Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Blocator volan W204

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Blocator volan W204

    Salut, Este cineva care repara blocatoru de volan? Am dus masina la mercedes si mi sa spus ca este blocatorul volan.... Daca este cineva care repara asa ceva va rog sa ma contactati. Ms

  • #2
    Da si mie mi sa blocat a fost cel mai penibil moment de cand mi-am luat Mercedes.
    Nu se poate repara doar inlocui pentru ca problema deobicei este mecanica se intepeneste un motoras micut (gen cele gasite in jucarii). Dupa aceia nu mai porneste nimic.

    Reparatia poti sa o faci doar la reprezentante pentru ca ei trebuie sa-ti ceara cheia portocalie care face ca noul blocator sa fie programat cu cheia ta.

    Iar piesa veche nu se poate repara deoarece pentru a o scoate trebuie sparta.

    Daca ai reusit alfel sa ne dai pontul. Mersi

    Comment


    • #3
      Originally posted by voineamarius64 View Post
      Salut, Este cineva care repara blocatoru de volan? Am dus masina la mercedes si mi sa spus ca este blocatorul volan.... Daca este cineva care repara asa ceva va rog sa ma contactati. Ms
      pana la urma de ce nu ai reparat masina la mercedes?

      Comment


      • #4
        Numai la reprezentanta poti sa o faci, te costa in jur de 3000 ron. Si eu am patit la fel,alta solutie nu ai. Sau daca tu gasesti alta sa ne anunti si pe noi.

        Comment


        • #5
          aceasta problema o au toate masinile fabricate intre 2007-2009.Am gasit solutia cu 50% mai ieftin.Ma puteti contacta la florin_00x@yahoo.com

          Comment


          • #6
            Buna ziua. Si eu am patit acelasi lucru. Bagam cheia in contact si nu mai facea acel clik care sa deblocheze volanul . Am chemat pe cineva de la servis si acesta mi-a demontat bordul pe partea volanului . A facut tot posibilul si mi--a scos acel blocator Motorasul functiona dar tot nu sa deblocat decat dupa ce a scot cu totul blocatorul cred ca se numeste , cel putin asa mi-a spus. Apoi a desfacut si contactul dar cu toate incercarilt nu a reusit nimic. Pe testar totul era ok doar cu mentiunea BLOCAT. Acum mi-a spus ca trebuie sa caute alt contact de la alt mercedes sa-l stearga ca sa-l citeasca cheia si ca acel blocator se poate pune la loc. Mi-a spus ca sa-mi iau adio de la masina o perioada lunga pentru ca va dura. Va rog daca stie cineva daca a procedat bine sau daca este cineva care sa ma ajute.

            Comment


            • #7
              Domnule Florin Sisu v-am trimis un mail si va rog sa ma ajutati. Nu stiu daca am explicat bine dar daca va trebuiesc date mai concrete intrebati-ma si eu va voi raspunde cat pot mai bine Multumesc

              Comment


              • #8
                V-am trimis mail cu nr de telefon.
                Oricine intampina aceasta problema,imi poate lasa un nr de telefon la adresa de mai sus si va contactez eu.

                Comment


                • #9
                  Multumesc mult.

                  Comment


                  • #10
                    Salutare incerc sa aduc in discutie blocatorul volanului pentru w204 ,cum putem prevenii defectarea lui.Eu personal am demontat dispozitivul esl pentru ca este functional si l am uns , sper sa faca servici in continuare .Ma gandesc sa inlocuiesc motorasul cu unul nou si sa montez blocatorul in alta parte astfel daca se strica sa nu raman cu masina blocata in drum si sa poate fi inlocuit rapid . Ce parere aveti si ce ma sfatuiti.

                    Comment


                    • #11
                      Am tot vazut la vanzare , motorase noi , pt contact . Din descriere ar fi silentioase nu mai fac zgomotul specific . Spre ex la E 2012 , ML 2013 , contactul nu mai face acest zgomot .
                      La w204 2010 , are zgomot.

                      Intrebarea mea ar fi , daca se inlocuieste motorasul , se elimina riscul de a ramanae cu masina??

                      Eu la w204 , am grija ca de fiecare data cand opresc masina sa am rotile drepte .

                      Comment


                      • #12
                        Eu din cautarile de pe forumuri asa am inteles , se spune ca problema vine de la motoras care oboseste si nu mai poate lucra , angrenajele blocanduse, iar daca se intampla concomitent acesta ramane in pozitia blocat pentru ca asa ai spune calculatorul iar atunci se schimba problema in rau , acum caut solutia care sa previna aparitia blocajului .

                        Comment


                        • #13
                          poti pune un emulator .. gasesti aici www.key-mercedes.ro

                          Comment


                          • #14
                            Pt a evita neplaceri eu am scos blocatorul din locul lui si l am montat langa ,daca se va strica am acces foarte rapid la el si il trimit la reparat , cine doreste detalli le ofer cu placere bafta.

                            Comment


                            • #15
                              Salut , cred ca ar ajuta pe toata lumea cateva poze .

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF