Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pernele de aer nu mai funcționează.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Originally posted by monchris View Post
    Salut, acum 1 luna am achizitionat din Germania un V220 cu suspensie pneumatica, pana astazi nu m-am incumetat sa o folosesc, dar astazi am vrut si eu sa vad cum sta treaba si am apasat butonul magic , s-a ridicat si a ramas asa, nu se mai lasa deloc, ma poate ajuta si pe mine cineva? cum trebuie sa procedez sa o cobor din nou?
    Multumesc anticipat
    Masoara distanta de la centrul jantei pana la aripa si daca e de 49.5 cm atunci e ok daca e mai jos e ok deasemeni , daca nu , te bagi sub masina si dai drumul la tevile galben si albastru (cupla rapida ) apasand cu o cheie de 6 pe cuplele negre . Mai mult ca sigur o sa-ti trebuiasca valva de pe corpul compresorului .
    Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

    Comment


    • #32
      Am avut si eu aceleasi probleme cu pernele la v 220 si am pus arcuri de vito.se potrivesc perfect dar sa fiti atenti sa cumparati tot chitul ,adica:2 arcuri,2 suporti plastic jos,2 suporti plastic sus,telescoapele sunt deja.operatiunea dureaza dupa caz, max o ora.eu am gasit tot chitul la 600 roni sh.

      Comment


      • #33
        La mine a mai ciudat.partea stanga functioneaza perfect.in schimb,perna din dreapta se umfla doar foarte putin,dupa care se desumfla,ceea ce m-a facut sa cred ca poerna e sparta.Am inversat conductele de la electovalva,stanga am pus-o la dreapta si vicevesrsa,moment in care partea dreapta funcioneaza perfect.bun,deci electovalva.am cumparat electovalva noua...acelasi lucru.am mers pt un test la MB bucuresti si mi-au spus ca e vb de ceva fire ROASE.posibil asa ceva ?din cate vazusem eu acolu,desfacusera ceva in portbagaj lateral dreapta...pe sub plasticaraia respectiva.imi e greu sa cred ca din cauza unor fire roase sa se fi intamplat asa ceva...si cine sa roada firele?

        Comment


        • #34
          Nu stiu exact care e traseul firelor dar acestea se pot roade frecandu-se de caroserie . In partea dreapta unde au umblat cei de la MB se afla calculatorul pernelor . Sper sa-ti fie de folos . Pana la urma nu ne-ai spus daca s-a reparat sau nu . Apropos reglarea pernelor se face cu tester dedicat si cu ceva SDV-uri speciale .Bafta .
          Last edited by king kong; 11-22-2011, 13:54 PM.
          Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

          Comment


          • #35
            Buna...de cateva zile imi apare pe bord o eroare(o masina cu o sageata in interior).Masina este un Mercedes E220 cu Airmatic.Am fost la diagnoza la reprezentanta si mi-au spus ca trebuie reincarcata bateria si facut dinnou un test la compresor. Au zis ca, compresorul functioneaza in parametrii normali in timpul in care masina este pornita , dar in momentul in care opresc motorul le apare o lipsa de curent, sau curent insuficient pentru compresorul de la perne. Am verificat bateria la un amic care are service si nu are nici cea mai mica problema.este cea originala si nu cred ca in maxim 4 ani s-a dus.va rog sa ma ajutati cu un sfat.Multumesc.

            Comment


            • #36
              Eroarea cand apare ... in timpul mersului sau dupa ce a stat perioada mai lunga in parcare (peste noapte) ? Daca iti apare dupa ce a stat e posibil sa ai pierderi de aer pe intalatie . Chiar si in mers daca iti apare aceasta eroare (mai ales cand esti incarcat ) atunci la fel ai scapari de aer pe instalatie si compresorul trebuie sa bage mai mult decat este obisnuit si atunci intra in avarie si cumulat eventual cu faptul ca sunt dusi carbunii la motorul compresorului atunci poate sa-ti arda si siguranta .
              Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

              Comment


              • #37
                buna tuturor
                am si eu un v220 airmatic,proaspat achizitionat si normal ca si eu am probleme cu suspensia spate.
                deci am si eu tras fir de pe butonul de ridicat spatele,cu care doar ridic spatele,am facut imprudenta sa vad cat ridica,abia dupa 3 zile a revenit la normal ,pana atunci ma scuturat ca un suzuki samurai.
                deci am citit cam tot de pe aici si nu ma coafeaza sa repar airmaticul sa ma tine cateva luni,nu fac transporturi,e masina de zi cu zi si o vreau functionala.
                deci daca stie cineva ce am nevoie sa fac conversia si are vreun pont astept sfaturile,pana acum am oferta de la magazin de piese auto pt arcuri si talere de jos si sus la 600 lei tot setul.

