Autovehiculul dumneavoastră face parte din acțiunea de rechemare. Veți primi de la noi fără solicitare prealabilă alte informații despre procedura concretă imediat ce începe acțiunea generală. Partenerul dumneavoastră de service Mercedes-Benz este pregătit pentru această măsură și vă răspunde cu plăcere la întrebări Informații suplimentare Mercedes-Benz realizează ca măsură de precauție pentru siguranța clienților săi, începând din primăvara anului 2020, acțiuni voluntare de rechemare pentru autovehiculele Mercedes-Benz cu generatoare de gaz pentru airbag-urile Takata. Acțiunile de rechemare cuprind modelele de autovehicule Clasa A, Clasa C, GLK, Clasa E, Clasele ML și GL, Clasa R, SLK și SLS AMG din perioada de fabricație 2004 – 2016. În cadrul acțiunii de rechemare este prevăzută, prin intermediul rețelei de centre autorizate Mercedes-Benz, înlocuirea airbag-urilor șoferului și/sau însoțitorului la autovehiculele afectate.
Salut si bine v-am gasit. Tocmai ce mi-am luat si eu zilele trecute un GLK 220 din 2012 si incercand sa aflu cat mai multe despre noua jucarie am dat peste acest recall pentru airbag-urile Takata. A facut cineva asta deja? Cum ar trebui sa procedez pentru a beneficia de inlocuire? Ma cam sperie o demontare a bordului dupa toate povestile cu experientele de prin reprezentante pe care le-am citit zilele astea.
Daca vreti sa verificati daca sunteti vizati pentru rechemare puteti introduce VIN-ul aici https://www.mercedes-benz.ro/passeng...ll.module.html
Ca sa nu mai deschid un alt topic continui tot aici. Geamul de la sofer nu merge pe auto, doar daca tin de buton. Am incercat sa-l invat cursa cu tinut de buton, dar merge doar pana jos si apoi cand ajunge sus se da 1 cm inapoi si apoi merge doar manual iarasi. Oare sa incerc sa-i ung chederul pe unde culiseaza sau e nevoie de alta interventie?
O alta intrebare pe care o am este legata de cum e normal sa schimbe cutia (7G+ cred ca este). Parca uneori cand schimba se simte un ceva... ca si cum se infraneaza... nu stiu cum sa explic, dar e destul greu de simtit, d-asta ma intreb daca nu cumva e normal. Am de gand sa-i fac o revizie chiar daca masina are doar 102000km. Pentru revizie e ok daca apelez la popeye_pmm? Eventual credeti ca ma poate ajuta tot el si cu geamul + ulei, filtre si reglat frana de mana?
Scuze pentru postul lung, dar stiti cum e cu entuziasmul de la inceputuri. Presimt ca vom fi colegi mult timp pentru ca, acum dupa doua zile de condus aceasta minunatie, tind sa le dau dreptate prietenilor care spuneau "Mercedes si altele"

Comment