Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Probleme radare laterale bara spate W212 Facelift

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Probleme radare laterale bara spate W212 Facelift

  Buna ziua,

  Am deschis acest subiect in ideea ca ma poate ajuta cineva cu problema mea.
  Detin un W212 Facelift si am avut de multe ori probleme cu radarele de la Blind Spot din bara spate (stanga si dreapta). De obicei imi picau in sezonul rece cand ploua mai des. Le-am inlocuit de cateva ori pana m-am decis sa schimb cablajul in ideea sa am mufe noi ca am presupus ca pe la mufa intra apa in radare. Am schimbat cablajul (cod cablaj nou: A2125403300) si radarele (noi) si acum imi da eroare in continuare pe radarele stanga dreapta. Singura diferenta este ca inainte nu-mi functiona distronic-ul si pre safe-ul iar acum functioneaza. In bord am eroare doar pe lane assint si blind spot ssist.
  Ma puteti ajuta cu o idee ce ar trebui sa fac? Sunt din Galati si nu stiu nicio persoana specializata pe Mercedes iar la reprezantanta mi-au zis ca e un senzor in scurt dar l-am schimbat si la fel face. Am 4 senzori noi. Am incercat cu toti si aceeasi situatie. Ideea este ca inainte sa schimba cablajul, puneam senzor nou si functiona fara probleme dupa ce stergeam erorile.

  Multumesc.

 • #2
  Lane assist ar trebui sa mearga si daca radarul de Blind spot nu merge - pentru ca se bazeaza pe camera din cite stiu eu - deci este ceva ciudat
  La fel si distronicul - nu are legatura cu blindspotul ci cu cele 3 radare din fata
  Stiu asta pentru ca la mine unul din radare de blind spot este defect- dar lane assitul si distronicul functioneaza fara probleme
  Apropo- codul care l-ai dat pentru cablaj se refera la cablajul de la parktronic (senzorii de pe bara spate)- esti sigur ca tot cablajul ala este folosit si de radarele de blindspot? (radarele de blindspot sunt cutiutele alea patrate de pe interiorul barei)

  Comment


  • #3
   La mine cand se defecta un radar din bara spate (stanga sau dreapta) nu mai mergea nici distronicul nici lane assist nici blind spot. Probabil sunt cumva inseriate si intra tot sistemul in avarie.
   Cablajul are si senzorii si radarele pe el.

   Comment


   • #4
    Salutare..tot pe w212 din 2009 am avut problema cu radarul spate dreapta dar absolut toate celelalte sisteme functionau! Banuiesc ca dupa inlocuirea cablajului si a radarelor ai si codat totul pe masina ca sa stie si ea ce ai schimbat...banuiesc ca radarele si cablajele inlocuite au fost coduri identice cu ce ai avut pe masina...
    Mercedes Sprinter ( Stela ) 316 cdi , 2005,"fosta" !
    Mercedes Sprinter (Steluta) 318 cdi, 2009,mariaj incheiat de curand.cu satisfactie!
    Mercedes Sprinter (Blacky)319 cdi,2012 !
    SC.Arm Logistics S.R.L Galati - Transport marfa Romania-Belgia 1,4 t,cu asigurare Cmr/Transport auto-moto pe platforma / Cristi Nazarov 0722525076 / arm_logistics@yahoo.com / nazarovcristi@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/Trans...4975727?ref=hl

    Comment


    • #5
     As fi interesat sa cumpar un radar din dreapta- mai ai sau imi potinspune de unde le-ai luat?

     Comment

     Working...
     X
     Logan | Dacia Logan |Anulare DPF