Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Caccidiozele si parazitii la iepuri!

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Caccidiozele si parazitii la iepuri!

    Daca avem colegi veterinari sau specialisti in cresterea iepurilor va rog ajutati-ma! Intrebarea este de ce boli parazite pot suferi iepurii?
    M-am procopsit cu 3 iepuri de 4 luni. Mama 7 kg, tatal 6 kg! Sunt foarte slabi ( aprox 2 kg), au parul zburlit, si burtzile mari. Unul dintre ei (cel mai mic) e foarte murdar in zona anala si picioarele din spate! Vestea buna e ca de cand i-am adus mananca cat 10!
    Ce poate fi?
    Last edited by Demiurgos; 12-30-2008, 23:09 PM.
    http://www.caesaralexandru.wordpress.com

  • #2
    Am si eu o closhca pe timp de vara care cand se da jos de la clocit tot asa se cam murdareste in zona anala, dar sa moara Tartairici daca stiu de ce!!!

    Mai oameni buni, eu inteleg ca e off-topic, ca se mai vinde un fier, o tuica, o palinca, o cercea, o margea, o curea de ceas, o naftalina, DTT, dar dati-o naibii de treaba... chiar vom ajunge sa discutam si despre niste iepuri cacaciosi pe un forum destinat unei marci de renume din domeniul auto????

    Eu cred ca astfel de informatii le poti gasi pe net ca de aia s-a inventat google-ul ala, ca sa cauti inainte de a ne intreba pe forumul Mercedes de ce au niste iepuri diaree... Hai ca m-am inveselit pe 2009. La multi ani si bafta la....iepuri.
    Last edited by florineasca; 12-31-2008, 23:14 PM.

    Comment


    • #3
      Cred ca ala mic e jegos la cur din alte motive-are anuntzuri online ca e homalau pasiv,si ca urmare are curul incandescent si zona din jur e arsa de activitate sexuala.....impartasesc parerea lui florineasca,ca tot eram acuzati de pupincurism...

      Comment


      • #4
        Ce sa-i faci... pina si yepurele e de cacat in tzara asta...

        Comment


        • #5
          Incearca sa le cureti catalizatoarele........daca nu merge pune-i pe tester si eventual baga-le un aditiv

          Comment


          • #6
            Se poate inchide. Am rezolvat problema dar nu cu prietenul google, varianta asta am epuizat-o precum si alte doua cartzi de specialitate.
            Multumesc tuturor de ajutorul acordat si de aluziile al naibi de subtile.
            Pentru a nu se face reclama negativa forumului cred ca ar fi mai bine sa fie sters acest thread. Mai mult pentru a se evita astfel de subiecte cred ca ar trebui shters si userul Demiurgos.
            Asta face parte din ciclul " nu stiu sa fac nimic mai mult decat foc sub masina"!
            Sa aveti o viata frumoasa!
            Last edited by Demiurgos; 01-01-2009, 13:00 PM.
            http://www.caesaralexandru.wordpress.com

            Comment


            • #7
              Originally posted by Demiurgos View Post
              Pentru a nu se face reclama negativa forumului cred ca ar fi mai bine sa fie sters acest thread
              Perfect de acord. O initiativa laudabila. Chiar daca este off-topic, ar trebui sa ne limitam la lucruri serioase de discutat de interes general . Puteai doar sa intrebi daca e un veterinar pe forum si restul discutiei o purtai pe privat. Nu trebuie sa te superi, e nevoie si de simtul umorului....

              Originally posted by Demiurgos View Post
              Mai mult pentru a se evita astfel de subiecte cred ca ar trebui shters si userul Demiurgos.
              Pai de ce ? Userul Demiurgos nu poate deschide decat astfel de subiecte ?
              Last edited by VLADD; 01-01-2009, 13:12 PM.

              Comment


              • #8
                Originally posted by florineasca View Post
                Eu cred ca astfel de informatii le poti gasi pe net ca de aia s-a inventat google-ul ala, ca sa cauti inainte de a ne intreba pe forumul Mercedes de ce au niste iepuri diaree... Hai ca m-am inveselit pe 2009. La multi ani si bafta la....iepuri.
                Am epuizat multe alte surse de informare. Pur si simplu asteptam ca un veterinar patzit (nu dinastea de cartier pentru pisici si caini ca am vazut destui) sa vina cu o sugestie plauzibila. Multzumesc pentru urari.
                Colegii care au reactzionat asha cum ma asteptam trebuie sa stie ca exista si ramuri constructive... daca toti am cumpara masini ieftine s le-am vinde scump, am ajunge sa ne tzepuim intre noi!
                An nou fericit si multa PUTERE DE MUNCA!
                http://www.caesaralexandru.wordpress.com

                Comment


                • #9
                  Originally posted by vladruse View Post
                  Incearca sa le cureti catalizatoarele........daca nu merge pune-i pe tester si eventual baga-le un aditiv
                  Cred ca se preteaza mai bine sa le puna NOS...

                  M-ash fi gindit la toate variantele, dar la aia cu iepuroiu' bulangiu cretzar pirtzar nu... Rid si acu' de ma cac pe mine si mi-e ca ma murdaresc si eu in zona anala...

                  Comment


                  • #10
                    E cacacios din fire da-l naibi! L-am surprins cu altu cand il molesta...
                    Mutati topicul la "fun :d"
                    http://www.caesaralexandru.wordpress.com

                    Comment


                    • #11
                      Daca il molesta, cumpara-i la agresor prezervative de limba, ca sa nu-i mai ciufuleasca cacatul cind il penetreaza. Eventual il barbiereshti anal... sa nu-i dai cu crema depilatoare, ca-i arunci gaozu' in aer... Un brici bine ascutzit si eventual nitzica margarina "Wiesana",daca foloseshte...

                      Topicul ramine aici, nu-l mai mut nicaieri... deh, prea tirziu...

                      Comment


                      • #12
                        Bietii iepurasi .Faptul ca sunt slabi si au burtile mari spune doar un sg lucru f grav: malnutritie protein-calorica severa.Malnutritia a facut ca scada proteinele plasmatice si din cauza asta au si revaarsat lichidian in cavitatea peritoneala(care da imaginea de burta mare).E la fel ca la cirotici.Cel care i-a avut inaintea ta este chiar atat de sarac incat sa lase total nehraniti niste bieti iepurasi?Sunt curios ce parere ar avea Catsomania despre asta.Rezolvarea consta in a-i hrani si a le asigura surse de proteine de calitate,da-le bucatele de branzeturi sau/si oua fierte.
                        P.S.Eu credeam ca suntem o comunitate,care suntem legati de dragostea pt modelul cobra.Iar in comunitate se presupune ca ne putem ajuta cu orice probleme apar.Vb unuia : la mistocareala ne pricepem cel mai bine dar la ajutat ba.
                        MÃREAȚA COBRA

                        Comment


                        • #13
                          Subiectul nu avea ce cauta pe un forum dedicat. Nu atzi vrea cumva sa ne apucam sa discutam pe forum, la off-topic, cum se diseca mortzii cel mai bine si culorile normale la voma umana ? Vladruse a punctat exact modus operandi... deschidea topic in care intreba daca e careva veterinar, iar urmarea era pe privat. Chiar ne apucam sa discutam acu' e forum si de zilele cind ii vine ciclul nevestii si cite chile de ciclu borashte din ea la o tura ?

                          Cind a fost vorba de ajutor real, in probleme umanitare reale, lumea s-a cacat pe ea mai ceva ca iepurii din povestea lacrimogena a colegului. Asha ca mai subtzire cu d-astea cu comunitatea, ca suna a felatzie si a limba de lemn... D-aia s-au inventat forumuri de animale si veterinari... Si eu am zeci de mitze, si nu ma apuc sa deschid topic pe forum cind ii creshte cite uneia unghie in pizda...Fac ceea ce face un om normal, caut specialishti in materie, nu ma duc cu pisica la Tziriac, sa-mi puna StarDiag-ul pe ea...

                          Topicul asta pe un forum de mashini e circ din start. Deci, tratat ca atare... Gresheala mea e ca nu am shters postarea de la bun inceput, eram sigur ca apare unu' mai firoscos sa faca pe nebunu'... La ajutat copii amaritzi nu te-am vazut inghesuindu-te, tovarashe, daca tot are spiritul civic al matale erectzii... dar probabil ca pescuitul cu bombitze e mai trendy in perioada asta a anului... halal ajutor, halal comunitate... asta in loc de urari de noul an.

                          Originally posted by ionutz_ng View Post
                          P.S.Eu credeam ca suntem o comunitate,care suntem legati de dragostea pt modelul cobra.Iar in comunitate se presupune ca ne putem ajuta cu orice probleme apar.Vb unuia : la mistocareala ne pricepem cel mai bine dar la ajutat ba.

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by ionutz_ng View Post
                            Bietii iepurasi .Faptul ca sunt slabi si au burtile mari spune doar un sg lucru f grav: malnutritie protein-calorica severa.Malnutritia a facut ca scada proteinele plasmatice si din cauza asta au si revaarsat lichidian in cavitatea peritoneala(care da imaginea de burta mare).E la fel ca la cirotici.Cel care i-a avut inaintea ta este chiar atat de sarac incat sa lase total nehraniti niste bieti iepurasi?Sunt curios ce parere ar avea Catsomania despre asta.Rezolvarea consta in a-i hrani si a le asigura surse de proteine de calitate,da-le bucatele de branzeturi sau/si oua fierte.
                            P.S.Eu credeam ca suntem o comunitate,care suntem legati de dragostea pt modelul cobra.Iar in comunitate se presupune ca ne putem ajuta cu orice probleme apar.Vb unuia : la mistocareala ne pricepem cel mai bine dar la ajutat ba.
                            Am ajuns la aceeasi concluzie intr-un final. Multzumesc pentru sfaturi...Am sa incerc si cu alimente mai consistente.

                            As prefera sa se inchida! Ca iar mai vine cate unul si gaseste motiv sa jigneasca si uite asa ne luam la cearta. Sa nu facem ca la TV.
                            http://www.caesaralexandru.wordpress.com

                            Comment


                            • #15
                              In aceste crunte vremuri de restrishte, o ampla operatziune de relansare economico-financiara a unui set de iepuri se preagateshte si mie mi se cere sa inchid topicul... Cum ash putea avea atit de multa micime sufleteasca, incit sa suprim emulatziunea spirituala ce se petrece sub ochii noshtri ? Sa privez lumea de informatzie pretzioasa... se mai caca, nu se mai caca, cum, in ce directzie... nu pot fi atit de ciine... Ashtept cu sufletul la gura si cu inima cit un purice islandez... energia mea pozitiva s-a canalizat deja, pe cai astrale, asupra lor, caci la urma urmei, sint si ei oameni...

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF