Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce "se intampla" in instalatia GPL in timpul franei de motor?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Ce "se intampla" in instalatia GPL in timpul franei de motor?

  Ce "se intampla" adica ce fenomene au loc, in Instalatia GPL si implicit in motor atunci cand masina merge in frana de motor, ca sa inteleg anumite chstii.
  -eu inteleg a fi frana de motor si atunci cand masina merge in panta sau pe drum drept,dar acceleratie nu este actionata,indiferent de treapta de viteza in care se afla masina.
  Intreb asta pentru ca la W202- ul meu cu instalatie secventiala Stargas, atunci cand "merg" pe Gaz, si masina merge in frana de motor o distanta mai mare,indiferent de viteza in care este(pana in a-4-a pt ca cu a-5-a nu am mers pana acum asa) cand apas ambreajul sau scot la liber,motorul moare.
  Am verificat de ce moare motorul in cazul asta, si am descoperit ca in furtunul care iese din vaporizator si duce la rampele(injectoare) de GPL, se creaza o presiune,care nu este normala,si blocheaza instalatia,iar motorul se opreste, daca acea presiune este eliberata , prin desfacerea unui furtun, motorul merge iar.
  Toate astea se intampla daca merg o anumita distanta fara sa accelerez si doar pe GPL.

  Daca poate sa imi explice careva fenomenul sa stiu cum as putea rezolva problema.
  Multumesc.

  Toate cele bune.
  W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
  http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

 • #2
  Aia nu e frana de motor. Frana de motor, este, de exemplu, atunci cand la 80 km/h cu a 4a, o schimbi pe a 3a si iei piciorul de pe ambeiaj. Motorul are tendinta sa scada turatia si astfel se reduce si viteza. Nu stiu sa-ti explic in termeni, dar cam asta e fenomenul. Daca tu mergi cu 1500-2000 rpm, motorul nu se afla in frana de motor, indiferent de treapta de viteza sau daca e acceleratia calcata, sau nu. Legat de problema ta... reglajele la instalatia de gpl sunt vinovate si nu frana de motor, sau altceva. GPL-ul are mai multe reglaje, relantiul, debitul si aerul, care se fac din "plamanul" instalatiei. Poti avea debit prea mare/mic, reglajul gazului la relanti, sa nu fie corespunzator, sau sa aibe aer prea mult. Instalatia poate fi reglata prost si sa mearga motorul binisor. Mergi la un service care monteaza GPL si pune-i sa o regleze. Au aparate speciale si ai terminat povestea!!!

  Comment


  • #3
   Nu ii chiar asa usor, ca la meseriasii in Gpl care ii avem, nu am unde, daca stai sa te gandesti in Cluj este un singur atelier Gpl, si aia de acolo nu prea stiu mare lucru, iar instalatia mea este secventiala si pote fi reglata doar pe calculator, iar interfata pentru ea nu are nimeni.
   Mersi de raspuns, o sa "sap" in continuare sa vad ce pot rezolva.

   Toate cele bune
   W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
   http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

   Comment


   • #4
    Problemele au mai disparut,
    Traiesc cu speranta sa gasesc un tester stargas, ca degeaba tot mergem pe bajbaite

    Multumesc,

    Se poate inchide,
    W202..C 200, 100Kw,benzinar din `95
    http://www.clubmercedes.ro/my-w202-c...51.html?t=8551

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF