Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Masina diesel facut plinul cu benzina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Masina diesel facut plinul cu benzina

  Salutare!
  Sper sa nu imi dati prea mult hate

 • #2
  Imi cer scuze, nu stiu din care motiv nu sa postat tot ce am scris.
  Detin un Chrysler 300c 3.0crd 218cp, mi-am permis sa postez aici pentru ca este un motor mercedes am sigla pe toate piesele si poate cineva sa ma ajute cu o parere.
  Peste 15l de motorina am pus 35l de benzina, masina a mers fara oprire, are filtru de motorina simplu si a putut merge impecabil pana a inceput sa scoata fum alb si sa nu se mai tureze, de acolo a inceput distractia.
  Masina a primit o turbina un egr un debitmetru noi, ulei si filtre noi, garnituri noi si curatate galeriile de admisii, verificate toate tuburile furtunasele pana am realizat ca am benzina in rezervor, precizez ca masina pornea la sfert se cheie si tinea relantiul fara probleme.
  Am golit rezervorul, am pus filtru nou, motorina, am scos uleiul si filtru am pus altele noi(nu mirosea a benzina in ulei) si masina tot nu se tura si fumega, am decis sa iau 6 injectoare din dezmembrari, din cele scoase de pe masina 3 erau topite.
  Span in rezervor nu este, pompa de motorina are presiune,masina nu are erori, sunete din motor nu sunt dar totusi nu functioneaza.
  Am scapat se fum dar nu ma lasa sa trec de 80km/h nici in vale, abia o pot conduce daca mangai acceleratia, daca vreau sa o conduc normal injectoarele incep sa cotorogeasca si da in nas.
  Cand este rece la prima cheie nu pot trece cu ea de 20km/h daca o fortez da in nas abia cand ajunge la 90grade o pot taraii prin oras.
  ​​Porneste bine, tine relantiul doar daca vreau sa o calc injectoarele cotorogesc si se ineaca.
  Are cineva idee ce sa mai verific?
  Ma aflu in Germania si credeti-ma pe cuvant mecanicii de aici sunt praf, masina a fost inclusiv in reprezentanta Mercedes Benz si degeaba, Reprezentanta Jeeep ma rugat sa astept 3 saptamani pentru o testare.

  Comment


  • #3
   Injectoarele din dezmembrari au alte coduri, care nu au fost rescrise in ecu, abia marti ma poate ajuta cineva sa le rescriu.
   Poate asta este cauza problemelor?

   Comment


   • #4
    Problema a fost rezolvata.
    Din cauza fumului excesiv dpf-ul era infundat 71% masina incepuse sa arunce niste erori pe turbo, si senzorul de aer din admisie.
    Din cate inteleg de la americani dpf-ul la masina asta incepe si da eroare de la 75% in sus.
    Asta era motivul pentru care nu ma lasa sa plec pana nu atingea 90 grade pentru ca se chinuia sa incinga gazele foarte tare, dupa un drum de 10km toba trosnea ca dupa un drum de 1000km.
    Cat despre injectoare sa rezolvat cu o rescriere si cu un nou plin de motorina probabil sa curatat de benzina complet.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF