Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

AdBlue - se opreste cu adevarat motorul sau e doar amenintare?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • AdBlue - se opreste cu adevarat motorul sau e doar amenintare?

  Prima umplere cu Adblue a fost la pompa. S-a resetat aproape imediat. Acum, am pus initial 10 litri cumparati de la Petromo si nimic. Am pus plinul si a zis ca e plin rezervorul dar indicatorul galbem nu s-a stins. La vreo 100 de km iar mesaj ca rezervorul e gol si ca in 800 de km se opreste. Intrebare: Chiar se opreste sau doar e păcăleală? Eu am auzit ca nu se blocheaza. A incercat cineva pana acum sa vada daca intr-adevar nu porneste motorul?
  In plus, cica AdBlue de la Petrom nu e bun pentru Mercedes. Ne-ad dat dracu. In curand si apa de parbriz o sa fie Mercedez cu licenta de la ApaNova.

 • #2
  Mesajele sunt cât se poate de reale, nu le ignora!

  https://www.clubmercedes.ro/forum/ha...676-regulament

  Pentru functionarea corespunzatoare a conturilor si pentru evitarea blocarii acestora, va rugam sa NU mai folositi adrese de email yahoo.
  Va rugam sa le schimbati din User Settings.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Zeus View Post
   Mesajele sunt cât se poate de reale, nu le ignora!
   Din fericire masina merge sau nu nu s-a oprit nici dupa 2000 de km de la anunt ca nu are adblue. Becul galben e in continuare aprins. In concluzie, Mercedes a cazut enorm in ochii mei. GLC ul este o cazatura de nou. Zgomote, plastice proaste, problemele cu Adblue create special, intr-un cuvant, nu merita Mercedes nou pentru ca e pacaleala. Cu jumatate din banii de nou ai optiuni tot atat de proaste, atunci de ce sa dai dublu?
   La 45 de mii Euro, cazatura de noua? Acum plec in service pentru alta problema aparuta din senin, de zici ca are 500 de mii de km si 10 ani de viata si are doar 160 de mii reali si 4 ani, mers civilizat, fara offroad, chiar daca poate. O cazatura.
   Da, merita SH si sub 20 de mii. Pe la 13 15 mii e ok dar pregateste-te sa repari, sa schimbi, sa modifici, sa bagi mana in buzunar daca vrei GLC. Ca sa nu zic de GLE

   "Consumer Reports least reliable car models ranking includes cars with at least two model years of data and factors in issues like squeaky brakes and trouble with four-wheel-drive systems.

   1. 2023 Jeep Wrangler

   2. 2022 Mercedes-Benz GLE

   3. 2022 Jeep Gladiator"

   Extrem de dezamagit. Nu ma asteptam. Asadar, Mare grija cu seria GL. Nu recomand.

   Comment

   Working...
   X
   Logan | Dacia Logan |Anulare DPF