Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sfat achiziție ML 2010-2011

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sfat achiziție ML 2010-2011

  Salutare, doresc achizitionarea unui ML an 2010-2011, ce motorizare recomandati din punct de vedere al fiabilității, consumului, eventuale probleme? 300 CDI, 320 CDI sau 350 CDI? Nu doresc airmatic, obligatoriu cutie automata și xenon, restul....menționez ca nu sunt fan Need for speed, doresc o masina sigura si incapatoare pentru o familie cu un copil mic. Multumesc, si mi-ar fi folositoare si niste date privind consumul real de combustibil. Acum detin o Honda CRV automat, consum mediu ultimii 9000 km 8,6% , preponderent urban.

 • #2
  Salut,cu urmatoarele lamuriri te pot ajuta eu:
  -2010-2011 e doar modelul 300 sau 350 cdi, cu motor euro5 de 3000cm, mai greu sa gasesti un 320 cu motor euro 4 in acei ani.
  -absolut toate modelele au cutie automata,nu stiu sa existe acest model cu o transmisie manuala.
  -exista si model fara air matic,dar sunt mai slabute in dotari (nu e obligatoriu! )
  -din punct de vedere al fiabilitatii toate sunt "tancuri" dar nu iti pot ascunde ca au si probleme cu,,transmisia(partea electronica de la cutia de viteze),galerilile de admisie,oringurile de la radiatorul de ulei (piesa aflata in mijlocul motorului pentru care trebuie demontata jumatate de masina ) eventual turbina,DAR,exista un mare DAR !!!Depinde mult unde si cum a fost intretinuta masina inainte de a o cumpara tu si mai ales ce faci tu cu ea in continuare !!Asa ca,pentru a fi scutit de multe din problemele enumerate mai sus,mare atentie de unde si ce anume cumperi !! Astfel,eviti sa te afli printre nefericitii cumparatori ai unui Ml cu doar 100 000 de km in bord (300-400000 km reali) la care pica toate piesele !!
  -la capitolul consum,nu cred ca o sa vezi prea des, in mod preponderent urban ceva mai jos de 12-13 % !!....... cel putin!!
  Ca si sfat de achizitie,un asemenea exemplar in Germania incepe de pe la 12-13000 de euro /200000 de km media si urca spre 18-20000 de euro,pe masura ce coboara numarul de km !!
  Stima.
  Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
  Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
  Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
  SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
  https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

  Comment

  Working...
  X
  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF