Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema inchidere centralizata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema inchidere centralizata

  Salut! Sunt de la inceputul anului posesorul unui Vito 220CDI. De curand ma lasat inchiderea centralizata, de la bun inceput ea nu a mers din cheie (tip briceag), ci din butucul portierei. Mai intai a cazut inchiderea pe haion, dupa ceva timp si celelalte (totu se trage de cand am dat curent de la baterie asta vara). Am verificat cablurile sa nu fie rupte, siguranta, bobina de inchidere de pe haion, usa laterala, capac combustibil si usa sofer. Daca aveti ceva raspunsuri pentru problema mea, le astept... Cu stima, Bebe!

 • #2
  Aceeasi problema am avut-o si eu... dupa indelungi masuratori si teste, am renuntat si am luat o alarma cu inchidere, am anulat modulul de inchidere si m-am legat direct in actuatoare. Succes deplin. Nu ma intrebati cum, am apelat la un meserias... Bafta...

  Comment


  • #3
   Multumesc! Va pot ajuta cu coduri de piese si schite de la orice model MB, imi trebuie doar seria de sasiu.

   Comment


   • #4
    Exact problema asta o am shi eu. Adica din cheie nu merge inchiderea, si din cand in cand o lua razna, ba se inchidea, ba se inchidea si se deschidea... etc. Problema cu inchiderea care nu asculta eu am rezolvat-o. Am desfacut burduful dintre usa soferului si caroserie si am gasit aproape toate firele retezate si alea care nu erau rupte eroau decojite si faceau scurt. Acum am inlocuit bucatile alea de fire si merge, dar in continuare nu merge din cheie. Daca afli ceva te rog da-mi shi mie un beep la tel 0745771106 si te su eu. Multumesc.

    Comment


    • #5
     Am si eu aceeasi problema la portiera stanga si la cea pe sina...e ciudat ca sa intamplat dintr-odata...am desfacut portiera da nu se observa nimik deosebit...cred ca o sa incerc laun atelier specializat...daca aveti sfaturi le astept...merciiiii!

     Comment


     • #6
      La vito de spania se intampla des ca electricul sa faca probleme. Daca din cheie merge centralizata atunci nu la masina e problema ci la cheie telecomanda din cheieverificati bateriile. In cazul in care centralizata nu merce din butuc la sofer verificati traseele cablurilor sa nu fie rupte sau topite si in scurt.

      Comment


      • #7


       Cine ma poate ajuta cu o schema electrica pentru un Mercedes V class 220 cdi, 2001 !Nu imi mai functioneza inchiderea centralizata!
       e-mail. ciuspiciuspirel@yahoo.com

       Comment

       Working...
       X
       Logan | Dacia Logan |Anulare DPF