                Comment


                • #38
                  Originally posted by sosobum View Post
                  buna tuturor
                  am si eu un v220 airmatic,proaspat achizitionat si normal ca si eu am probleme cu suspensia spate.
                  deci am si eu tras fir de pe butonul de ridicat spatele,cu care doar ridic spatele,am facut imprudenta sa vad cat ridica,abia dupa 3 zile a revenit la normal ,pana atunci ma scuturat ca un suzuki samurai.
                  deci am citit cam tot de pe aici si nu ma coafeaza sa repar airmaticul sa ma tine cateva luni,nu fac transporturi,e masina de zi cu zi si o vreau functionala.
                  deci daca stie cineva ce am nevoie sa fac conversia si are vreun pont astept sfaturile,pana acum am oferta de la magazin de piese auto pt arcuri si talere de jos si sus la 600 lei tot setul.
                  Iti trebuie arcuri , talere si amortizoare . Erau pe net care ofereau tot setul la pretul asta .
                  Diagnoza auto computerizata multimarca si dedicata Mercedes inclusiv camioane in Piatra Neamt . 0721837428

                  Comment


                  • #39
                    Nu cred ca rezolvarea sunt arcurile. Daca masina vine cu suspensie pneumatica eu zic asa trebuie sa ramana, in schimb daca cineva ne ajuta cu procedura de golire a apei care se aduna in sistem raman dator. Stiam ca la camioane exista un recipient de antigel special pentru instalatia pneumatica in care se pune ceva "webcotyl" daca bine i-mi aduc aminte, ceva solutie de curatat si antiinghet. E de sezon asa ca daca aveti ceva informatii multi dintre noi ar evita probleme cu suspensiile.
                    Trecerea pe arcuri au la prima vedere dezavantajul ca modelele dotate cu perne de aer nu au posibilitatea de a regla farurile in functie de incarcare asta pe langa modificarea performantelor dinamice.
                    Stima tuturor.

                    Comment


                    • #40
                      Speriat de posibilitatea defectarii/ infundarii/ inghetului componentelor de la suspensia pneumatica am verificat instalatia in speranta ca voi gasi metoda de intretinere. Am gasit furtunul de admisie aer conectat la un stut infipt in caroserie (probabil pentru a evita absorbtia mizeriei din exterior trage aerul din praguri). Am scos furtunul, iese usor cu mana, am verificat punand greutate in porbagaj functionalitatea (pe acolo trage si sufla aerul) am pus din nou greutate si am bagat ceva spray (WD140, 5 RON tubul) care este pentru ungere/curatare eliminare apa de pe diverse componente in momentul in care tragea aer. Am repetat operatiunea de cateva (mai scuipa afara in momentul in care evacua). Am ajustat tubul (era cam larg) si l-am montat la loc, am lasat sa se aseze putin, am probat din nou si am obsevat ca sistemul este putin mai silentios si ridica/ aseaza mai repede. Sper sa ajute faptul ca am lubrificat instalatia si sa nu am probleme in iarna asta. Daca nu se intampla nimic periodic voi repeta actiunea.
                      Nu am gasit in schimb metoda de a goli instalatia de apa sau de curatare a instalatiei fara a desface tuburile din valve, furtunasele galben si albastru pare ca sunt capsate pe corpul valvei.
                      Attached Files
                      Last edited by iggi; 11-25-2012, 15:41 PM.

                      Comment


                      • #41
                        Deci odata cu frigul compresorul nu mai ridica spatele din buton.
                        Am comandat arcuri talere garnituri si ghidaje arc noi(700lei) si am renuntat la airmatic.
                        Este aproape acelasi confort si fara stres.

                        Comment


                        • #42
                          Deci odata cu frigul compresorul nu mai ridica spatele din buton.
                          Am comandat arcuri talere garnituri si ghidaje arc noi(700lei) si am renuntat la airmatic.
                          Este aproape acelasi confort si fara stres.

                          Comment


                          • #43
                            Cine poate sa imi zica mai exact unde se pot comanda suspensiile pe arcuri ?

                            Comment


                            • #44
                              Va salut
                              Kit arcuri pt modificare de pe aer pe arcuri 600 ron
                              Va aju prin tel sa le montati.Nu este necesar sa mergeti la service.
                              Timp montare 30 min ambele
                              O zi placuta


                              Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

                              Comment


                              • #45
                                Probleme perna aer v220

                                Buna seara,am o problema cu perna de aer pe partea dreapta...s-a lasat de tot
                                iar pe partea dreapta este putin umflata,martorul de perna este aprins la bord si cand apas pe butonul de actionare licare ,compresorul nu porneste ce poate avea ? Multumesc

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF