile cand am aflat pretul .Masina se descuie din cheie ,centralizat,numai din dreapta toate usile inclusiv hayonul.In butucul stinga cheia se rasuceste liber stinga-dreapta fara a declansa inchiderea centralizata .Sau poate ma ajutati cu alte variante posibile .Oricum MULTUMESC .

  • #2
    Salut!
    Lama se poate confectiona, in schimb teleconanda inchiderii centralizate vine doar pe varianta originala din Germania programata/dedicata masinii tale.
    Faptul ca nu poti deschide usa folosind lama cheii, inseamna ca a fost schimbata yala sau contactul( yala originala si ai alta lama si alt contact sau contact original , lama originala si ai alta yala)
    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

    Comment


    • #3
      Dupa parerea mea cel mai bine ii montezi alarma cu inchidere (alta decat cea standard a masinii) si folosesti cheia doar pentru pornit motor. Asta doar o parere . Eu am incercat sa schimb carcasa la cheia mea (este cam chinuita si nu se mai inchide), dar ce am gasit care erau replici si nu au tinut nici 2 saptamani. Deci daca vrei ceva bun iti trebuie originala.

      Comment


      • #4
        Cheie originala

        Multumesc pentru sfaturi-sugestii .La MB mi-au dat alt raspuns mai placut de asta data.Cheia de MB Germania ma costa 270 ron plus TVA si butuc stanga 380 plus TVA .Asta fiindca inchiderea este din cheie .Fiind elemente de siguranta eu trebuie sa fac dovada actelor de proprietate de la neamt pana la mine .Comanda dureaza 15 zile lucratoare .Asa ca o sa comand numai cheia originala si ,vorba colegului, o sa-mi pun alarma cu inchidere.
        Placut impresionat de acest forum [eu fiind pana saptamana trecuta pe VW Forum -VW Golf 1.9 TDI].Alta viata.
        Multumesc si ,,Drumuri bune''.

        Comment


        • #5
          Forumuri intre forumuri... oameni intre oameni ... .
          Bafta si toate cele bune!
          Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

          Comment


          • #6
            Salutare.Fratilor e belea .Mi-au dat raspunsul final cei de la MB in legatura cu comanda de cheie contact originala.Costa 270 [douasutesaptezeci] de EURO ???
            INCREDIBIL.O cheie de contact simpla [nu briceag] costa atat de mult pentru un A140/1998.

            Comment


            • #7
              Salut!
              Mda... costa destul de mult varianta originala. Eu am o idee mai simpla, aplicabila in functie de ce raspuns imi dai la urmatoarea intrebare. Ai cheie briceag sau clasica?
              Daca ai cheie briceag sa sti ca lama se poate scoate si inlocui, pastrand cipul si telecomanda http://www.aclassinfo.co.uk/mypage.6.htm . Poti cumpara sh un contact, incuietoare usa si haion cu cheie(aceeasi cheie pentru toate), de la care folosesti doar lama. Pui lama pe cheia ta briceag si ai rezolvat problema foarte ieftin zic eu: Contact cu cheie briceag 150 ron, incuietoare usa 85 ron, incuietoare haion 85 ron.
              Astfel... ai contact care se potriveste cu lama, cipul e al tau, original( nu o sa ai probleme cu imobilizatorul), ai incuietori usa stanga si haion care asemenea se potrivesc cu lama.Totul pana in 100 Euro.
              Daca ai cheie clasica se "impute" treaba un pic. Nu stiu daca la cheia clasica se poate scoate lama( adica sa fie identica cu cea de la cheia briceag). Daca se poate scoate urmezi procedeul de mai sus. Pune si o poza cu cheia pe care o ai sa o vedem pe toate partile.
              Mai ramane si varianta cu montarea unei inchideri centralizate aftermarket.
              Offf....sper ca nu te-am zapacit cu atatea informatii.
              Bafta multa!
              Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

              Comment


              • #8
                Alarma e cea mai simpla solutie te pot ajuta eu chiar si cu clonarea cipului suna-ma
                diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

                Comment


                • #9
                  Salutare.Multumesc de intentia baietilor buni.LauLaur ,eu am cheia clasica deci nu briceag ,lama nu se poate scoate si treaba e imputita rau de tot.Mi-am pus alarma si am rezolvat o parte din problema.Dar nu detin decat o cheie si asta nu-mi place.AlexCristian ce inseamna clonarea cip-ului.Am inteles de la un electronist auto ca acea clona are viata limitata si un anumit numar de porniri.Dupa aia ........Multumesc si drumuri bune .

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by alexcristian200 View Post
                    te pot ajuta eu chiar si cu clonarea cipului suna-ma
                    Cheia originala, care va functiona corespunzator se obtine de la Mercedes. In teorie se poate clona, dar practic... nu vei obtine decat "Start error".
                    Zi faina!
                    Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                    Comment


                    • #11
                      Salutare .Mersi de sugestii .Bune ca de obicei .Duminica placuta ,drumuri bune si o bere rece.

                      Comment


                      • #12
                        Nu e adevarat am facut cipuri la o gramada de masini de ani de zile lasa prostiile cu numar limitat de pornire asta e vrajeala vorbesc si ei sa nu taca
                        diagnoza reparatii mb dezmembrari auto

                        Comment


                        • #13
                          Lasa tu vrajeala si apucate de meditatii la limba si literatura romana.
                          Putina "citire" seara inainte de culcare nu strica.Eu iti recomand "Felinarul lui Trica" sau "Robinson Elvetianul", volumele 1 si 2.De Jules Gabriel Verne nu incape vorba, dar poate preferi Sandra Braun.


                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!Esti sub orice critica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                          , . : " !!! etc. se numesc semne de punctualie, exista si pe tastatura.Le generezi folosind combinatia SHIFT+ .Vrei sa explic cand se foloseste fiecare? deoarece eu nu pot sa dorm.
                          Vand jante A class cu anvelope vara 600lei.
                          https://diagnoza-auto-cta.blogspot.r...255517-ms.html

                          Comment


                          • #14
                            Hai sa ne mentinem calmul iar discutia sa ramana "on topic".
                            Ceea ce nu ma distruge ma face mai puternic!

                            Comment


                            • #15
                              Salutare.AlexCristian200 ,eu nu vreau sa-mi desfac cheia si sa pun cip-ul linga imobilizator.Eu vreau sa-mi fac o alta cheie .Este stiut ca Mercedes este cam exclusivista in materie de chei contact ,prin elementele suplimentare de contact intre cip-imobilizator-calculator.Am un job in domeniul auto de 25 de ani si stiu cu ce se ,,mananca''.Ai clonat din gama MB,dar poate din cele dinainte de 1994.Calculatorul si imobilizatorul iti dau voie sa faci 5-6 porniri mecanice de pe o clona nereusita confectionata de pe parametrii unui transponder universal.Cat despre faptul ca se poate confectiona,afirmi tu,ne auzim la un telefon .Mersi si drumuri bune.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF