Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Bãtaie in plaja 60-100 km/h G320cdi

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Bãtaie in plaja 60-100 km/h G320cdi

  Salutare.
  Am un G 320 CDI , 115 000 km, an 2010.
  Am o problema care ma sâcâit enorm.
  De putina vreme am achiziționat aceasta masina, aproximativ 3 luni de zile, si observ ca in plaja de turația 60-100 dacã ma joc puțin cu accelerația, gen o apãs si o las in mod repetat aud un tacanit, ca si cum ar fi o lovitura. Am schimbat ulei in cutia de viteze, cutia de transfer, grupuri, bucsa de la cutia de viteze, dar tot am acea bãtaie. Numa nu ii dau de capãt...
  Acea bãtaie am observat-o in momentul când ma apropiam de semafor, lãsam masina sa curgã si intre timp se dãdea verde...apãsam accelerația si am început sa observ acea bãtaie.
  Dați-mi un sfat dacã aveți idee de ce ar putea fi...
  Merci

 • #2
  Pana te obisnuiesti sa nu te mai joci cu pedala, poti incerca ceva update-uri pt softurile motor, cutie viteze si mai ales cea de transfer. Daca nu au fost facute deja, softurile noi 'inmoaie' cumva schimbarile brusce de sarcina.
  http://www.clubmercedes.ro/announcement.php?f=34


  www.mbretrofit.ro

  Mercedes - Perhaps the only car on earth that doesn't aspire to be anything but itself.

  Comment


  • #3
   Merci de rãspuns ! Când s-a fãcut schimburile de ulei in cutia de viteze am întrebat la reprezentanta dacã nu sunt ceva update-URI si mi s-a comunicat ca nu este nici unul disponibil. Iar lovitura respectiva nu se aude la schimbarea treptelor de viteza! Spre exemplu dacã il pun pe manual in treapta 5 si am vreo 70km/h , sa zicem ca circuli in coloana, nu țin pedala de acceleratie cãlcatã tot timpul, o mai lași o mai apeși ...la asta ma refeream ca ma joc cu pedala...de fiecare data când apasã accelerația se aude acel șoc -bãtaie .

   Comment


   • #4
    Buna seara !    Jocurile din crucile cardanelor, joc la flansele care ar trebui sa fie stranse pe pinioanele grupurilor, si cel mai grav lucru posibil, prezoane/piulite de roata stranse insuficient. Ultimele doua le-am avut pe un Jeep Cherokee, prima au avut-o prieteni de-ai mei.

    Dragos

    Comment


    • #5
     Verifica crucile cardanice. Schimba daca este nevoie si echilibreaza cardanu ( le )

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF